Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Сетевое зарядное устройство Samsung (1USBx3A) White (EP-TA800XWEGRU) + кабель Type-C
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Сетевое зарядное устройство Samsung (1USBx3A) White (EP-TA800XWEGRU) + кабель Type-C

1 188грн. (вкл. НДС) 1 188грн. (без НДС)
1221 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Підтримка функції швидкого заряджання

Заряджайте ваші цифрові пристрої швидко й ефективно, використовуючи для цього мережевий зарядний блок EP-TA800 з підтримкою технології Super Fast Charging і вихідною потужністю до 25 Вт *. Для ефективного процесу рекомендовано застосовувати тільки оригінальні елементи живлення, які забезпечать коректність процесу й оптимальний результат **.

Робота у швидкісному та звичайному режимах

Адаптер змінного струму EP-TA800 від Samsung підходить як для швидкісного заряджання мобільних пристроїв, так і для заряджання девайсів у звичайному режимі***. У разі використання сумісних зі стандартом Power Delivery 3.0 пристроїв досягається потужність 25 Вт. Для приладів із підтримкою функції швидкого заряджання модель EP-TA800 забезпечить вихідну потужність 9 Вт, а у разі заряджання ґаджетів у звичайному режимі адаптер надасть подання струму 3 А (5 Вт) ****.

*Функція Super Fast Charging буде активною лише у разі заряджання пристроїв, сумісних із технологією Direct Charging і стандартом USB PD 3.0. Під час заряджання приладів, не сумісних із цими стандартами, швидкість заряджання може відрізнятися.
**Час заряджання залежить від типу під’єднаних пристроїв, особливостей мережі, специфіки роботи мобільного пристрою, стану акумулятора та інших чинників.
***Для досягнення ефективного результату використовуйте тільки сумісні пристрої та оригінальні, неушкоджені аксесуари. Повністю безпечний, коректний і результативний процес заряджання можливий тільки під час використання якісних і справних зарядних пристроїв і кабелів.
****Використання несумісних пристроїв, а також ушкоджених елементів живлення й несправних пристроїв може стати причиною травм і ушкоджень цифрових приладів і техніки.
Samsung
08D5V394321
8801643998936
Гарантия
6 мес.
Цвет
Белый
Длина кабеля
1 м
Размеры
78.1 x 41.4 x 26.2 мм
Тип
сетевое зарядное устройство
Количество USB-портов
1
Кабель в комплекте
есть
Материал корпуса
пластик
Стандарты быстрой зарядки
PD 3.0
Выход USB2
нет
Выход USB3
нет
Выход USB4
нет
Выход USB5
нет
Выход USB6
нет
EAN
8801643998936
UCGFEA
8504405500
Выход USB1
3A