Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Материнская плата Asus ROG Strix X670E-F Gaming WiFi Socket AM5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Материнская плата Asus ROG Strix X670E-F Gaming WiFi Socket AM5

18 045грн. (вкл. НДС) 18 045грн. (без НДС)
18542 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
ROG Strix X670E-F Gaming WiFi - це альтернатива материнській платі Strix X670E-A у більш стриманому дизайні. Розкрити неймовірну потужність процесора AMD серії Ryzen 7000 допоможуть ексклюзивні утиліти ROG для розгону. Чорна друкована плата і темні металеві радіатори чудово поєднуються з широким спектром компонентів і тем збірки, а вставка на кожусі з регульованим кольором містить логотип ROG.

M.2 Q-LATCH.
Інноваційне кріплення Q-Latch спрощує встановлення та вивільнення SSD-накопичувачів зі слотів M.2. Конструкція кріплення передбачає механізм фіксації накопичувача без використання традиційного гвинта.

КНОПКА CLR CMOS.
Натискання кнопки Clr CMOS дає змогу швидко скинути налаштування BIOS. З її допомогою можна перезавантажити ПК, якщо були обрані неправильні налаштування BIOS.

BIOS FLASHBACK.
Завдяки ексклюзивній функції BIOS FlashBack користувачам потрібно лише завантажити останню версію UEFI BIOS на USB-накопичувач із файловою системою FAT32, під'єднати живлення до материнської плати, вставити USB-накопичувач у порт плати та натиснути кнопку USB FlashBack, розташовану на ній. Для використання цієї функції не потрібні навіть процесор і модулі пам'яті.

Q-LED
Чотири індикатори дають змогу легко визначити, який саме компонент може бути причиною неполадок у роботі комп'ютера.

PCIE SLOT Q-RELEASE.
Ця кнопка апарата призначена для розблокування механізму фіксації першого слота PCIe одним натисканням, що значно спрощує процес від'єднання карти PCIe (відеокарти або плати розширення) від материнської плати.

НЕПЕРЕВЕРШЕНА ПРОДУКТИВНІСТЬ.
Надійна система живлення, інноваційні інструменти розгону та багатофункціональні засоби керування охолодженням є важливими перевагами ROG Strix X670E-F, які дають вам усе необхідне для приборкання потужного процесора AMD Ryzen 7000.

PCIE 5.0.
Неперевершені можливості створення швидкісної системи зберігання даних забезпечують чотири слоти M.2, два з яких підтримують стандарт PCIE 5.0, інші два - PCIE 4.0. Збільшити швидкість роботи з даними і створити дзеркальну резервну копію можна, реалізувавши RAID-масив NVMe або SATA (підтримуються RAID 0/1/10) за допомогою AMD RAID Xpert2. Підтримка PCIe 5.0 також поширюється на верхній слот розширення x16, який має посилену конструкцію (SafeSlot) для встановлення важкої відеокарти та оснащений кнопкою Q-release для її легкого вивільнення.

AI OVERCLOCKING.
Налаштування параметрів стало швидшим і розумнішим, ніж будь-коли. ASUS AI Overclocking пропонує профілі процесора і системи охолодження, щоб налаштувати оптимальну конфігурацію і отримати максимальну віддачу від кожної системи. Пропоновані значення можна активувати автоматично або використовувати як стартовий майданчик для подальших експериментів.

DYNAMIC OC SWITCHER.
Виконання завдань, що використовують невелику кількість потоків, здатна значно прискорити технологія AMD Precision Boost Overdrive (PBO), але частоту всіх ядер можна підвищити за допомогою традиційного розгону. Функція Dynamic OC Switcher дає змогу динамічно вмикати PBO або бажані налаштування на основі струму або температури процесора. Core Flex і PBO можуть працювати в тандемі з Dynamic OC Switcher, додатково підвищуючи продуктивність процесора.

