Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Телевизор Vivax 50UHD10K
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Телевизор Vivax 50UHD10K

13 333грн. (вкл. НДС) 13 333грн. (без НДС)
13700 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
VIVAX – це європейський бренд, який існує з 2004 року і зараз є більш ніж на 35 ринках. Будучи експертом у категорії побутової електроніки, VIVAX пропонує найширший асортимент електронних пристроїв на ринку – понад 300 якісних продуктів, розділених на п'ять основних категорій: кондиціонери, телевізійна та аудіотехніка, побутова техніка та вбудована побутова техніка, дрібна побутова техніка та смарт-пристрої. Усі електронні пристрої виробляються відповідно до реальних потреб споживачів, за перевіреною технологією та відповідно до останніх стандартів ЄС, без відхилень за якістю.

КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ.
Виробнича стратегія VIVAX ґрунтується на використанні перевірених та функціонально якісних технологічних рішень, а протягом усього виробничого процесу здійснюється суворий контроль якості. Готова продукція остаточно перевіряється відповідно до найновіших методів перевірки якості на довговічність в екстремальних умовах. Завдяки такому контролю якості, всі пристрої VIVAX відповідають усім встановленим європейським сертифікатам.

A Series AndroidTV — це нова серія смарт-телевізорів преміум-класу VIVAX, що підтримується системою Android 11. З’єднання Wi-Fi або Bluetooth дозволяє перетворити ваш новий телевізор на нове вікно на світ, будь то відео, кіноконтент або соціальні мережі, на великому екрані в високій якості, включаючи HDR10 та Dolby Digital.

Функція «Голосовий пошук Google», весь бажаний вміст буде швидко та легко доступним для вас! Завдяки підтримці аудіо- і відеоформатів Dolby HDR-контент, що переглядається, виглядатиме і звучатиме чудово. Ви насолодитеся картинкою, яка відображає оригінальне бачення режисера, і відчуєте чистий і глибокий об’ємний звук.

Шукаєте телевізор, який підійде до вашої кімнати? Цей Smart TV призначений для будь-якого місця та випадку! Майже безрамковий екран вписується майже в будь-який інтер’єр. У телевізорі встановлено 2 ГБ оперативної (RAM) пам’яті та 8 ГБ пам’яті для зберігання програм. Цифровий ресівер T2 H.265, супутниковий ресівер S2 та безліч інших зовнішніх аудіо/відео роз’ємів забезпечують повне підключення до всіх зовнішніх пристроїв. Розслабтеся з Netflix, PrimeVideo, дивіться YouTube та багато інших програм, доступних у магазині програм Google Play.

Vivax
08D5V433984
3856005186358
Гарантия
30 мес.
Разъемы
HDMI/AV/USB
Цвет
Черный
Wi-Fi
есть
Вес
9.3 кг
Bluetooth
есть
Диагональ экрана
50"
Разрешение экрана
4K UHD (3840x2160)
Частота обновления
400 CME
Операционная система
Android TV
Цифровой тюнер
DVB-T2/C/S2
VESA
300 х 200
Smart TV
со Smart TV
UCGFEA
8528722000
Тип телевизора
LED
Поддержка HDR
есть
Размеры без подставки (ШхВхГ)
1111x644x88 мм
Мощность звука
2 х 8 Вт
6 других товаров из той же категории: