Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Материнская плата Asus TUF Gaming X670E-PLUS Socket AM5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Материнская плата Asus TUF Gaming X670E-PLUS Socket AM5

13 457грн. (вкл. НДС) 13 457грн. (без НДС)
13828 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
ASUS TUF GAMING X670E-PLUS - це всі основні елементи новітніх процесорів AMD Ryzen 7000-ї серії, які поєднуються з ігровими можливостями та перевіреною довговічністю. Ця материнська плата, оснащена компонентами військового класу, модернізованим рішенням для живлення і комплексною системою охолодження, перевершує всі очікування, забезпечуючи надійну і стабільну продуктивність для марафонських ігор. Материнські плати TUF GAMING також проходять суворі випробування на витривалість, щоб гарантувати, що вони зможуть витримати умови, в яких інші можуть вийти з ладу. З естетичного погляду, у цій моделі використовують строгі чорні кольори та геометричні елементи дизайну, що відображають надійність і стабільність, які визначають серію TUF GAMING.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ.
Комплексні елементи керування складають основу серії ASUS TUF GAMING. Материнська плата TUF GAMING X670E містить гнучкі інструменти для налаштування кожного аспекту вашої системи, даючи змогу змінювати продуктивність відповідно до того, як ви працюєте, для досягнення максимальної продуктивності.

Технології розгону.
Незалежно від того, чи хочете ви побити бенчмарки або налаштувати свою систему для повсякденної роботи, TUF GAMING пропонує унікальні інструменти, що дають змогу використовувати всі тонкощі новітньої архітектури Ryzen.

AI ОВЕРКЛОКІНГ.
Тепер тюнінг став швидшим і розумнішим, ніж будь-коли раніше. ASUS AI Overclocking профілює процесор і охолодження, щоб передбачити оптимальну конфігурацію і довести систему до межі. Прогнозовані значення можуть бути задіяні автоматично або використані як стартовий майданчик для подальших експериментів.

ДИНАМІЧНИЙ ПЕРЕМИКАЧ OC.
Dynamic OC Switcher максимізує продуктивність процесора, даючи змогу встановити поточні та температурні пороги для автоматичного перемикання між ручним оверклокінгом для важких багатопотокових робочих навантажень і Precision Boost Overdrive для однопотокових завдань.

CORE FLEX.
Core Flex дає змогу вам долати межі як ніколи раніше, даючи змогу керувати потужністю і температурами новими творчими способами. У найпростішому вигляді ви можете встановити точки зупинки для поступового зниження частоти ядра процесора в разі підвищення температури або струму. Але система надзвичайно адаптивна, вона підтримує безліч функцій, керованих користувачем, які можуть маніпулювати потужністю, струмом і температурними межами незалежно одна від одної, щоб ви могли підлаштовувати продуктивність процесора під свою волю.

AI Cooling II.
Збалансуйте теплові та акустичні характеристики будь-якої збірки одним клацанням миші. Власний алгоритм ASUS відсікає непотрібний шум під час швидкого стрес-тесту, а потім відстежує температуру процесора, щоб динамічно налаштувати вентилятори на оптимальну швидкість.

UEFI BIOS.
Знаменитий BIOS ASUS UEFI надає все необхідне для налаштування, регулювання та конфігурації системи. Він пропонує розумно спрощені опції для користувачів-початківців і всебічні функції для досвідчених ветеранів.

Armoury Crate.
Ексклюзивний пакет Armoury Crate від ASUS забезпечує централізоване управління підтримуваними ігровими продуктами. Єдиний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дає змогу налаштувати RGB-підсвітку для всіх сумісних пристроїв і пов'язати їх з Aura Sync для уніфікованого освітлення. Він також пропонує інформацію та контроль для обраної та зростаючої екосистеми апаратного забезпечення, включно з налаштуваннями пристроїв введення, Fan Xpert 4 і двостороннім шумозаглушенням AI. У Armoury Crate також передбачено реєстрацію продукту та розділ новин, що дає змогу залишатися на зв'язку з ігровою спільнотою.