CORE FLEX.
Функція Core Flex дає змогу заходити за встановлені обмеження ще далі, завдяки управлінню параметрами тактового генератора, живлення і температури новими креативними способами. Наприклад, можна максимально підвищити базову тактову частоту під час невеликих навантажень і встановити контрольні точки, щоб поступово зменшувати частоту ядра процесора в міру підвищення температури або струму. Але ця система дуже адаптивна і підтримує численні керовані функції, які можуть незалежно маніпулювати обмеженнями потужності, струму і температури, щоб ви могли змінювати продуктивність процесора на свій розсуд.

АСИНХРОННИЙ ГЕНЕРАТОР.
На платі ROG Strix X670E-F використовується спеціальний тактовий генератор, що дає змогу відокремити налаштування базової частоти процесора від настроювання частоти пам'яті, шини PCIe та інтерфейсу Infinity Fabric. Це дає змогу отримати максимальну продуктивність процесора, зберігаючи водночас стабільність роботи ключових компонентів системи.

PBO ENHANCEMENT.
Технологія AMD Precision Boost Overdrive (PBO) збільшує граничні параметри струму і напруги для максимального розгону процесора. При використанні агресивних параметрів PBO алгоритм AMD визначає надійне рішення живлення компонентів материнської плати для підвищення продуктивності.

СУЧАСНІ ІНТЕРФЕЙСИ.
ROG Strix X670E-F Gaming WiFi пропонує різноманітні внутрішні та зовнішні інтерфейсні порти для роботи в мережі з низькою затримкою та надшвидкої передачі даних. А завдяки високоякісній аудіосистемі геймери почують навіть найтонші нюанси звучання в ігровій сцені.

WI-FI 6E.
Вбудований модуль стандарту Wi-Fi 6E використовує переваги нового діапазону частот у 6 ГГц і до семи каналів 160 МГц, які дають надвисоку швидкість бездротового передавання даних, поліпшену пропускну спроможність і надійну роботу в умовах великої кількості одночасно під'єднаних клієнтів.

SUPREMEFX.
ROG SupremeFX - це унікальне поєднання апаратного та програмного забезпечення для високоякісного звуку. У платі ROG Strix X670E-F Gaming WiFi вона використовує кодек ALC4080 для підвищення частоти дискретизації звуку за всіма каналами зі 192 до 384 кГц. Роз'єм на передній панелі під'єднано до вбудованого підсилювача Savitech, здатного обслуговувати різні геймерські гарнітури та Hi-Fi навушники.

Яскравий стиль.
Друкована плата і радіатори чорного кольору прекрасно поєднуються з широким спектром компонентів, а повнокольорове підсвічування плати можна гнучко налаштувати на свій смак. Створіть унікальну ігрову збірку, що відображає ваш особистий стиль, поєднавши ROG Strix X670E-F з іншими продуктами багатої екосистеми ROG.

У СТИЛІ ROG STRIX.
Дизайн материнської плати ROG Strix X670E-F найбільш стриманий у лінійці, тому вона ідеально поєднується з більшістю компонентів. Темний колір друкованої плати та металевих радіаторів надає їй особливої естетики, на тлі яких яскраво виділяються елементи RGB-підсвічування, реалізовані на кожусі інтерфейсів.

ЗАПАЛИ ГРУ!
Материнські плати серії ROG Strix сумісні з технологією підсвічування ASUS Aura, що пропонує різноманітні візуальні ефекти та гнучке регулювання параметрів підсвічування: як вбудованих, так і зовнішніх аксесуарів. Ефекти можна синхронізувати з іншими сумісними пристроями ROG: відеокартами, моніторами, клавіатурами, мишами.

AI COOLING II.
Збалансувати температурні та акустичні характеристики будь-якої збірки можна одним натисканням кнопки миші. Ексклюзивний алгоритм ASUS усуває непотрібний шум під час виконання швидкого стрес-тесту, а потім виконує автоматичне регулювання під'єднаних до материнської плати вентиляторів на основі температури процесора.

