Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Смартфон Realme GT 6T 5G (RMX3853) 8/256GB Razor Green; 6.78" (2780х1264) LTPO AMOLED / Qual
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Смартфон Realme GT 6T 5G (RMX3853) 8/256GB Razor Green; 6.78" (2780х1264) LTPO AMOLED / Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 / ОЗУ 8 ГБ

18 186грн. (вкл. НДС) 18 186грн. (без НДС)
18687 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Новий потужний гравець
Пориньте у світ високих технологій із флагманським смартфоном realme GT 6T, оснащеним потужним чіпсетом Snapdragon 7+ Gen 3, що забезпечує неперевершену продуктивність та миттєвий відгук на будь-які завдання. Завдяки неймовірній яскравості та плавності Hyper Display 120 Гц, він забезпечує кришталево чітке зображення навіть при яскравому сонячному світлі та миттєвий відгук на кожен ваш дотик. Потужна камера з датчиком 50 Мп Sony LYT-600 Super OIS дозволяє відобразити всі важливі моменти у найвищій якості, забезпечуючи чіткість та стабілізацію зображення. Завдяки швидкій зарядці SUPERVOOC потужністю 120 Вт ваш смартфон завжди буде готовим до роботи. З realme GT 6T ви отримуєте поєднання потужності, яскравості, швидкості та відмінного дизайну в одному пристрої.

Флагманський чіпсет Snapdragon 7+ Gen 3
Насолоджуйтесь продуктивністю екстра-класу з новим мобільним процесором Snapdragon 7+ Gen 3. Завдяки тому ж апаратному забезпеченню, що і у Snapdragon 8 Gen 3, ви отримуєте доступ до справді флагманської потужності, включаючи той же 4-н. техпроцес, надвелике ядро ??Cortex-X4 та ISP для зображень. Разом із потужністю нового рівня досягається й ефективність нового рівня завдяки вдосконаленій архітектурі ЦП та графічного процесора. Це найкращий набір мікросхем у своєму класі, що встановлює нові стандарти продуктивності у роботі та іграх.

Налаштування продуктивності на рівні ПК
Налаштуйте продуктивність смартфона під себе. Завдяки можливості точного регулювання потужності процесора та графічного процесора в діапазоні 50–100% ви отримуєте повний контроль над телефоном. Відкрийте для себе надстабільну гру, яка ніколи вас не підведе з максимальною продуктивністю та іграми з високим FPS прямо у вас під рукою.

Система охолодження Iceberg
Найдосконаліша в галузі система охолодження. Величезна подвійна камера VC площею 10014 мм? з 3D-загартуванням у поєднанні з 9-шаровою системою охолодження та системою охолодження з бічними перегородками забезпечує більш стабільну та комфортну гру з меншим перегріванням.

Більше енергії для кожного дня
realme GT 6T оснащений потужним акумулятором ємністю 5500 мА*год, який забезпечує тривалий час роботи без заряджання, щоб ви могли насолоджуватися всіма функціями пристрою протягом усього дня. А завдяки технології зарядки Full GaN потужністю 120 Вт та набору мікросхем керування живленням SUPERVOOC S ви отримуєте не тільки високу швидкість заряджання у своєму сегменті, але й саму енергоефективну батарею. Крім того, realme GT 6T може зберігати до 80% заряду батареї навіть після 1600 циклів заряджання, що в 2 рази перевищує галузевий стандарт. Ідеальне поєднання енергозбереження та передових технологій.

Все для безперебійної роботи протягом багатьох років
Вибирайте смартфон, який навіть потім працюватиме так само добре, як і на самому початку. Завдяки швидкій оперативній пам'яті LPDDR5X ви отримуєте потужність, розраховану на майбутнє, яка забезпечує плавність шкірного моменту, а також можливість підтримувати безліч програм, що працюють у фоновому режимі. А великий обсяг вбудованої пам'яті дозволить вам зберігати у своєму телефоні все, що ви захочете - музыку, фото, відео, ігри та інший контент.

Ультраяскравий та суперплавний дисплей Hyper Display 120 Гц
Однією з головних фішок realme GT 6T стала надяскрава AMOLED-панель з високою роздільною здатністю 2780х1264 пікселів, яка забезпечує кристально чисте зображення та ультра яскравість до 6000 ниток, що дозволяє комфортно використовувати пристрій навіть під прямим сонячним промінням. Частота оновлення 120 Гц гарантує плавність і чуйність при прокручуванні та іграх, а широка кольорова гама DCI-P3 та підтримка понад 1 мільярд відтінків роблять картинку неймовірно насиченою та реалістичною. Захист очей за допомогою штучного інтелекту та перший режим захисту очей, створений спеціально для геймерів, автоматично налаштовують параметри дисплея для мінімізації напруги зору. Крім того, екран захищений склом Corning Gorilla Glass Victus 2 Ultra, яке забезпечує високу стійкість до падінь і подряпин, а завдяки вигнутому 3D-контуру ви отримуєте краще за флагманську довговічність і флагманську естетику.