НАДІЙНА ПРОДУКТИВНІСТЬ.
TUF GAMING X670E-PLUS із поліпшеною системою живлення та широкими можливостями охолодження для роботи з новітніми процесорами AMD, а також із підтримкою швидшої пам'яті та накопичувачів - це ідеальна основа для вашої наступної бойової установки з високою кількістю ядер AMD.

Об'єднані каскади живлення.
Каскади живлення 14+2 розраховані на 70 ампер кожен, об'єднуючи МДН-транзистори високого та низького боку і драйвери в єдиний корпус, щоб забезпечити потужність, ефективність і стабільну продуктивність для всіх сумісних процесорів AMD.

Восьмишарова конструкція друкованої плати.
Багатошарова конструкція друкованої плати швидко розсіює тепло навколо регуляторів напруги, підвищуючи загальну стабільність системи та забезпечуючи процесору більше можливостей для розгону.

8+8 PIN ProCool Power Connectors.
Порівняно з традиційними входами живлення, роз'єми ASUS ProCool виготовлені відповідно до жорстких технічних вимог для забезпечення повного контакту з кабелями живлення БЖ. Низький імпеданс дає змогу уникнути появи гарячих точок і виходу роз'ємів із ладу.

Дроселі TUF.
Сертифіковані дроселі TUF військового класу забезпечують надійне живлення процесора, підвищуючи стабільність системи.

Конденсатори TUF.
Чорні металеві конденсатори TUF 5K забезпечують на 52% вищу температурну стійкість і в 2,5 раза більший термін служби, ніж стандартні конденсатори материнської плати.

Digi+ VRM.
Вбудований модуль регулятора напруги (VRM) Digi+ - один із найкращих у галузі, оптимізований для надплавного та надчистого подавання живлення на процесор у будь-який час.

Розгінна продуктивність DRAM.
Всебічні можливості налаштування пам'яті є наріжним каменем материнських плат TUF GAMING. З TUF GAMING X670E-PLUS ви зможете витягти весь потенціал із ваших модулів DDR5, чи то модулі з набору для екстремальних швидкостей, чи то модулі з набору початкового рівня, який в іншому разі був би заблокований.

Підтримка PCIe 5.0.
TUF GAMING X670E-PLUS також оснащена одним слотом PCIe 5.0 M.2, що дає змогу насолоджуватися найшвидшим передаванням даних зі швидкістю до 128 Гбіт/с, а всі слоти M.2 підтримують конфігурації NVMe і SATA RAID для використання переваг найсучасніших доступних швидкостей.

Охолодження за дизайном.
TUF GAMING X670E-PLUS оснащена збільшеними в 3 рази VRM, PCH і трьома слотами M. 2 з радіаторами, які забезпечують ідеальний баланс маси і площі поверхні для розсіювання тепла.

Комплексне керування вентиляторами.
Материнські плати TUF GAMING X670E обладнані комплексними засобами керування вентиляторами, які можна налаштувати за допомогою утиліти Fan Xpert 4 з пакета Armoury Crate або удостоєного нагород BIOS ASUS UEFI.

Можливості підключення.
TUF-GAMING X670E-PLUS досягає нових висот продуктивності завдяки останній версії PCI Express, а арсенал портів USB містить три роз'єми Type-C, а Thunderbolt (USB4) ще більше розширює сумісність і пропускну здатність.

ЛЕГКЕ ЗБИРАННЯ ПК.
Лінійка TUF GAMING пропонує просте налаштування для всіх збирачів. Екосистема TUF GAMING Alliance забезпечує сумісність, а Armoury Crate має Fan Xpert 4, інформацію про обладнання, двостороннє шумозаглушення AI, опції RGB і налаштування периферії. Ця платформа має інтуїтивно зрозумілі інструменти для створення та оптимізації систем мрії.

