Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Беспроводной маршрутизатор D-Link DIR-X1860/IL/R1A

3 360грн. (вкл. НДС) 3 360грн. (без НДС)
3453 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Бездротовий інтерфейс
Підтримка стандарту Wi-Fi 6 (802.11ax) забезпечує збільшення швидкості та пропускної здатності з’єднання, а також знижує завантаження мережі під час роботи у складних умовах з великою щільністю пристроїв. Стандарт дозволяє підключати більше пристроїв і запобігає погіршенню якості бездротового з’єднання через відображення сигналу від стін і перешкод від іншого обладнання.
Використовуючи бездротовий маршрутизатор DIR-X1860, Ви зможете швидко організувати високошвидкісну бездротову мережу вдома та в офісі, надавши доступ до Інтернету комп’ютерам та мобільним пристроям практично в будь-якій точці (в зоні дії бездротової мережі). Одночасна робота в діапазонах 2,4 ГГц та 5 ГГц дозволяє використовувати бездротову мережу для широкого кола завдань. Маршрутизатор може виконувати функції базової станції для підключення до бездротової мережі пристроїв, що працюють за стандартами 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac та 802.11ax (зі швидкістю бездротового з’єднання до 1775 Мбіт.

Безпечне бездротове з’єднання
У маршрутизаторі реалізовано багато функцій для бездротового інтерфейсу. Пристрій підтримує кілька стандартів безпеки (WEP, WPA/WPA2/WPA3), фільтрацію пристроїв, що підключаються за MAC-адресою, а також дозволяє використовувати технологію WPS і WMM.
Крім того, пристрій обладнано кнопкою для вимикання/увімкнення Wi-Fi-мережі2. У разі потреби, наприклад, їдучи з дому, Ви можете вимкнути бездротову мережу маршрутизатора одним натисканням на кнопку, при цьому пристрої, підключені до портів LAN маршрутизатора, залишаться в мережі.

Розширені можливості бездротової мережі
Технологія Multi-user MIMO дозволяє розподілити ресурси маршрутизатора для ефективного використання Wi-Fi-мережі кількома бездротовими клієнтами, зберігаючи високу швидкість потокової передачі мультимедіа у високій якості, ігор без затримок і швидкої передачі великих файлів.
Використання технології Transmit Beamforming дозволяє динамічно змінювати діаграму спрямованості антен та перерозподіляти сигнал точно у бік бездротових пристроїв, підключених до маршрутизатора.
Можливість налаштування гостьової Wi-Fi-мережі дозволить створити окрему бездротову мережу з індивідуальними налаштуваннями безпеки. Пристрої мережі можуть підключитися до Інтернету, але будуть ізольовані від пристроїв і ресурсів локальної мережі маршрутизатора.

Перетворення LAN/WAN, резервне WAN-з’єднання Ви можете використовувати будь-який Ethernet-порт маршрутизатора як LAN- або WAN-порт. Нове покоління ПЗ підтримує можливість призначення кількох WAN-портів, наприклад, для налаштування основного та резервного WAN-з’єднання від різних провайдерів.

Безпека
Бездротовий маршрутизатор DIR-X1860 має вбудований міжмережевий екран. Розширені функції безпеки дозволяють мінімізувати наслідки дій хакерів та запобігають вторгненню у Вашу мережу та доступу до небажаних сайтів для користувачів Вашої локальної мережі.
Підтримка протоколу SSH підвищує безпеку при віддаленому налаштуванні маршрутизатора та керуванні ним за рахунок шифрування всього трафіку, що передається, включаючи паролі. Крім того, маршрутизатор підтримує протокол IPsec та дозволяє організовувати безпечні VPN-тунелі. Підтримка протоколу IKEv2 дозволяє забезпечити спрощену схему обміну повідомленнями та використовувати механізм асиметричної автентифікації при налаштуванні IPsec-тунелю.
Маршрутизатор також підтримує роботу з сервісом контентної фільтрації SkyDNS, який пропонує більше налаштувань та можливостей для організації безпечної роботи в Інтернеті як для домашніх користувачів усіх вікових категорій, так і професійної діяльності співробітників офісів та підприємств.
Також у пристрої реалізована функція розкладу для застосування правил та налаштувань міжмережевого екрану, перезавантаження маршрутизатора у вказаний час або через задані інтервали часу, а також увімкнення/вимкнення бездротової мережі та Wi-Fi-фільтра. Нова функція блокування реклами допоможе ефективно блокувати рекламні оголошення, що виникають під час перегляду веб-сторінок.

Просте налаштування та оновлення
Для налаштування бездротового маршрутизатора DIR-X1860 використовується простий та зручний вбудований web-інтерфейс (доступний кількома мовами).
Майстер налаштування дозволяє швидко перевести DIR-X1860 в режим маршрутизатора (для підключення до дротового або бездротового провайдера), точки доступу, повторювача або клієнта та задати всі необхідні налаштування для роботи у вибраному режимі за кілька простих кроків.
Також DIR-X1860 підтримує налаштування та керування за допомогою мобільного додатка для пристроїв під керуванням ОС Android та iOS. Ви легко можете оновити вбудоване програмне забезпечення – маршрутизатор сам знаходить перевірену версію програмного забезпечення на сервері оновлень D-Link і повідомляє користувача про готовність встановити його.
D-Link
08D5V484402
790069461873
Гарантия
12 мес.
Цвет
Black
Тип
беспроводные
Количество портов LAN
3
Диапазон частот
2.4 ГГц, 5 ГГц (двухдиапазонный)
UCGFEA
8517620000
Скорость портов LAN
Аккумуляторная батарея
нет
Назначение роутера
для дома и офиса
Площадь покрытия
нет данных
Стандарт Wi-Fi
Wi-Fi 6E (802.11ax)
Поддержка Mesh
нет
Поддержка РоЕ
нет
Конструкция антенн
внешние
Количество портов SFP/SFP+
нет
Скорость портов SFP/SFP+
нет
USB-порт
нет
Поддержка 3G/4G/LTE (cлот для SIM-карты)
нет
Категория LTE
нет
Возможность подключения внешних LTE антенн
нет