Персональный компьютер Lenovo ThinkCentre M720s SFF (10SUS9T700); Intel Core i5-8400 (2.8 - 4.0 ГГц) / RAM 16 ГБ / SSD 256 ГБ /
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Персональный компьютер Lenovo ThinkCentre M720s SFF (10SUS9T700); Intel Core i5-8400 (2.8 - 4.0 ГГц) / RAM 16 ГБ / SSD 256 ГБ /

11 243грн. (вкл. НДС) 11 243грн. (без НДС)
11553 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Ідеальний настільний ПК для бізнес-користувачів і ІТ-менеджерів
Потужний і компактний комп"ютер для бізнесу ThinkCentre серії M, в яку входять ПК в форматі Tower, SFF, Tiny і тонкі клієнти, – це ідеальний вибір для прогресивних ІТ-керівників, яким необхідні високопродуктивні, надійні і безпечні настільні системи. Пристрої оснащуються новітніми процесорами, модулями оперативної пам"яті і накопичувачами, гарантуючи простоту налаштування, розгортання і управління в будь-якому корпоративному середовищі. Крім того, вони забезпечують високий рівень безпеки критично важливих даних і вирізняються високою надійністю.

Висока продуктивність для високих результатів
ThinkCentre M720 SFF надає всі необхідні інструменти, щоб допомогти вам вирішити будь-яке поставлене завдання швидко і ефективно. Комп"ютер, оснащений процесором Intel останнього покоління і високошвидкісною оперативною пам"яттю DDR4, впорається з усім – від повсякденних обчислень, високопродуктивної обробки графіки і підтримки багатозадачності до аналізу даних.

Чого ви чекаєте?
Жорсткий диск в поєднанні з пам"яттю Intel Optane дозволить ПК працювати ще швидше і стабільніше. Вивчивши ваші обчислювальні потреби, ця інтелектуальна технологія наступного покоління прискорить час завантаження і відкриття великих додатків, пошуку файлів, а також забезпечить ефективну роботу в режимі багатозадачності.

M720 SFF
Захист від зловмисників
Кожен настільний ПК ThinkCentre M720 підтримує технологію Smart USB Protection і укомплектований модулем довірчої платформи (TPM), щоб гарантувати захист даних. Smart USB Protection обмежує доступ до USB-портів ПК, а TPM, міжнародний стандарт безпеки, забезпечує шифрування даних.

Обережність не буває зайвою
Для додаткового захисту ПК ThinkCentre M720 SFF укомплектований шасі Chassis E-Lock. Ці шасі живляться від материнської плати і блокуються зсередини, щоб захистити ключові внутрішні компоненти, якщо хтось намагається втрутитися в роботу настільного ПК. Ви також можете закрити на замок бічну панель пристрою.

Один настільний ПК – всі необхідні порти і роз"єми
Ви зможете підключати будь-які комп"ютерні аксесуари та смарт-пристрої – ThinkCentre M720 SFF має в своєму розпорядженні більш ніж достатню кількість портів, включаючи USB-C і USB 3.1 Gen 2. До того ж, ці високошвидкісні порти зручно розташовані на передній панелі, забезпечуючи швидкий і легкий доступ.
Lenovo
08D5V478665
193386902317
Гарантия
Количество ядер процессора
6
Габариты
343.5 х 290.5 х 92.5 мм
Цвет
Черный
Wi-Fi
нет
Bluetooth
нет
Назначение
для работы
Тип оперативной памяти
DDR4
Блок питания
210 Вт
Объем оперативной памяти
16 ГБ
Частота процессора
3.6 - 4.2 ГГц
Серия процессора
Intel Core i5
Модель процессора
Intel Core i5-8400
Оптический привод
нет
Разъемы на задней панели
4 x USB 2.0, 2 x DisplayPort, 1 x D-Sub, 1 x COM, 1 x RJ45, 1 x Аудио
Операционная система
DOS
Производитель процессора
Intel
Производитель видеокарты
Intel
Модель видеокарты
UHD Graphics 630
Объем памяти видеокарты
-
Тип видеокарты
интегрированная
Тип накопителя
SSD
Объем SSD
256 ГБ
Объем HDD
нет
Сетевой адаптер (LAN)
1000 Мбит/с
Производитель графического чипа
Intel
Производитель ОЗУ
-