Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Стиральная машина Samsung WW62J42E0JW/UA

17 384грн. (вкл. НДС) 17 384грн. (без НДС)
17863 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Щасливі дні прання. Ось тиха пральна машина, яка розрахована на довгий термін служби, має всю необхідну потужність, знижує рівень шуму і при цьому споживає менше енергії, ніж звичайна пральна машина, тому вона також дбайливіше ставиться до вашого гаманця. Це все завдяки нашій технології цифрового інвертора, яка збільшує продуктивність, а не шум.

Заощаджуйте гроші та захищайте свій одяг. Технологія Eco Bubble забезпечує ефективне — і дбайливе — прання навіть за низьких температур. Засіб для прання перетворюється на бульбашки, які швидко проникають у тканину й легко виводять забруднення, захищаючи тканину, зберігаючи її текстуру та заощаджуючи енергію.

Одяг бездоганно чистий, навіть якщо він справді брудний. Функція Bubble Soak допомагає видалити найрізноманітніші вперті плями, такі як кров, чай, вино, макіяж та трава. Одяг ретельно просочується активними бульбашками, тому бруд і плями розпушуються і їх можна видалити ефективніше.

Припиніть марнувати пральний засіб та уникайте набридливого чищення висувного лотка. Лоток StayClean Drawer забезпечує змивання більшої частини прального засобу спеціально розробленою системою промивання водою. Таким чином, в лотку залишається менше невикористаного прального засобу, й він залишається чистим і гігієнічним.

Забезпечте дійсно глибоке та гігієнічне очищення вашого одягу за допомогою пари. У цьому циклі пара спрямовується знизу, завдяки чому вона проникає в усі куточки тканини, видаляючи забруднення і плями, одночасно знищуючи 99,9% бактерій і деактивуючи алергени.

Функція Super Rinse+ забезпечує краще полоскання білизни. За рахунок використання додаткового об’єму води і високої швидкості обертання барабана в білизні залишається менше залишків засобу для прання. Таким чином ваш одяг буде чистішим і безпечнішим для носіння, якщо у вас чутлива шкіра.

Для вашої максимальної зручності функція Eco Drum Clean підтримуватиме чистоту пральної машини, не використовуючи при цьому агресивні хімічні речовини. Вона навіть може автоматично попереджати вас, коли потрібне очищення.

Стільниковий барабан Diamond Drum з унікальним рельєфом - отвори у ньому меншого розміру й знаходяться в алмазоподібних заглибленнях - максимально дбайливо ставиться до вашого одягу. Завдяки малому розміру водовипускних отворів тканина в них не застрягає, захищаючи від пошкоджень навіть найделікатнішу тканину.

Програма Quick Wash (Швидке прання) - ідеальне рішення для зайнятих людей, щоб швидко та ефективно випрати злегка забруднені речі і залишити більше часу для себе.

Захистіть пральну машину від пошкоджень через перепади напруги. Система Volt Control захищає від електричних пошкоджень через нестабільну напругу. Вона визначає надмірне підвищення напруги й автоматично відключає машину від джерела живлення, подовжуючи її термін служби.
Samsung
08D5V479268
8806094595635
Гарантия
36 мес.
Цвет
Белый
Дисплей
с дисплеем
Габариты (ШхВхГ)
600 x 850 x 450 мм
Вид
автомат
Тип управления
электронное
Материал бака
нет данных
UCGFEA
8450119000
Класс энергопотребления
А+++
Загрузка (стирка)
6 кг
Сушка
без сушки
Скорость отжима
1200 об/мин
Количество программ
12
Защита от протечек
нет данных
Отсрочка старта
есть
Загрузка (сушка)
нет
Потребление электроэнергии
0,55 кВт/ч
Потребление воды
33,18 л
Класс эффективности стирки
A
Класс эффективности отжима
B
Ширина
51-60 см
Глубина
узкие (37-47 см)
Тип стиральной машины
фронтальная загрузка
Тип двигателя
инверторный
Максимальная скорость отжима
1000 - 1300 об/мин
Обработка паром
есть
Защита от детей
есть
Автодозирование моющего средства
нет
Smart управление
отсутствует
Уровень шума стирки
52 дБ
Уровень шума отжима
73 дБ
Привод
ременной