Материнская плата Asus Prime B650M-A II-CSM Socket AM5 Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Материнская плата Asus Prime B650M-A II-CSM Socket AM5

7 135грн. (вкл. НДС) 7 135грн. (без НДС)
7332 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Материнські плати ASUS серії Prime майстерно розроблені для розкриття повного потенціалу процесорів AMD Ryzen 7000-ї серії. Завдяки надійній конструкції, комплексним рішенням для охолодження та інтелектуальним можливостям налаштування, PRIME B650M-A II надає користувачам і збирачам ПК цілий ряд можливостей для оптимізації продуктивності завдяки інтуїтивно зрозумілому програмному забезпеченню та вбудованому програмному забезпеченню.

Підвищення продуктивності процесора.
Технологія AMD Precision Boost Overdrive (PBO) розширює бюджет струму та напруги процесора для збільшення продуктивності. Агресивно налаштовуючи параметри PBO, алгоритм AMD може використовувати надійну систему живлення материнської плати для ще більшого підвищення продуктивності.

Всебічна енергоефективність.
Функція енергозбереження містить кілька налаштувань, які дозволяють легко оптимізувати енергоспоживання та максимізувати економію енергії. Ви можете ввімкнути обмеження потужності процесора, приглушити підсвічування Aura та встановити профіль вентилятора в режим енергозбереження. Ви також можете увімкнути план енергозбереження, вбудований в Microsoft Windows.

Гнучке керування охолодженням.
Програмне забезпечення ASUS Fan Xpert 2+ забезпечує комплексний контроль над вентиляторами. Режим автоматичного налаштування інтелектуально налаштовує всі параметри одним клацанням миші. Також є режим Extreme Quiet, який знижує швидкість обертання корпусних вентиляторів до мінімальної за замовчуванням, щоб ваша система працювала майже безшумно при виконанні легких завдань. Вентиляторами також можна керувати через UEFI BIOS.

Точне цифрове керування живленням.
Модуль стабілізатора напруги Digi+ (VRM) забезпечує контроль падіння напруги в реальному часі, автоматичне перемикання частоти та налаштування енергоефективності. Він також дозволяє точно налаштувати ваш процесор для максимальної стабільності та продуктивності.

Радіатор VRM і термопрокладка.
Радіатор VRM і термопрокладки покращують відведення тепла від MOSFET і дроселів для кращого охолодження.

Шестишарова конструкція друкованої плати.
Кілька шарів друкованої плати оптимізують теплообмін для критично важливих компонентів, забезпечуючи більший простір для розгону процесорів за межі стандартних швидкостей.

Підвищення продуктивності DDR5.
Широкі можливості налаштування пам'яті є наріжним каменем материнських плат PRIME. З PRIME B650M-A II ви зможете повністю розкрити потенціал модулів DDR5, незалежно від того, чи це екстремально швидкісний комплект, чи набір початкового рівня, який в іншому випадку був би заблокований.

ASUS OptiMem II.
Зміни в маршрутизації трасування на материнській платі забезпечують новітнім процесорам необмежений доступ до пропускної здатності пам'яті. Технологія ASUS OptiMem II ретельно прокладає шляхи проходження сигналів пам'яті через різні шари друкованої плати, щоб зменшити кількість отворів, а також додає екрануючі зони, які значно зменшують перехресні перешкоди.

Підтримка PCIe 5.0 M.2.
PRIME B650M-A II має два слоти M.2, перший з яких підтримує швидкість передачі даних до 128 Гбіт/с через PCIe 5.0, що дозволяє прискорити завантаження операційної системи або додатків.

Роз'єм PCIe 4.0.
Материнські плати Prime B650 пропонують слот PCIe 4.0 Slot для підключення новітніх графічних процесорів. Широка смуга пропускання та надшвидкі швидкості передачі даних дозволяють створювати багатофункціональні збірки, які без зусиль впораються з високими навантаженнями.

Передній USB Type-C.
Повний набір портів USB підтримує високопродуктивні системи з периферійними пристроями, зокрема роз'єм USB 3.2 Gen 1 Type-C на передній панелі, який забезпечує швидкість передачі даних до 5 Гбіт/с.
ASUS
08D5V482784
4711387025543
Гарантия
36 мес.
Сокет
AM5
Форм-фактор
Micro ATX
USB 2.0
4
Wi-Fi
без Wi-Fi
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0/3.1 Gen 1)
2
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1/3.1 Gen 2)
2
Bluetooth
без Bluetooth
HDMI
1
Display Port
1
Назначение
Для настольного ПК
Тип оперативной памяти
DDR5
Серия
CSM
D-Sub
1
DVI
нет
Чипсет
AMD B650
Количество слотов памяти
4
Максимальный объем оперативной памяти
192 ГБ
PCI
нет
PCI-E 16x
3
PCI-E 8x
нет
PCI-E 4x
нет
PCI-E 1x
нет
M.2
2
U.2
нет
PS/2 порты
1
Mini-PCIe
Нет
USB Type-C
нет
UCGFEA
8473302000
Количество каналов памяти
2
Максимальная частота памяти
7600 МГц
Разъем SATA
4 x SATA 6Gb/s
Для процессоров
AMD
СOM
нет
Аудио-порт
3
RAID 0
да
RAID 1
да
RAID 5
нет
RAID 10
да
Многоканальный звук
7.1
Контроль подсветки
есть
Сетевой адаптер (LAN)
2.5 Гбит/с
Минимальная частота памяти
4800 МГц
Диапазон максимальной частоты памяти
более 5000 МГц
Интерфейс М.2
M.2 PCIe 5.0