Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Карта памяти MicroSDHC 32GB UHS-I Class 10 GOODRAM + SD-adapter (M1AA-0320R12)

150грн. (вкл. НДС) 150грн. (без НДС)
155 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Карта пам'яті GOODRAM 32GB microSDHC Class 10 (M1AA-0320R12)

Карта пам'яті забезпечує стабільну і швидку роботу новітніх пристроїв. При виробництві флеш-карт Goodram використовуються тільки фірмові високоякісні компоненти, що гарантує їх високу продуктивність і надійність роботи. Механічний перемикач запобіжить від випадкового стирання інформації. Вся продукція компанії проходить ретельне тестування на надійність і сумісність. Карти пам'яті Goodram microSDXC повністю сумісні з будь-якими пристроями, що підтримують стандарт microSDXC.

Карти пам'яті GOODRAM моделі microSD (microSDXC) були розроблені спеціально для мобільних пристроїв. Тому вони ідеально підходять для стільникових телефонів, навігаторів і плеєрів. Швидкість зчитування і запису, а також безстрокова гарантія - ось безперечні переваги карт microSD (microSDXC) GOODRAM. Карта пам'яті GOODRAM 32GB microSDHC Class 10 сумісна з ультрашвидкісна інтерфейсом UHS-I, що дозволяє досягти в кілька разів вищих, у порівнянні зі стандартною картою, робочих параметрів. Це дозволить підвищити продуктивність роботи мобільного пристрою при читанні або запису інформації на карту пам'яті, що особливо важливо при серійній зйомці об'єктів, записи або програванні HD-фільмів.

Goodram microSDHC сумісна з ультрашвидкісна інтерфейсом UHS-I, що дозволяє досягти в кілька разів вищих, у порівнянні зі стандартною картою, робочих параметрів. Це дозволить підвищити продуктивність роботи мобільного пристрою при читанні або запису інформації на карту пам'яті, що особливо важливо при серійній зйомці об'єктів, записи або програванні HD-фільмів.
Goodram
08D5V240334
5908267930144
Гарантия
99 мес.
Объем памяти
32 ГБ
Скорость чтения
100 МБ/с
Скорость записи
10 МБ/с
Тип карты
microSDHC
Класс скорости
UHS-I Class 10
Стандарт CompactFlash
-
Переходник в комплекте
SD
UCGFEA
8523511000