Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Смарт-часы Xiaomi Amazfit Balance Sunset Grey; 1.5" (480х480) AMOLED сенсорный / Bluetooth /
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Смарт-часы Xiaomi Amazfit Balance Sunset Grey; 1.5" (480х480) AMOLED сенсорный / Bluetooth / 46 x 46 x 10.6 мм, 35 г / 475 мАч /

7 887грн. (вкл. НДС) 7 887грн. (без НДС)
8104 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Ідеальний баланс стилю та функціональності
Завдяки класичному лаконічному дизайну з круглим циферблатом смарт-годинник Amazfit Balance виглядає елегантно і вдало доповнює будь-який стиль, від ділового до повсякденного. Цей стильний аксесуар повністю змінить ваше уявлення про здоровий та активний спосіб життя. Понад 150 спортивних режимів + персональний тренер допомагають завжди залишатися у формі. Годинник вимірює основні показники здоров’я та попереджає, якщо виявлено відхилення від норми. А ще з ним ви не пропустите важливий дзвінок чи повідомлення та зможете розплатитися на касі безконтактним способом. Завдяки потужній батареї годинник працює до 14 днів у стандартному режимі без необхідності в підзарядці.

Ваш персональний лайф-коуч
Не виспалися і погано спали вночі? Дізнайтеся причину та отримайте корисні поради, як покращити якість відпочинку. Годинник Amazfit Balance вимірює основні показники під час сну, такі як серцебиття, температура, якість дихання, і вранці повідомляє вам, наскільки ви готові до викликів дня. У додатку Aura, що спеціалізується на оцінці якості сну, ви знайдете докладну аналітику за період та дізнаєтеся про загальні проблеми з відпочинком, на які варто звернути увагу.. Спеціальний сервіс для релаксації генерує заспокійливу мелодію, яка допоможе вам розслабитися, швидко заснути та спати міцніше.

Звільніться від стресу
Стрес негативно впливає на якість життя. Саме тому смарт-годинник Amazfit Balance пропонує ефективне рішення, яке дасть можливість легко подолати стрес. Багато функцій, серед яких дихальні вправи і медитація, допоможуть вам прийти в норму і залишатися спокійними і врівноваженими в будь-якій ситуації.

Amazfit пропагує активний спосіб життя
Для професійної обробки спортивних досягнень використовуйте один із понад 150 вбудованих режимів тренувань. Інтелектуальне розпізнавання 8 видів активності дозволяє отримувати точніші дані про ваші спортивні результати. У додатку ви завжди зможете ознайомитись зі статистикою тренувань та поділитися своїми спортивними досягненнями.

Тренуйтеся під наглядом професіоналів
Вбудований віртуальний тренер у додатку Coach допоможе вам завжди залишатися у формі та досягати нових висот у спорті. Він складе план тренувань з урахуванням вашої фізичної форми, показників здоров’я та цілей, які ви перед собою ставите, а також дасть вам поради, як досягти найкращих результатів тренування. Після закінчення тренування ознайомтеся із професійною думкою про стан вашого організму. Годинник відображає такі спеціалізовані дані, як VO 2 Max, час відновлення, тренувальне навантаження та тренувальний ефект.

Слухайте про свої досягнення
Вам навіть не потрібно піднімати руку і дивитися на годинник, щоб перевірити пройдену дистанцію або частоту серцевих скорочень. Усі важливі показники вашого здоров’я та параметри тренування знаходяться під контролем та озвучуються через вбудований динамік або через навушники – це дуже зручно.

Годинник Amazfit готовий до подорожі.
Завдяки підтримці 6 супутникових систем позиціонування ви завжди зможете дізнатися про своє точне місце розташування та отримати маршрут тренування на відкритому повітрі. Годинник використовує запатентовану GPS-антену з круговою поляризацією, яка вловлює 100% супутникових сигналів і забезпечує більш точне позиціонування в будь-якому місці.

Контроль самопочуття 24/7
Високоточний сенсор PD BioTracker 5.0 разом із орієнтованою на здоров’я операційною системою Zepp ОС 3.0 стежить за вашим самопочуттям і лише одним натисканням надає звіт за чотирма важливими показниками: рівнем насичення крові киснем, рівнем стресу, частотою серцевого ритму та частотою дихання. При виявленні відхилень від норми за будь-яким із показників ви отримаєте оповіщення і зможете швидко вжити заходів, щоб виправити ситуацію.

