Телевизор Kivi 40F760QB Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Телевизор Kivi 40F760QB

11 370грн. (вкл. НДС) 11 370грн. (без НДС)
11683 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Елегантний дизайн:
Чорний безрамковий корпус додає вашому інтер’єру модерну. Тонкі алюмінієві ніжки легкої структури підкреслюють вишуканість та стиль телевізора.

Вражаюча якість зображення:
40F760QB оснащений FHD матрицею з роздільною здатністю 1920x1080 та високою контрастністю. Функції Super Contrast Control, Max Vivid та Ultra Clear гарантують реалістичні кольори та деталі відтворення. Direct LED підсвітка забезпечує рівномірне підсвічування, а технології Low Blue Light, Blue Stretch та Adaptive Luma Control зроблять перегляд комфортним навіть вночі.

Апаратна частина та програмне забезпечення:
Телевізор працює під управлінням сучасної ОС Google Android TV 11. За допомогою підтримки Bluetooth 5.1 та Wi-Fi 5G, ви можете швидко та надійно підключитися до Інтернету та інших пристроїв, а сучасний процесор гарантує стабільну роботу системи. Game Mode знизить затримку і зробить ваш геймінговий досвід максимально вражаючим.

Тюнери та роз’єми:
Вбудовані тюнери DVB-T, DVB-T2, DVB-C, та CI слот надають доступ до різноманітності телевізійних каналів, а роз’єми HDMI, USB та RCA спростять провідне підключення зовнішніх пристроїв.

Потужний звук:
Модель 40F760QB має два динаміки по 8 ват. Dolby Audio та функції Auto Volume Control і SRC гарантують чіткий та інтенсивний звук під час перегляду високоякісного контенту.

Сучасне управління:
У комплекті йде стильний Bluetooth пульт з мікрофоном та кнопками-гойдалками. Вбудована підтримка Google Assistant зробить керування телевізором легким та зручним. Chromecast та DLNA забезпечують простий спосіб передачі інформації з інших гаджетів.

Додаткові переваги:
Окремої уваги заслуговує оновлений KIVI Media зі спеціальними добірками корисних додатків, ігор та розширень. Ексклюзивні пропозиції від партнерів у розділі KIVI Media Benefits дозволять вам відчути себе членом клубу обраних та отримати практичну вигоду. У нагоді стане подарунок від KIVI у вигляді значної кількості бонусів, який можна отримати завдяки реєстрації у додатку. А KIVI Media Extensions зроблять ваш телевізор незамінним помічником у створенні настрою і затишної атмосфери у вашій оселі.
Доступність популярних стрімінгових сервісів, таких як Netflix, Amazon Prime та ін., збільшать спектр відео контенту.

Безпека та гарантія:
Модель має можливість кріплення на кронштейн для оптимізації простору та підвищення рівню безпеки. Гарантія на дисплей тривалістю 3 роки підтверджує високу якість та надійність продукту.
Телевізор 40F760QB - ідеальне поєднання стилю, якісного зображення та чистого звуку. Насолоджуйтеся улюбленим контентом разом із KIVI.
Kivi
08D5V487781
6920000075041
Гарантия
12 мес.
Разъемы
HDMI/USB
Цвет
Черный
Wi-Fi
есть
Вес
6.4 кг
Bluetooth
есть
Диагональ экрана
40"
Разрешение экрана
Full HD (1920х1080)
Частота обновления
60 Гц
Операционная система
Android TV
Цифровой тюнер
DVB-T/C/T2
VESA
200 х 200
Smart TV
со Smart TV
UCGFEA
8528724000
Тип телевизора
LED
Поддержка HDR
нет
Размеры без подставки (ШхВхГ)
900x525x65 мм
Мощность звука
2 х 8 Вт