Материнская плата Asus PRIME B650M-A WiFi II Socket AM5 Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Материнская плата Asus PRIME B650M-A WiFi II Socket AM5

7 739грн. (вкл. НДС) 7 739грн. (без НДС)
7952 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Материнські плати ASUS серії Prime розроблені спеціально для того, щоб розкрити весь потенціал процесорів AMD Ryzen 7000-ї серії. PRIME B650M-A WIFI II має надійну конструкцію, комплексні рішення для охолодження й інтелектуальні можливості настроювання, а також надає користувачам і складальникам комп'ютерів "зроби сам" низку можливостей для оптимізації продуктивності за допомогою інтуїтивно зрозумілих функцій програмного забезпечення та прошивки.

Підвищення продуктивності процесора.
AMD Precision Boost Overdrive (PBO) розширює бюджет струму і напруги процесора для опортуністичного збільшення продуктивності. Завдяки агресивному налаштуванню параметрів PBO алгоритм AMD може використовувати надійне рішення материнської плати з живлення для підвищення продуктивності.

Всебічна енергоефективність.
Функція енергозбереження містить кілька налаштувань, що дають змогу легко оптимізувати енергоспоживання і домогтися максимальної економії енергії. Ви можете ввімкнути обмеження потужності процесора, затемнити підсвічування Aura і встановити профіль вентилятора в режим енергозбереження. Ви також можете перемкнути план Power Saver, вбудований у Microsoft Windows.

Гнучкі засоби керування охолодженням.
Програмне забезпечення ASUS Fan Xpert 2+ забезпечує всебічний контроль над вентиляторами. Режим автоматичного налаштування інтелектуально налаштовує всі параметри одним клацанням миші. Також є режим Extreme Quiet, який знижує швидкість обертання вентиляторів корпусу до рівня, нижчого за мінімальний за замовчуванням, щоб забезпечити тишу в системі під час виконання легких завдань. Вентиляторами також можна керувати через BIOS UEFI.

Точне цифрове керування живленням.
Модуль регулятора напруги (VRM) Digi+ забезпечує контроль над зниженням напруги в режимі реального часу, автоматично перемикаючи частоту і налаштування енергоефективності. Він також дає змогу точно налаштувати процесор для досягнення максимальної стабільності та продуктивності.

Радіатор і термопаста VRM.
Радіатор VRM і термопрокладки покращують тепловідведення від МОП-транзисторів і дроселів для кращого охолодження.

Шестишарова конструкція друкованої плати.
Кілька шарів друкованої плати оптимізують відведення тепла від критично важливих компонентів, забезпечуючи більше простору для розгону процесорів до максимальних швидкостей.

Stack Cool 3+.
Мідні шари завтовшки 2 унції відводять тепло від критично важливих компонентів, підтримуючи їхню оптимальну робочу температуру і забезпечуючи більше простору для розгону процесорів до максимальної швидкості.

Підвищення продуктивності DDR5.
Всебічні можливості налаштування пам'яті є наріжним каменем материнських плат PRIME. З PRIME B650M-A WIFI II ви зможете витягти весь потенціал з ваших модулів DDR5, як з екстремально швидкісного набору, так і з набору початкового рівня, який інакше був би заблокований.

ASUS OptiMem II.
Зміни в трасуванні материнської плати забезпечують новітнім процесорам необмежений доступ до пропускної здатності пам'яті. Технологія ASUS OptiMem II ретельно відображає шляхи проходження сигналів пам'яті через різні шари друкованої плати для зменшення кількості отворів і додає зони екранування, що значно знижують перехресні наведення.

Підтримка PCIe 5.0 M.2.
PRIME B650M-A WIFI II пропонує загалом два слоти M.2, перший із яких підтримує швидкість передавання даних до 128 Гбіт/с через PCIe 5.0, що дає змогу прискорити завантаження та час завантаження застосунків із дисків з ОС або застосунками.

Слот PCIe 4.0.
Материнські плати Prime B650 пропонують можливість під'єднання слота PCIe 4.0 Slot для новітніх графічних процесорів. Широка смуга пропускання і надшвидка швидкість передавання даних дають змогу створювати багатофункціональні збірки, здатні легко справлятися з високими навантаженнями.

WiFi 6.
Модуль WiFi 6 сумісний зі стандартом 802.11ax і забезпечує теоретичну пікову пропускну здатність до неймовірних 1,2 Гбіт/с. Можливо, що важливіше для досвідчених користувачів, його оптимізовано для ефективнішої роботи в переповнених мережах із великою кількістю конкуруючого трафіку. Використовуйте материнську плату в парі з маршрутизаторами ASUS WiFi 6, щоб повною мірою відчути мережевий потенціал WiFi 6.

Фронтальний USB Type-С.
Повний набір портів USB забезпечує підтримку високопродуктивних систем, оснащених периферійними пристроями, включно з розташованим на передній панелі роз'ємом USB 3.2 Gen 1 Type-C, що забезпечує швидкість передавання даних до 5 Гбіт/с.
ASUS
08D5V457267
4711387034934
Гарантия
Сокет
AM5
Форм-фактор
Micro ATX
USB 2.0
4
Wi-Fi
Wi-Fi (6)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0/3.1 Gen 1)
2
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1/3.1 Gen 2)
2
Bluetooth
Bluetooth 5.2
HDMI
1
Display Port
1
Назначение
Для настольного ПК
Тип оперативной памяти
DDR5
Серия
Prime
D-Sub
1
DVI
нет
Чипсет
AMD B650
Количество слотов памяти
4
Максимальный объем оперативной памяти
192 ГБ
PCI
нет
PCI-E 16x
3
PCI-E 8x
нет
PCI-E 4x
нет
PCI-E 1x
нет
M.2
2
U.2
нет
PS/2 порты
1
Mini-PCIe
Нет
USB Type-C
нет
UCGFEA
8473302000
Количество каналов памяти
2
Максимальная частота памяти
5600 МГц
Разъем SATA
4 x SATA 6Gb/s
Для процессоров
AMD
СOM
нет
Аудио-порт
3
RAID 0
да
RAID 1
да
RAID 5
нет
RAID 10
да
Многоканальный звук
7.1
Контроль подсветки
есть
Сетевой адаптер (LAN)
2.5 Гбит/с
Минимальная частота памяти
4800 МГц
Диапазон максимальной частоты памяти
более 5000 МГц
Интерфейс М.2
M.2 PCIe 5.0