Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Точка доступа с антенной Ubiquiti NanoBeam NBE-5AC-GEN2 (AC, 5Ghz, 19dBi)

4 026грн. (вкл. НДС) 4 026грн. (без НДС)
4137 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
NanoBeam 5ac-Gen2 – друга ревізія популярної точки доступу призначеної для створення радіомістів. Головні відмінності від пристроїв першої серії полягають у використанні новітньої операційної системи AirOs 8, а також у покращеній схемі ESD захисту та переробленій схемі радіочастини

NanoBeam 5AC-Gen2 працює в частотному діапазоні 5 ГГц і використовує фірмовий протокол бездротового зв’язку AirMax AC, головною відмінністю якого є підтримка схеми TDMA поллінга, який гарантує відсутність колізій, що неминуче виникають при використанні звичайного WiFI. Максимальна швидкість передачі даних для точки доступу досягає 450 Мбіт/сек і більше.

Не можна не відзначити покращену в порівнянні з першою ревізією схему ESD захисту, яка забезпечує безпеку NanoBeam 5AC-Gen2 від електростатичних розрядів. Радіочастина також зазнала деяких змін спрямованих на поліпшення якості зв’язку, було оптимізовано конструкцію антени за рахунок чого вдалося домогтися зменшення інтенсивності паразитного бічного засвітлення в діаграмі спрямованості.

Потужність радіомодуля, вбудованого в NanoBeam 5AC-Gen2, становить 25 dbm, при коефіцієнті посилення штатної спрямованої антени в 19 dbi. Подібні характеристики дають можливість створювати лінки на відстанях 15 км і більше за умови прямої видимості (величина залежить від стану ефіру та наявності атмосферних опадів)

Точка доступу працює під управлінням оновленої фірмової операційної системи AirOs 8, що має оптимізований інтерфейс, в якому покращено юзабельність і стабільність роботи, а також додано функції перегляду статистичних даних у реальному часі. Крім веб-інтерфейсу AirOs 8 і в AppStore і GooglePlay доступно для завантаження фірмовий додаток управління U mobile, який дозволяє легко і просто отримати доступ до налаштувань NanoBeam 5AC-Gen2 з вашого мобільного пристрою.

NanoBeam 5AC-Gen2 зібрана в герметичному, всепогодному корпусі, який забезпечує надійний захист пристрою від механічних пошкоджень, а також попадання вологи, пилу гарантуючи стабільну роботу точки доступу в будь-яких погодних умовах в діапазоні температур від - 40 до + 80 градусів.
Ubiquiti
08D5V193985
0810354026348
Гарантия
12 мес.
Питание
внешний адаптер питания, PoE
Процессор
Atheros QCA9556 720 МГц
Скорость Ethernet
10/100/1000 Мбит/с
Антенна
Встроенная
Количество антенн
1
Диапазон частот
5 ГГц
Коэффициент усиления антенны
19 дБи
Выходная мощность
25 dBm
Количество USB портов
нет
Память
128 Мб
Количество портов Ethernet
2
Скорость WiFi
802.11 ac 450 Мбит/с
Режимы работы устройства
Мост, точка доступа
Всепогодный корпус
Да
UCGFEA
8517620000