Телевизор Tesla Q50S935GUS Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Телевизор Tesla Q50S935GUS

21 888грн. (вкл. НДС) 21 888грн. (без НДС)
22490 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Розваги, повністю персоналізовані
Перший в історії телевізор Tesla Qled з операційною системою Google TV та персоналізованими профілями користувачів: індивідуальні простори для обраного стріму, створені відповідно до різних уподобань!


1,07 мільярда кольорів
QLED - це зовсім інший рівень, і спробувавши його одного разу, ви ніколи не захочете повертатися назад. Приготуйтеся бути враженими технологією Quantum Dot, яка приносить понад мільярд відтінків кольорів у ваш дім щоразу, коли ви вмикаєте телевізор! І це ще не все. Завдяки підтримці Dolby Vision зображення на екрані телевізора Tesla яскравіше, ніж будь-коли, забезпечуючи реалістичне зображення, яке втягує вас у дію. Насолоджуйтеся кращою контрастністю, ширшим діапазоном кольорів а також динамічними налаштуваннями для оптимальної якості перегляду та розваг преміум-класу.

Іноді одне слово варте тисячі кліків
Телевізор Tesla TV оснащений мікрофоном далекого радіусу дії, який дозволяє використовувати Google Assistant без пульта дистанційного керування. Тепер ви можете насолоджуватися попкорном обома руками, адже все, що вам потрібно, - це сказати "Йоу, Google", щоб активувати асистента і вимовити свою команду. Ви завжди можете розраховувати на розуміння, оскільки система Far-Field мінімізує вплив навколишнього шуму та перешкод. Крім того, тепер ви можете використовувати Асистента в режимі очікування телевізора і керувати іншими приладами в єдиній екосистемі Google Home.

Вбудований Chromecast
Google Chromecast - це функція, яка добре знайома користувачам Tesla: вона дозволяє керувати телевізором за допомогою телефону та відтворювати контент на великому екрані. Пристрій транслює контент безпосередньо з Інтернету, не впливаючи на заряд батареї телефону та інші функції. Ви також можете керувати телевізором з мобільного телефону за допомогою програми Google TV або Google Home.

Справжній досвід роботи з Google TV
Google TV - це остання версія операційної системи Android TV, створена для відмінного перегляду. Вона особливо зручна для користувачів потокових платформ, оскільки може групувати контент з різних платформ і організовувати його за темами або жанрами. Крім того, функція рекомендацій, заснована на ваших попередніх виборах, робить пошук наступного улюбленого серіалу або фільму ще простішим, ніж раніше!


Телевізор Dolby Atmos
Домашній комфорт зі звуком кінотеатру
Насолоджуйтесь одночасно домашнім затишком та атмосферою кінотеатру під час перегляду фільмів. З технологією Dolby Atmos ви відчуєте захоплюючий, потужний і реалістичний звук, який перенесе вас у саме серце подій, гарантуючи, що ви весь час будете сидіти на краєчку свого крісла.
Tesla
08D5V477271
8606031245674
Гарантия
Разъемы
HDMI/USB
Цвет
Черный
Wi-Fi
есть
Вес
9 кг
Bluetooth
есть
Диагональ экрана
50"
Разрешение экрана
4K UHD (3840x2160)
Частота обновления
60 Гц
Операционная система
Google TV
Цифровой тюнер
DVB-T/T2/C/S/S2
VESA
200 х 200
Smart TV
со Smart TV
UCGFEA
8528722000
Тип телевизора
QLED
Поддержка HDR
есть
Размеры без подставки (ШхВхГ)
1109х651х90 мм
Мощность звука
2 х 10 Вт