Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Беспроводной маршрутизатор Ruijie Reyee RG-EW1800GX PRO (AX1800, WiFi6, Reyee MESH) + ИБП Yepo Mini Smart Portable UPS 10400 mAh

4 493грн. (вкл. НДС) 4 493грн. (без НДС)
4617 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Ruijie Reyee RG-EW1800GX PRO – це гігабітний дводіапазонний бездротовий маршрутизатор Wi-Fi 6, призначений для використання на великих плоских площах, віллах, невеликих магазинах, SOHO та інших сценаріях. Він розроблений для задоволення потреб у високоякісних послугах Wi-Fi нового покоління. Крім того, цей маршрутизатор оснащений чотирма незалежними підсилювачами потужності посилення сигналу. Сигнали від цього маршрутизатора можуть долати подвоєну відстань порівняно з сигналами попередніх маршрутизаторів.

RG-EW1800GX PRO надає один порт WAN 10/100/1000 Мбіт/с та чотири порти LAN 10/100/1000 Мбіт/с з максимальною пропускною здатністю доступу 1000 Мбіт/с. Маршрутизатор підтримує стандарт Wi-Fi 6 нового покоління на частотах 2,4 та 5 ГГц. Максимальна швидкість бездротового зв’язку становить 600 Мбіт/с на 2,4 ГГц, 1200 Мбіт/с на 5 ГГц і досягає 1800 Мбіт/с за одночасної швидкості. Кількість бездротових терміналів, що рекомендується, - до 48, що на 50% більше, ніж кількість, що підтримується Wi-Fi 5.

Технологія Ruijie Reyee Mesh дозволяє швидко підключати декілька маршрутизаторів без кабелю чи конфігурації. Таким чином, сигнали Wi-Fi можуть охоплювати все більші плоскі поверхи, комплексні одиниці, дуплекси та вілли. Крім того, підтримуються гібридні пористі мережі з усім сімейством пористих маршрутизаторів серії EW. Алгоритм налаштування RF, що застосовується до мільйонів точок доступу корпоративного рівня Ruijie, може забезпечити безперешкодний роумінг між пристроями. Користувачі можуть переміщатися зоною покриття Wi-Fi без переривання обслуговування.

RG-EW1800GX PRO підтримує різні платформи локального та віддаленого управління, такі як eWeb, Ruijie Cloud App. Цей бездротовий маршрутизатор також надає кілька популярних функцій, включаючи режим батьківського контролю, режим здоров’я, режим Xpress та ексклюзивно розроблений для системи Smart Kit, задовольняючи потреби всіх сценаріїв життя.

+

ДБЖ (джерело безперебійного живлення) YEPO Mini Smart Portable UPS 10400 mAh DC 5V/9V/12V (UA-102822) USB 5В/2A та DC 5В/9В/12В — потужністю 36Вт для роутера/маршрутизатора/модему, відеоспостереження, абонентського терміналу, хаба, перехідників з активним живленням, сигналізацій та інших подібних пристроїв, так само є функція POE (для передачі енергії через роз’єм RJ45) на 15В і 24В.

Це може бути використано, наприклад, якщо абонентський термінал провайдера встановлений поза квартирою або будинком (щоб не тягнути оптоволоконний кабель у квартиру/будинок, а заживити ONU або GPON через кабель LAN/Ethernet). Вбудований акумулятор на 10400 Mah – вистачає до 24/48 годин роботи роутера/модему (одно діапазонного 5В з непостійним навантаженням).

Даний пристрій дозволить бути завжди з інтернетом навіть коли у квартирі/будинку немає електроенергії (деякі провайдери мають резервне живлення від акумуляторів на точках встановленого ними обладнання — можна точно про це подзвонивши в підтримку вашого провайдера). Можна одночасно під’єднати кілька пристроїв, наприклад, роутер + абонентський термінал (GPON, ONU).

УВАГА: Гарантія на ДБЖ – 12 місяців.
Ruijie
08D5V480741
Гарантия
36 мес.
Цвет
Белый
Тип
беспроводные
Количество портов LAN
4
Диапазон частот
2.4 ГГц, 5 ГГц (двухдиапазонный)
Скорость портов LAN
1 Гбит/с
Аккумуляторная батарея
нет
Назначение роутера
для дома и офиса
Площадь покрытия
50+ кв.м
Стандарт Wi-Fi
Wi-Fi 6 (802.11ax)
Поддержка Mesh
есть
Поддержка РоЕ
нет
Конструкция антенн
внешние
Количество портов SFP/SFP+
нет
Скорость портов SFP/SFP+
нет
USB-порт
нет
Поддержка 3G/4G/LTE (cлот для SIM-карты)
нет
Категория LTE
нет
Возможность подключения внешних LTE антенн
нет