Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ ИБП NJOY Aster 2K (UPCMCOP920HASCG01B), Online, 8 x IEC, USB, LCD, металл
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ИБП NJOY Aster 2K (UPCMCOP920HASCG01B), Online, 8 x IEC, USB, LCD, металл

22 799грн. (вкл. НДС) 22 799грн. (без НДС)
23426 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
СЕРІЯ ASTER

ВІЧНИЙ ЗАХИСНИК

В епоху екологічного енергоспоживання та енергоефективності ІТ-фахівці прагнуть мінімізувати втрати, забезпечуючи кращу відповідність між інфраструктурою та вимогами навантаження. Наша нова лінійка ДБЖ серії Aster допомагає зменшити складність системи, забезпечуючи при цьому максимальний захист електроживлення. Для цього вона включає за доступною ціною безліч передових технічних параметрів, а також пропонує додаткову зовнішню батарейну шафу. Пристрої потужністю 1 - 3 кВА є однофазними з коефіцієнтом потужності 0,9, високим ККД до 97% і призначені для верхніх комерційних енергетичних додатків. Батарейна шафа розроблена для живлення серії Aster із додатковим короткочасним резервним живленням.

Технологія подвійного перетворення On-line

Нова серія Aster ідеально підходить для комерційних додатків, від мережевих та серверних кімнат до філій та безпечного енергоспоживання, та побудована за топологією on-line з подвійним перетворенням. Така конструкція з високим ступенем готовності, при якій інвертор постійно забезпечує регульовану вихідну потужність, означає, що ДБЖ можна використовувати для захисту обладнання, несприйнятливого до найменших перебоїв напруги або коливань частоти.

Висока ефективність до 97%

ДБЖ серії Aster можуть також працювати у високоефективному екорежимі. Операції подвійного перетворення обходяться, що дозволяє досягти ККД ДБЖ до 97%. Це не тільки знижує енергоспоживання та витрати, але й потребу в охолодженні, оскільки пристрої виділяють менше тепла, що є вкрай важливим для продовження терміну служби ключових компонентів, таких як батареї.
Njoy
08D5V332555
6422956010263
Гарантия
24 мес.
UCGFEA
8504403000