Збірка з упевненістю.
TUF GAMING Alliance - це співпраця між ASUS і перевіреними брендами комплектуючих для ПК, що забезпечує сумісність широкого спектра компонентів, як-от корпуси, блоки живлення, процесорні кулери, комплекти пам'яті та багато іншого. Завдяки регулярному додаванню нових партнерів і компонентів, альянс TUF GAMING Alliance продовжуватиме розвиватися.

SafeSlot Core+ і SafeDIMM.
PCIe 5.0 у 2 рази швидший, ніж PCIe 4.0, тому ми адаптували наш процес виробництва SMT для швидшого SafeSlot Core+, щоб забезпечити найвищу швидкість передавання даних. SafeSlot Core+ - це посилена металева оболонка, яку додають у слот PCIe для надійного встановлення карти. Тим часом, міцні оболонки ASUS SafeDIMM підтримують і захищають модулі пам'яті на деяких материнських платах ASUS, даючи змогу вам вставляти модулі швидко, точно і впевнено.

ESD-захист.
Захисні екрани ESD подовжують термін служби компонентів і запобігають пошкодженню від електростатичного розряду, забезпечуючи захист до +/- 10 кВ повітряного розряду і +/- 6 кВ контактного розряду, що значно перевершує відповідні промислові стандарти +/- 6 кВ і +/- 4 кВ. Поверхнево встановлені TVS-діоди в подвійному лінійному корпусі допомагають захистити ПК від стрибків напруги.

TUF LANGuard.
TUF LANGuard - це інновація військового класу, яка об'єднує передову технологію розв'язання сигналів і високоякісні конденсатори поверхневого монтажу для підвищення пропускної здатності, захищаючи материнську плату від ударів блискавки та статичної електрики.

Задня панель введення/виведення з нержавіючої сталі.
Материнські плати TUF GAMING обладнані задньою панеллю введення/виведення з неіржавкої сталі, вкритої оксидом хрому, що забезпечує термін експлуатації втричі довший, ніж у традиційних панелей. Завдяки цій захисній функції материнські плати TUF GAMING пройшли 72-годинне тестування в соляному тумані, тоді як материнські плати інших марок пройшли тільки 24-годинне тестування.

Засувка M.2 Q-Latch.
Інноваційна засувка Q-Latch дає змогу легко встановити або витягти твердотільний накопичувач M.2 без використання спеціальних інструментів. У конструкції використовується простий механізм блокування для фіксації твердотільного накопичувача M.2, що виключає необхідність використання гвинтів.

Знімні гвинти, що не випадають.
Спеціалізовані гвинти для слотів M.2 знижують ризик упустити або загубити гвинт де-небудь у корпусі під час зняття радіатора M.2.

Q-LED.
Вбудовані світлодіодні індикатори Q-LED для діагностики несправностей дають збирачам ПК можливість швидко переконатися, що ключові компоненти - процесор, оперативна пам'ять, відеокарта, пристрої зберігання даних - нормально функціонують під час запуску.

ЗАХОПЛИВА ГРА.
Материнські плати TUF GAMING X670E забезпечують високопродуктивний ігровий пакет із широким набором функцій: надшвидкісна мережа для плавнішого мережевого геймплею, чистий звук із позиційними сигналами для FPS-ігор і вбудоване RGB-підсвічування, яке синхронізується з під'єднаним обладнанням, для створення індивідуальної ігрової атмосфери.

2,5 Гб Ethernet.
Вбудований Ethernet 2,5 Гб підвищує швидкість під'єднання до локальної мережі, збільшуючи пропускну здатність до 2,5 разів. Використовуючи наявний кабель LAN, ви можете скористатися перевагами цієї мережевої модернізації для плавнішої гри без затримок, миттєвого передавання відео з високою роздільною здатністю та швидшого передавання файлів.

