Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Игровая приставка 2E 8bit HDMI с двумя беспроводными геймпадами (2E8BAVWD288)

2 118грн. (вкл. НДС) 2 118грн. (без НДС)
2177 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Ігрова консоль 2Е 8bit HDMI (298 ігор, 2 бездротові джойстики, HDMI-кабель) призначена для під'єднання до сучасних РК-телевізорів і моніторів у класичному корпусі з новими функціями, яких не було раніше.

Консоль забезпечує яскраву барвисту картинку під час під'єднання до сучасних ТВ через HDMI-роз'єм. Більше ніяких артефактів, аналогових перешкод і падінь яскравості та кольоровості, які завжди виникають під час використання аналогового під'єднання. Глибокий чорний колір і чітке зображення збільшують задоволення від ігрового процесу. Приставка обладнана технологією згладжування зображення, яка дає змогу виводити м'якшу і приємнішу оку картинку, що особливо помітно в разі використання телевізора великої діагоналі.

Приставка обладнується двома бездротовими джойстиками з літій-іонними акумуляторами, що працюють на частоті 2.4 ГГц, що дає змогу прямо з коробки грати в ігри, призначені для гри удвох. Бездротові геймпади дають змогу обирати комфортну відстань до екрана телевізора або монітора і не залежати від довжини дроту. Для більш зручного і компактного зберігання контролерів з боків корпусу приставки є відсіки для кріплення.

Джойстики мають не тільки кнопки A і B, а й їхні турбоверсії, що дають змогу імітувати безперервне натискання. Зазвичай турбокнопки дуже зручно використовувати в іграх, де необхідно постійно натискати на одну з кнопок. Наприклад, в аркадних шутерах або скрол-шутерах, де необхідно постійно підтримувати вогонь з гармат персонажем гри. Радіус дії джойстиків - до 10 метрів.

Список вбудованих ігор містить велику кількість хітів 8-бітної епохи, що увійшли до золотого фонду світової спадщини відеоігор. Для використання всіх можливостей ігрової приставки рекомендується використовувати під'єднання HDMI до сучасних РК-телевізорів і моніторів великої діагоналі. Додатковий аналоговий роз'єм типу "тюльпан" дає змогу під'єднувати приставку і до ЕПТ-телевізорів, не обладнаних HDMI-роз'ємом. Пристрій працює через роз'єм живлення microUSB, який на даний момент є універсальним стандартом, тому легко замінний.

Особливості:
HD-зображення і безпроблемне підключення приставки до всіх сучасних телевізорів через HDMI-роз'єм.
Бездротові джойстики з вбудованими літієво-іонними акумуляторами, що працюють на радіосигналі 2.4 ГГц. Радіус дії - до 10 метрів.
Перемикач пропорцій зображення з 4:3 на 16:9.
Класична форма корпусу "Famicom" зі знайомими впізнаваними елементами - відсіками для зберігання джойстиків, важелем для легкого витягування ігрових картриджів і кришкою відсіку картриджів, що оберігає його від потрапляння зайвого пилу або крихт.
NTSC-стандарт виведення зображення, в якому ігри йдуть більш плавно на швидкості 60 кадрів на секунду.
Швидкий вихід у розділ вибору вбудованих ігор за допомогою Reset. Миттєве завантаження.
Сумісність з ігровими картриджами для Dendy і Famicom.
Живлення від стандартного 5V адаптера з роз'ємом microUSB.
298 вбудованих повноцінних ігор найрізноманітніших жанрів. Ніяких повторів або варіантів 9999 в одному.
Турбоаналоги кнопок A і B забезпечують багаторазове натискання на кнопку. Це дає змогу натиснути один раз на одну кнопку, щоб постійно робити постріли або стрибати. У деяких іграх це дуже зручно і дає змогу зберегти ресурс самих кнопок на джойстику.
2E
08D5V473238
688130248075
Гарантия
12 мес.
Wi-Fi
нет
Bluetooth
нет
HDMI
Есть
Дисплей
Нет
Процессор
Нет данных
USB
нет
Ethernet
нет
Жесткий диск
нет данных
Источник питания
сеть
Количество игр
298
UCGFEA
9504500000