Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Сетевое зарядное устройство Choetech (2USBх2A) White (C0030)

224грн. (вкл. НДС) 224грн. (без НДС)
231 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Choetech C0030 Двопортовий настінний зарядний пристрій 2 x USB - білий (C0030)
Choetech C0030 – це портативний зарядний пристрій, який можна взяти з собою у будь-яку подорож. Його невелика компактна форма має відмінну функціональність: до нього можна підключити два пристрої одночасно, у т.ч. телефон, годинник, Bluetooth-динамік або пристрій для читання електронних книг. C0030 має два вбудовані порти USB, які заряджаються загальною потужністю 10 Вт. Крім того, вам не доведеться турбуватися про безпеку вашого обладнання. Choetech подбала про захист від перегріву, короткого замикання або перезаряджання.

Вам не потрібно чекати, щоб зарядити наступний пристрій. Зарядний пристрій має два порти USC, які можна заряджати одночасно
Ви можете брати його в будь-яку подорож і покласти в будь-який гаманець чи кишеню. Він має невеликі розміри і важить лише 74 г.
Ви можете використовувати його для заряджання телефону, годинника, навушників та динаміків Bluetooth. Потужності 10 Вт достатньо для живлення багатьох моделей портативних пристроїв
Ви можете відчувати себе у безпеці. Зарядний пристрій має вбудований захист від перегріву, короткого замикання та перезаряджання.

Вибравши зарядний пристрій Choetech C0030, у вас буде ще більше часу для себе. Два вбудовані USB-порти дозволяють заряджати два пристрої одночасно. Це чудове рішення для людей, які цінують свій час.

Ви збираєтесь у поїздку? Зробіть ставку на один універсальний зарядний пристрій. C0030 має два USB-порти, які є універсальним рішенням для багатьох моделей портативних пристроїв. За допомогою зарядного пристрою можна живити смартфони (у тому числі з вбудованими iOS та Android), бездротові навушники, пристрої для читання електронних книг та навіть обігрівач для тютюну.

Зарядний пристрій Choetech має корпус із матеріалу ABS та ПК, що робить його міцним та пожежобезпечним. Усередині є запобіжники від нещасних випадків, які можуть зашкодити блоку живлення. Удосконалені схеми забезпечують повний захист від перегріву, перезаряджання або короткого замикання. Пам’ятаючи про безпеку вас та ваших пристроїв!
Choetech
08D5V435392
6971824972191
Гарантия
12 мес.
Цвет
Белый
Тип
сетевое зарядное устройство
Количество USB-портов
2
Кабель в комплекте
нет
Материал корпуса
пластик
Выход USB2
5В / 2А
UCGFEA
8504405500
Выход USB1
5В / 2А