Дисплей із нульовою затримкою – найкраще для ігор
Надчутливий сенсорний екран із частотою дискретизації 2500 Гц забезпечує сенсорний відгук флагманського рівня, що виводить ігри на новий рівень. А завдяки інтелектуальному розпізнаванню звичайних ігрових елементів управління ви отримуєте додатковий імпульс реагування і чутливості, забезпечуючи надточну реакцію на кожен дотик.

Подвійна AI камера з передовою OIS та величезними можливостями
З realme GT 6T робити чіткі знімки динамічних сцен з чіткими деталями та реалістичними кольорами стало простіше, ніж будь-коли. Про це подбає головна камера Sony LYT-600 50 МП. Оснащена модернізованою версією оптичної стабілізації зображень OIS на базі алгоритму чотириосної компенсації Зміщення, вона дозволяє миттєво робити чіткі знімки. А у поєднанні з передовим двигуном обробки зображень HyperTone Image Engine ви можете робити складні знімки простіше, ніж будь-коли, з приголомшливою грою світла та тіней. Скористайтеся потужністю обладнання Sony та надійністю спеціальної оптичної стабілізації зображення для створення шедеврів, гідних вашої особистої галереї.

Більше деталей, більше кольору
Завдяки роздільній здатності основного датчика в 50 МП камера смартфона виводить чіткість на новий рівень, дозволяючи зафіксувати все - від красивих пейзажів до домашніх улюбленців - дуже докладно. А алгоритм RAW наступного покоління з розширеними розрахунками світла та тіні забезпечує плавні переходи у кожній сцені з автентичними деталями та кольором.

Більше світла навіть уночі
З настанням темряви все найцікавіше іноді тільки починається. Тому смартфон отримав нічний режим ProLight 2.0, який використовує надчутливий алгоритм нічної зйомки, який точно фіксує деталі навіть в умовах низького освітлення. Не пропустіть яскраві нічні кадри та збережіть у пам'ять все з realme GT 6T.

Високий рівень шифрування та захисту конфіденційності на смартфоні
Завдяки надійній системі безпеки ви зможете покластися на цей смартфон у всьому. Так, вбудований в екран оптичний датчик забезпечує надшвидке розблокування та безпечну оплату. А покращений всеспрямований NFC гарантує не тільки простіше використання, а й безпеку даних, що відповідає високому стандарту CC EAL6+. Він незалежно зберігає ваші різні паролі та забезпечує додатковий рівень захисту всіх важливих даних, включаючи шифрування файлів, даних відбитків пальців та біометричних даних обличчя.

Повністю безконтактна взаємодія з телефоном
Переходьте на новий рівень комфорту з realme GT 6T. Він забезпечує більш плавну взаємодію з користувачем завдяки інноваційним безконтактним елементам керування. Це означає, що ви можете керувати телефоном за допомогою жестів рукою, не торкаючись самого апарата. Прогортайте короткі відеоролики, соціальні мережі та багато іншого - і все це одним помахом руки.
Realme
08D5V515623
6941764435193
Гарантия
12 мес.
Цвет
Зеленый
Wi-Fi
Wi-Fi 6 (802.11ax)
Вес
191 г
Bluetooth
Bluetooth 5.4
Емкость аккумулятора
5500 мА/ч
Диагональ экрана
6.78"
Тип матрицы
LTPO AMOLED
Процессор
Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3
Оперативная память
8 ГБ
Серия
Realme GT 6T 5G
Предустановленная ОС
Android 14.0
Безрамочный дисплей
есть
Количество SIM-карт
2
Объем встроенной памяти
256 ГБ
Комбинированный слот
отсутствует
Количество ядер
8
Частота процессора
1x2.8 ГГц + 4x2.6 ГГц + 3x1.9 ГГц
Количество основных камер
2
Основная камера
50+8 Мп
Вспышка основной камеры
двойная светодиодная
Фронтальная камера
32 Мп
Фронтальная вспышка
нет
Стандарт связи
5G
Навигация
GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, QZSS, Navic
Сканер отпечатков пальцев на корпусе
отсутствует
Сканер сетчатки глаза
нет
Аудиоразъем
USB Type-C
Беспроводная зарядка
нет
Быстрая зарядка
есть
Защита от пыли и влаги
IP65
Материал корпуса
пластик
Толщина корпуса
8.01 - 9 мм
Габариты (ВхШхГ)
162х75.1х8.65 мм
Операционная система
Android
Производитель процессора
Qualcomm Snapdragon
Емкость аккумулятора
5000 - 5999 мАч
Разрешение дисплея
2780х1264
Разъем
USB Type-C
EAN
6941764435193
Частота обновления экрана
120 Гц
Формат SIM-карты
Nano-SIM
Поддержка еSim
нет
Отдельный слот для карты памяти
отсутствует
Мощность зарядки
120 Вт
Наличие NFC
с NFC
Поддержка SD/TF-карты
без поддержки SD-карты
Наличие чехла / защитного стекла
нет
Особенности
Игровые
Наличие зарядного устройства / кабеля
зарядное устройство + кабель
Наличие наушников
нет
Сканер отпечатков пальцев на экране
есть
Разблокировка по лицу
есть
Основная камера
более 48 МП
Фронтальная камера
13 - 20 МП
Диагональ экрана
6.6" - 7"
Популярные бренды
Realme