Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Аккумуляторная батарея Deye SE-G5.1 Pro-B 51.2V 100AH (SE-G5.1 Pro-B)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аккумуляторная батарея Deye SE-G5.1 Pro-B 51.2V 100AH (SE-G5.1 Pro-B)

53 130грн. (вкл. НДС) 53 130грн. (без НДС)
54592 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
SE-G5.1 Pro-B виробництва компанії Deye – це сучасний літієвий (LFP) акумулятор з номінальною напругою 51,2В і великою місткістю 100 А*год, які забезпечують загальний показник зберігання енергії в 5,12 кВт*год. Цей прилад відрізняється від своїх основних конкурентів одразу декількома відмінностями, про які далі піде мова.

SE-G5.1 Pro-B – це безкобальтовий літій-залізо-фосфатний (LFP) акумулятор, відомий своєю надзвичайною безпекою та довговічністю. Його хімічний склад є стабільним за своєю природою, що значно знижує ризик перегріву. Крім того, ця батарея може похвалитися високою ефективністю і щільністю потужності, що робить її надійним і потужним рішенням для різноманітних застосувань. Акумулятор обладнаний системою керування батареєю (BMS), яка забезпечує комплексний захист, гарантуючи безпеку як пристрою, так і користувача.

Кілька варіантів встановлення, а саме в стійку, на стіну або на підлогу, роблять батарею універсальною, оскільки її можна поставити там, де буде зручніше за все. А невелика вага пристрою робить його значно мобільнішим, ніж його основних конкурентів.

Ця батарея підтримує високу потужність розряду, що дозволяє їй легко виконувати різні дії з великими об’ємами електроенергії. Клас захисту IP20 означає, що система підходить для встановлення у приміщеннях на тверду поверхню. Зокрема варто виділити механізм природного охолодження, який забезпечує ефективну роботу приладу в діапазоні температур від -20°C до 55°C. Ці особливості роблять SE-G5.1 Pro-B надійним пристроєм для застосувань, які потребують стабільного та надійного зберігання енергетичних ресурсів.

Однією з найважливіших особливостей приладу є його модульна конструкція. Систему можна легко розширювати, з можливістю паралельного підключення до 64 пристроїв, забезпечуючи максимальну місткість зберігання енергії 327 кВт*год. Така гнучкість робить прилад ідеальним рішенням як для житлових, так і для комерційних об’єктів, де потреба в масштабованому зберіганні енергії має вирішальне значення для оптимізації власного споживання.

SE-G5.1 Pro-B розроблений з думкою про зручність для користувача. Він пропонує автоматичне підключення до мережі та IP-адресацію, що значно спрощує процес встановлення. Обслуговування є простим, а батарею можна віддалено контролювати та оновлювати. Крім того, завдяки підтримці можливості оновлення мікропрограми з флеш-накопичувача USB можна завжди вчасно встановлювати новітнє забезпечення.

На закінчення, варто сказати, що батарея SE-G5.1 Pro-B від компанії Deye пропонує надійне поєднання безпеки, надійності, гнучкості та зручності. Вона добре підходить для широкого спектра застосувань, починаючи від домашніх систем зберігання енергії до великомасштабних комерційних проєктів, забезпечуючи надійне і безпечне зберігання енергетичних ресурсів протягом довгого часу.

Загальні заходи безпеки:
Літієві залізо-фосфатні батареї серії 51,2В були розроблені для забезпечення резервного живлення віддалених або зовнішніх телекомунікаційних установок, таких як термінали доступу, базові приймально-передавальні станції та контролери базових станцій. Ця система має характеристики якісної системної інтеграції, високу надійність, тривалий термін служби та широкий діапазон робочих температур.
Рекомендовано використовувати з низковольтними(серія LP1 та LP3) інверторами TM Deye.
Deye
08D5V513419
Гарантия
120 мес.
Цвет
Серый
Вес
45 кг
Номинальное напряжение
51.2 В
Материал корпуса
металл
Длина
540 мм
Емкость батареи
100 А·ч
Саморазряд (при 25°C от начальной емкости за год)
нет данных
Номинальная рабочая температура, °C
нет данных
Рабочий диапазон температур, °C
от 0°C до +55°C
Тип клемм
нет данных
EAN
Ширина
440 мм
Наличие дисплея
без дисплея
Максимальный ток разряда
100 А
Максимальный ток заряда
100 А
Высота
133 мм
Диапазон ёмкости
выше 85 А·ч
Тип АКБ
LiFePO4