Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Материнская плата Asus TUF Gaming A520M-Plus II Socket AM4
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Материнская плата Asus TUF Gaming A520M-Plus II Socket AM4

3 072грн. (вкл. НДС) 3 072грн. (без НДС)
3157 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Материнська плата TUF Gaming A520M-Plus II розкриває всі основні можливості новітньої платформи AMD, доповнюючи їх ексклюзивними геймерськими функціями й надійністю, перевіреною часом. Відбірна елементна база, вдосконалена система живлення та сумісність із різними системами охолодження – ця материнська плата надає все для того, щоб отримати гарантовану стабільність і максимальну швидкодію в іграх. Під час створення ПК з використанням материнської плати серії TUF Gaming ви також отримуєте переваги альянсу TUF Gaming Alliance, у межах якого компанія ASUS співпрацює з надійними галузевими партнерами з метою забезпечити легкість складання, гарантовану сумісність компонентів і додаткову естетику готового рішення.

Висока продуктивність.
Оновлена підсистема живлення та сумісність із різними системами охолодження з урахуванням потреб сучасних процесорів AMD Ryzen і підтримка високошвидкісної пам’яті – материнська плата TUF Gaming A520M-Plus II стане ідеальним фундаментом для складання комп’ютера з багатоядерним процесором AMD Ryzen.

Stack Cool 3+.
Декілька шарів міді багатошарової друкованої плати полегшують відведення тепла від компонентів, тим самим збільшуючи частотний потенціал процесора під час розгону.

Дроселі TUF.
Подають центральному процесору максимально стабільний струм покращує загальну надійність роботи комп’ютера.

Конденсатори TUF.
Ексклюзивні конденсатори можуть похвалитися підвищеною термостійкістю та збільшеним терміном служби.

Стабілізатор напруги Digi+.
Стабілізатор напруги Digi+ забезпечує високу ефективність, надійність та стабільність живлення за будь-яких навантажень.

Система охолодження.
Великий і масивний радіатор встановлений у зоні розміщення модуля стабілізатора напруги та дроселів.

Гнучке керування вентиляторами.
Материнська плата TUF Gaming A520M-Plus II забезпечує всебічний контроль роботи вентиляторів як за допомогою інтерфейсу утиліти Fan Xpert 2+, так і через UEFI BIOS.

M.2 (32 Гбіт/с).
Використовуючи чотири лінії інтерфейсу PCI Express 3.0, роз’єм M.2 на цій платі забезпечує швидкість передачі даних до 32 Гбіт/с. Він ідеально підходить для підключення сучасних твердотільних накопичувачів (формату до 2280), які дозволяють значно прискорити стартове завантаження операційної системи й запуск програм.

USB 3.2 GEN 1 TYPE-A.
З геймерським комп’ютерами, зазвичай, використовується велика кількість периферійних пристроїв, і ця материнська плата пропонує для них велику кількість портів USB, зокрема роз'єм USB 3.2 Gen 1 для сумісних корпусів.

Для комп'ютерних ентузіастів.
Материнські плати серії TUF Gaming володіють усім, що необхідно для побудови ідеальної геймерской платформи без зайвих складнощів, і роблять процес налаштування комп'ютера дуже простим навіть для новачків. Продуктова екосистема TUF Gaming полегшує пошук сумісних компонентів, а зміна апаратних параметрів комп’ютера здійснюється через зручне інтерфейс Armoury Crate.

Легкість складання ПК.
TUF Gaming Alliance – це альянс, в рамках якого компанія ASUS взаємодіє з основними виробниками комп'ютерних компонентів із метою забезпечити гарантовану сумісність материнських плат та широкого асортименту компонентів: комп'ютерних корпусів, блоків живлення, кулерів, комплектів пам'яті тощо. Кількість учасників TUF Gaming Alliance та спектр запропонованих ними компонентів постійно зростає.

SafeSlot Core+.
SafeSlot Core+ – це розроблена ASUS конструкція слотів PCIe, яка відзначається підвищеною міцністю за рахунок використання цільної скоби з нержавіючої сталі, що захищає слот від пошкоджень. На слоті за допомогою кріплень-гачків фіксується металевий кожух, а вся конструкція надійно закріплена на друкованій платі посиленими точками пайки, щоб забезпечувати можливість установлення важких відеокарт.

