Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пылесос Jimmy Wireless Vacuum Cleaner Fuchsia (JV53R)

5 866грн. (вкл. НДС) 5 866грн. (без НДС)
6028 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Пилосос JIMMY JV53 прибере весь будинок навіть у важкодоступних місцях. Висока потужність двигуна і всмоктування, HEPA-фільтр і відмінна продуктивність задовольнять потреби людей, які хочуть швидко і без проблем пропилососити підлогу, ліжко, меблі або салон автомобіля. А спеціальні насадки позбавлять вас від пилових кліщів, дрібних частинок до 0,3 мікрон і грубого сміття всього одним махом.

Високоефективний двигун з цифровим управлінням
Високоефективний цифровий двигун забезпечує високий рівень сили всмоктування (125 AW), володіє номінальною потужністю 425 Вт і швидкістю 100000 об/хв. Безщітковий двигун третього покоління впорається навіть з дуже дрібними частинками до 0,3 мікрон.

Подвійна циклонічна фільтрація
Завдяки запатентованій технології подвійної циклонічної фільтрації прибирання стає ще більш ретельної. Його ефективність зростає до 99,97%. Через фільтр проходить великий потік повітря, і у пилу не залишається жодних шансів.

Висока продуктивність і потужний акумулятор
Пилосос працює до 45 хвилин в стандартному режимі (без турбощітки) на одному заряді акумулятора. Знімний акумулятор дуже просто заряджається, а при тривалому застосуванні його можна легко замінити на інший. З використанням турбощітки в стандартному режимі пилосос тримається до 35 хвилин, чого цілком достатньо для чистки ліжка, меблів, штор і т.д.

Ергономічна конструкція
Ергономічна ручка з кутом 65 градусів дозволяє прибирати без особливих зусиль. Сам пилосос важить всього менше півтора кг, з ним нескладно працювати і зручно транспортувати. Навантаження на зап"ясті залишається мінімальною, тому у вас точно вистачить сил пропилососити підлогу, меблі, тюлі, штори та інші елементи квартири або будинку. Щітка з інноваційною конструкцією здатна відділяти волосся і ніколи в них не заплутується. Діаметр трубки становить цілих 55 мм, що дозволяє збирати навіть велике сміття без застрявання

Насадки для абсолютної чистоти
У комплекті до ручного бездротового пилососа JIMMY JV53 ви отримаєте декілька насадок для прибирання всіх ділянок кімнати. Турбощітка для матраців позбавить вас від пилових кліщів. Комбінована щілинна щітка 2 в 1 впорається зі сміттям в важкодоступних місцях, а також з пилом на шторах і фіранках. Коротка щітка для меблів 2 в 1 глибоко очистить її від дрібних частинок пилу, ідеально підходить для автомобілів. Роликова електрощітка для підлоги повністю прибере все сміття. А м"яка електрощітка прибере на полицях і столах.

Конкурентні переваги
Ручний бездротової пилосос JIMMY JV53 помітно відрізняється від більш дорогих конкурентів на ринку своєю потужністю, часом роботи, ємністю акумулятора, місткістю пилозбірника і комплектацією, а знімний акумулятор дозволить зі зручністю заряджати стик (тепер не обов"язково зберігати стик поруч з розеткою).
Jimmy
08D5V297661
6946499307722
Гарантия
24 мес.
Форм-фактор
вертикальный + ручной
Цвет
красный, белый
Питание
аккумулятор
Время полной зарядки
до 5 часов
Потребляемая мощность
до 1000 Вт
Уровень шума
78 дБ
Время зарядки
5 ч
Мощность
425 Вт
UCGFEA
8508110000
Длина сетевого шнура
нет
Тип уборки
сухая
Объем пылесборника
0.5 л
Емкость для моющего средства
нет
Турбощетка
есть
Регулятор мощности
на рукоятке
Радиус уборки
нет
Автосматывание шнура
отсутствует
Мощность всасывания
125 Вт
Тип пылесоса
аккумуляторный
Тип пылесборника
контейнер (без мешка)
Тип выходного фильтра
НEPA
Тип трубки
длинная прямая
Для мебели
есть
Пол/Ковер
есть
Щелевая
есть
Время работы на одном заряде
31 - 45 минут
УФ-обработка
нет
Эко-двигатель
нет
Время работы от аккумулятора (обычный режим)
45 мин
Диапазон уровня шума
76 - 80 дБ
Диапазон объема пылесборника
0.3 - 1 л
Модель
JV53R