Двостороннє інтелектуальне шумопоглинання.
Ця функція використовує величезну базу даних глибокого навчання, щоб витягти з вхідного або вихідного звуку понад 5 мільйонів типів фонових шумів, і ніщо не заважатиме спілкуванню під час ігор або дзвінків.

AI NETWORKING.
Технологія GameFirst VI оптимізує роботу мережі за допомогою виділення смуги пропускання в режимі реального часу на основі сценаріїв використання програм і відповідних алгоритмів навчання.

UEFI BIOS.
Інтерфейс UEFI BIOS у стилі ROG надає все, що необхідно для налаштування, розгону та моніторингу системи, створеної на основі сучасних процесорів. У нього є режими для новачків і досвідчених користувачів.

AI SUITE 3.
Практично всі функції материнської плати доступні через панель управління AI Suite 3. З їхньою допомогою можна легко налаштувати різні комп'ютери, щоб домогтися ідеального балансу між швидкістю, енергоспоживанням, ефективністю охолодження і рівнем шуму.

TPU.
Контролер Turbo Processor Unit (TPU) забезпечує тонке налаштування параметрів розгону і розширені засоби моніторингу роботи системи.

НАЛАШТУВАННЯ ЖИВЛЕННЯ.
Стабілізатор напруги Digi+ забезпечує керування параметрами електроживлення в реальному часі та дає змогу точно налаштувати роботу регулятора напруги центрального процесора для максимальної стабільності та продуктивності системи.

TURBO COREAPP.
Новітні процесори підтримують налаштування продуктивності на рівні окремих ядер, і утиліта ASUS Turbo дає змогу використовувати цю можливість. Шляхом встановлення пріоритетів для конкретних програм досягається оптимальне використання обчислювальних ресурсів.

SONIC STUDIO III.
Новітня версія програмного забезпечення Sonic Studio може відтворювати віртуальний просторовий звук на основі функції моделювання сприйняття звуку (HRTF) при використанні шолома. Наявний у ньому еквалайзер дає можливість гнучко налаштовувати параметри звучання на свій смак.

DTS SOUND UNBOUND.
Функція DTS Sound Unbound, що реалізується в материнських платах ROG Strix X670E, дає змогу створити неймовірний звук в іграх та інших розважальних програмах, забезпечуючи приголомшливий ефект присутності. Використовуючи можливості технології просторового звучання Windows Sonic, DTS Sound Unbound формує звук у віртуальному тривимірному просторі, щоб ви опинилися в центрі звукового ландшафту.
ASUS
08D5V432156
4711081891147
Гарантия
Сокет
AM5
Форм-фактор
ATX
USB 2.0
2
Wi-Fi
Wi-Fi (6)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0/3.1 Gen 1)
нет
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1/3.1 Gen 2)
7
Bluetooth
Bluetooth 5.2
HDMI
1
Display Port
1
Назначение
Для настольного ПК
Тип оперативной памяти
DDR5
Серия
ROG (игровая)
D-Sub
нет
DVI
нет
Чипсет
AMD X670
Количество слотов памяти
4
Максимальный объем оперативной памяти
192 ГБ
PCI
нет
PCI-E 16x
2
PCI-E 8x
нет
PCI-E 4x
нет
PCI-E 1x
1
M.2
4
U.2
нет
PS/2 порты
нет
Mini-PCIe
Нет
USB Type-C
3
UCGFEA
8473302000
Количество каналов памяти
2
Максимальная частота памяти
8000 МГц
Разъем SATA
4 x SATA 6Gb/s
Для процессоров
AMD
СOM
нет
Аудио-порт
5
RAID 0
да
RAID 1
да
RAID 5
нет
RAID 10
да
Многоканальный звук
7.1
Контроль подсветки
есть
Сетевой адаптер (LAN)
2.5 Гбит/с
Минимальная частота памяти
4800 МГц
Диапазон максимальной частоты памяти
более 5000 МГц
Интерфейс М.2
M.2 PCIe 5.0