Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wi-Fi Mesh система Asus ZenWiFi Pro ET12 (2-PK) (AXE11000 Wi-Fi 6/6E, 1x2.5GE WAN, 1x2.5GE LAN, 2xGE LAN, AiMesh)

36 915грн. (вкл. НДС) 36 915грн. (без НДС)
37931 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
ZenWiFi Pro – це новий еталон сучасної mesh-системи для покриття мережею Wi-Fi всього будинку, що поєднує в собі високу продуктивність і стильне виконання. Працюючи в екосистемі ASUS стандарту Wi-Fi 6E, ця система виводить на новий рівень можливості мережі для продуктивної роботи та цифрових розваг.

RangeBoost Plus
RangeBoost Plus ZenWiFi Pro - це новий еталон сучасної mesh-системи для покриття мережею Wi-Fi всього будинку, що поєднує в собі високу продуктивність та стильне виконання. Працюючи в екосистемі ASUS стандарту Wi-Fi 6E, ця система виводить на новий рівень можливості мережі для продуктивної роботи та цифрових розваг.

Більше потоків, більша пропускна здатність
ZenWiFi Pro ET12 – це 12-потоковий пристрій із загальною швидкістю передачі даних до 11000 Мбіт/с. Він відмінно підходить для найбільш завантажених домашніх мереж, де необхідно одночасно передавати та отримувати дані великої кількості пристроїв на високій швидкості та позбутися мертвих зон.

RangeBoost Plus
RangeBoost Plus - найновіша і найпотужніша версія відомої фірмової технології ASUS RangeBoost, яка покращує покриття для всіх пристроїв Wi-Fi, включаючи застарілі пристрої. Використовуючи флагманський чіпсет Broadcom стандарту Wi-Fi нового покоління та 64-розрядний 4-ядерний процесор із тактовою частотою 2 ГГц, RangeBoost Plus спирається на численні ексклюзивні технології ASUS для розширення радіусу дії сигналу та покриття мережі Wi-Fi (до 38%).

Відмінна масштабованість
Технологія ASUS AiMesh дозволяє легко додавати додаткові вузли для покращення покриття чи розширення функціональності. Роль вузла може виконувати будь-який AiMesh-сумісний маршрутизатор.

Порти LAN та WAN 2.5G Ethernet
ZenWiFi Pro ET12 оснащений LAN- та WAN-портом стандарту 2.5G Ethernet, тому ви можете насолоджуватися повною швидкістю 2.5 Гбіт/с по всьому шляху: від провайдера до сумісного пристрою.

Новий діапазон 6 ГГц для стабільного backhaul-каналу
Через зростання кількості домашніх пристроїв частотні діапазони 5 ГГц та 2.4 ГГц стають все більш переповненими. Але оскільки новий діапазон 6 ГГц зарезервований виключно для Wi-Fi 6E, він створює взаємні перешкоди з пристроями минулих поколінь. Тому він ідеально підходить для використання у ролі магістрального каналу для з'єднання вузлів між собою. Для цієї мети ви також можете використовувати дротове з'єднання Ethernet. Крім того, можна вибрати автоматичний режим та дозволити ZenWiFi Pro ET12 самому вибрати найкращий тип підключення на основі аналізу існуючого середовища. Вибір за вами!

Голосове управління
ZenWiFi Pro ET12 працює з голосовими сервісами Google та Alexa для керування маршрутизатором.

Створено для продуктивності
ZenWiFi Pro ET12 розроблений для забезпечення максимальної продуктивності: завдяки новітньому чіпсету та процесору Broadcom пропускну здатність Wi-Fi збільшили до 18%. У пристрої використовуються вісім зовнішніх антен, розташованих під оптимальним кутом у спеціальному прозорому відділенні у верхній частині маршрутизатора. Це дозволяє мінімізувати перешкоди та максимально розширити зону покриття.

Інформаційний захист корпоративного класу для домашніх мереж
Інформаційна безпека стає все більш важливим аспектом домашніх мереж, у міру того, як до них підключається все більше пристроїв, що особливо не володіють власними антивірусними засобами. Ось чому в ZenWiFi Pro ET12 реалізовано систему захисту від онлайн-загроз AiProtection Pro, яка пропонується абсолютно безкоштовно, без абонентської плати. Також у ній підтримуються стандарт WPA3 та батьківський контроль.

Захищене з'єднання
Де б ви не були, технологія Instant Guard забезпечує безпечний доступ до Інтернету за допомогою ZenWiFi Pro ET12 та шифрованого VPN-з'єднання. Візьміть із собою домашню мережу та забудьте про сторонні сервіси VPN!– це найновіша та найпотужніша версія відомої фірмової технології ASUS RangeBoost, яка покращує покриття для всіх пристроїв Wi-Fi, включаючи застарілі пристрої. Використовуючи флагманський чипсет Broadcom стандарту Wi-Fi нового покоління та 64-розрядний 4-ядерний процесор із тактовою частотою 2 ГГц, RangeBoost Plus спирається на численні ексклюзивні технології ASUS для значного розширення радіусу дії сигналу та покриття мережі Wi-Fi (до 38%*).
ASUS
08D5V435817
4711081440178
Гарантия
36 мес.
Цвет
Чёрный
Тип
беспроводные
Количество портов LAN
3
Диапазон частот
2.4 ГГц, 5 ГГц, 6 ГГц (трехдиапазонный)
UCGFEA
8517620000
Скорость портов LAN
2.5 Гбит/с
Аккумуляторная батарея
нет
Назначение роутера
для дома и офиса
Площадь покрытия
500+ кв.м
Стандарт Wi-Fi
Wi-Fi 6E (802.11ax)
Поддержка Mesh
есть
Поддержка РоЕ
нет
Конструкция антенн
встроенные
Количество портов SFP/SFP+
нет
Скорость портов SFP/SFP+
нет
USB-порт
нет
Поддержка 3G/4G/LTE (cлот для SIM-карты)
нет
Категория LTE
нет
Возможность подключения внешних LTE антенн
нет