Двостороннє шумозаглушення AI.
Ця потужна ексклюзивна утиліта ASUS використовує величезну базу даних глибокого навчання для зниження фонового шуму від мікрофона і вхідного звуку, зберігаючи при цьому голос. Відволікаючий стукіт клавіатури, клацання миші та інші навколишні шуми видаляються, щоб ви могли чути і бути почутим з ідеальною чіткістю під час ігор або дзвінків.

Об'ємний звук Realtek 7.1.
У серії TUF GAMING X670E використовується унікальний аудіокодек, розроблений у тісній співпраці з компанією Realtek - Realtek S1220A. Він має безпрецедентне співвідношення сигнал/шум (SNR) 120 дБ для стереофонічного лінійного виходу і 113 дБ SNR для лінійного входу, забезпечуючи бездоганну якість звуку. Крім того, схема визначення імпедансу автоматично регулює посилення для забезпечення оптимального діапазону гучності для ваших навушників.

Обробка звуку DTS.
DTS Audio Processing покращує якість звучання ігрових гарнітур і колонок завдяки зниженню спотворень і глибших басів, завдяки чому ігри, фільми та музика звучать краще. Вона також дає змогу налаштовувати параметри звуку.

Затьмарити конкурентів.
Добре налаштована система заслуговує на відповідну естетику. Серія TUF GAMING X670E оснащена підсвічуванням по краях, що підкреслює її міцний зовнішній вигляд, а система ASUS Aura пропонує повний контроль RGB з попередніми налаштуваннями для вбудованих світлодіодів і смужок сторонніх виробників. Усе це може синхронізуватися з постійно зростаючим портфелем сумісного з Aura обладнання.

Адресовані заголовки Gen 2 RGB.
Три адресовані роз'єми Gen 2 RGB підтримують до 500 світлодіодів на пристроях Gen 2 RGB, даючи змогу Aura Sync автоматично налаштовувати світлові ефекти у всій системі. Нові роз'єми також забезпечують повну зворотну сумісність з наявним обладнанням Aura Sync.

ЦЕ ЗМІНЮЄ ВСЕ.
Зберіть свою наступну систему з процесором AMD Ryzen 7000 Series і материнською платою ASUS TUF GAMING, щоб відчути передову продуктивність. Завдяки 16 ядрам "Zen 4" і 32 потокам, тактовій частоті до 5,7 ГГц і 80 МБ кеш-пам'яті, процесори AMD Ryzen 7000 Series дозволять вам бути попереду всіх.
ASUS
08D5V432168
4711081905608
Гарантия
Сокет
AM5
Форм-фактор
ATX
USB 2.0
нет
Wi-Fi
без Wi-Fi
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0/3.1 Gen 1)
5
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1/3.1 Gen 2)
3
Bluetooth
без Bluetooth
HDMI
1
Display Port
1
Назначение
Для настольного ПК
Тип оперативной памяти
DDR5
Серия
TUF Gaming (игровая)
D-Sub
нет
DVI
нет
Чипсет
AMD X670
Количество слотов памяти
4
Максимальный объем оперативной памяти
192 ГБ
PCI
нет
PCI-E 16x
2
PCI-E 8x
нет
PCI-E 4x
1
PCI-E 1x
нет
M.2
4
U.2
нет
PS/2 порты
нет
Mini-PCIe
Нет
USB Type-C
2
UCGFEA
8473302000
Количество каналов памяти
2
Максимальная частота памяти
8000 МГц
Разъем SATA
4 x SATA 6Gb/s
Для процессоров
AMD
СOM
нет
Аудио-порт
5
RAID 0
да
RAID 1
да
RAID 5
нет
RAID 10
да
Многоканальный звук
7.1
Контроль подсветки
есть
Сетевой адаптер (LAN)
2.5 Гбит/с
Минимальная частота памяти
4800 МГц
Диапазон максимальной частоты памяти
более 5000 МГц
Интерфейс М.2
M.2 PCIe 5.0