Запобіжники ESD Guards.
Для захисту від електростатичного розряду ASUS використовує спеціальну захисну схему, здатну витримувати розряд до 10 кВ через повітря та до 6 кВ при контакті (індустріальний стандарт – +/–6 кВ і +/–4 кВ відповідно)..

Технологія TUF LANGuard.
Роз’єм дротової мережі на цій материнській платі оснащується спеціальним захистом від статичної електрики та перепадів напруги TUF LANGuard.

Захист пам’яті від перевантаження.
Для запобігання перевантаженню за струмом та коротким замиканням на материнській платі використовуються вбудовані запобіжники. Вони захищають усі компоненти пристрою, починаючи з периферійних роз'ємів і закінчуючи слотами пам'яті.

Задня панель із нержавіючої сталі.
Задня панель материнських плат серії TUF Gaming виготовляється з нержавіючої сталі, покритої тонким шаром оксиду хрому, який володіє антикорозійними властивостями. Завдяки цьому похвалитися довгим - терміном служби. Материнські плати серії успішно пройшли 72-годинні випробування в соляному тумані, у той час як продукція інших виробників витримує лише 24 години роботи в таких умовах.

Повне занурення в ігровий світ.
Материнська плата TUF GAMING A520M-Plus II є відмінною основою для складання високопродуктивного геймерського ПК, яку доповнюють функції для підвищення ігрового комфорту: високошвидкісний мережевий контролер, який мінімізує затримки в онлайн-іграх і вбудоване RGB-підсвічування, яке може бути синхронізовано із сумісними аксесуарами.

Turbo LAN.
Функція Turbo LAN із технологією керування мережевим трафіком cFosSpeed дозволяє легко зменшити «лаги» під час гри через Інтернет за допомогою зручного програмного інтерфейсу.

Запали гру!
Система ASUS Aura Sync дає можливість використовувати разом як зовнішні світлодіодні стрічки, так і відразу декілька пристроїв із вбудованим світлодіодним підсвічуванням Aura, забезпечуючи ідеальну синхронізацію візуальних ефектів у єдиному центрі керування. За допомогою Aura Sync ви зможете створити справжню симфонію світла й зробити зовнішній вигляд свого комп’ютера справді унікальним!

Роз’єм для адресованих світлодіодних стрічок другого покоління.
Роз'єм для адресних світлодіодних стрічок, який використовується на материнській платі, підтримує визначення кількості світлодіодів на стрічках другого покоління, що дозволяє програмному забезпеченню автоматично налаштовувати світлові ефекти для конкретних пристроїв. Нові роз'єми також забезпечують зворотну сумісність із наявними пристроями, що підтримують підсвічування Aura.
ASUS
08D5V424451
4711081154457
Гарантия
36 мес.
Сокет
AM4
Форм-фактор
Micro ATX
USB 2.0
2
Wi-Fi
без Wi-Fi
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0/3.1 Gen 1)
4
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1/3.1 Gen 2)
нет
Bluetooth
без Bluetooth
HDMI
1
Display Port
1
Назначение
Для настольного ПК
Тип оперативной памяти
DDR4
Серия
TUF Gaming (игровая)
D-Sub
1
DVI
нет
Чипсет
AMD A520
Количество слотов памяти
4
Максимальный объем оперативной памяти
128 ГБ
PCI
нет
PCI-E 16x
1
PCI-E 8x
нет
PCI-E 4x
нет
PCI-E 1x
2
M.2
1
U.2
нет
PS/2 порты
1
Mini-PCIe
Нет
USB Type-C
нет
EAN
4711081154457
UCGFEA
8473302000
Количество каналов памяти
2
Максимальная частота памяти
4866 МГц
Разъем SATA
4 x SATA 6Gb/s
Для процессоров
AMD
СOM
нет
Аудио-порт
3
RAID 0
да
RAID 1
да
RAID 5
нет
RAID 10
да
Многоканальный звук
7.1
Контроль подсветки
есть
Сетевой адаптер (LAN)
1 Гбит/с
Минимальная частота памяти
2133 МГц
Диапазон максимальной частоты памяти
4000 - 5000 МГц
Интерфейс М.2
M.2 PCIe 3.0