Сучасний стиль
Витончений і тонкий смарт-годинник Amazfit Balance чудово виглядає і з діловим костюмом, і зі спортивною формою. Завдяки тому, що годинник укладений у корпус із шліфованого металу та оснащений класичним поворотним регулятором, він виглядає як класична модель. Приємний надотик міцний нейлоновий ремінець ідеально гармонує із загальним стилем.

Яскравий інформативний дисплей
Смарт-годинник Amazfit Balance оснащений 1.5-дюймовим круглим дисплеєм, на якому міститься більше корисної інформації. Завдяки високій яскравості до 1500 нит і роздільній здатності 480х480 зображення на екрані виглядає чітко і легко читається навіть у сонячну погоду. Одного погляду на екран досить, щоб отримати потрібні дані.

Персоналізовані налаштування
Розумний годинник Amazfit Balance завжди відповідає вашому настрою і легко підлаштовується під ваш стиль. Вибирайте та встановлюйте яскраві циферблати на будь-який смак із 200+ доступних на вибір варіантів, щоб ваш гаджет завжди виглядав оригінально.

Екосистема ОС Zepp ОС 3.0
Zepp ОС 3.0 містить величезну кількість програм та додатків на будь-який смак для будь-яких потреб. Займайтеся йогою, програмуйте нагадування про події, розслабляйтеся і отримуйте цитати, що надихають, які зроблять ваш день кращим. З розумним годинником Amazfit Balance ви зможете керувати музикою, отримувати повідомлення та нагадування, складати список поточних справ, дізнаватися про погоду та багато іншого. Безліч корисних функцій у Zepp ОС 3.0 зроблять кожен ваш день максимально продуктивним.

Дзвінки без смартфона. Швидкі та безпечні платежі
Завдяки вбудованому динаміку ви зможете відповідати на дзвінки навіть тоді, коли ваш смартфон не у вас в руках, наприклад, під час тренування у спортзалі. З годинником Amazfit Balance ви зможете зберегти до 8 банківських карток і здійснювати швидкі безконтактні платежі, не дістаючи з сумки гаманець або смартфон.

Більше часу на роботу, менше на підзарядку
Повного заряду батареї вистачить приблизно на 25 днів роботи Amazfit Balance у режимі економії та до 14 днів у режимі стандартного використання. Ви точно не загубитесь в незнайомому місці, адже при активній GPS-навігації годинник працює до 26 годин. Ваш розумний годинник готовий до пригод, як і ви.
Xiaomi
08D5V483504
6972596107422
Гарантия
12 мес.
Вес
35 г
Емкость аккумулятора
475 мАч
Встроенная память
-
Встроенный микрофон
есть
Диагональ экрана
1.5"
Разрешение экрана
480 х 480
Тип матрицы
AMOLED
SIM-карта
отсутствует
Способ оповещения
Вибрация, Звуковой сигнал
Водонепроницаемость
WR50 (5 ATM)
Время автономной работы
до 14 дней
Размеры корпуса
46 x 46 x 10.6 мм
Интерфейс подключения
Bluetooth
Беспроводная зарядка
нет данных
Материал корпуса
металл
Операционная система
нет данных
Совместимость с ОС
iOS, Android OS
UCGFEA
8517620000
Цвет корпуса
Gray
Материал ремешка
текстиль
Поддержка бесконтактных платежей (NFC)
нет
Акселерометр
есть
Гироскоп
есть
Пульсометр
есть
Содержание кислорода в крови
есть
Счетчик биения сердца
есть
Счетчик калорий
есть
Тонометр
нет
Шагомер
есть
Будильник
есть
Вибромотор
есть
Воспроизведение музыки по Bluetooth
нет данных
Защита от воды, пыли
есть
Вызов голосового помощника
нет данных
Контроль дневной активности
есть
Спортивные
да
Трекинг сна
есть
Управление музыкальным плеером
есть
SMS
есть
Вызовы
есть
Мессенджеры и социальные сети
есть
Голосовые сообщения
нет
Дизайн
классический
Форма дисплея
круглая
Сменный ремешок
да
Размер ремешка
нет данных
Цвет ремешка
Gray
Компас
есть
Барометр
есть
Для детей
нет
Спутниковая навигация
GPS
Стекло
нет данных
Серия часов
Xiaomi Amazfit Balance