Купити Зарядное устройство Ugreen CD244 White (15334)ᐈ Кривий Ріг ᐈ Замовити по низькій ціні
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Зарядное устройство Ugreen CD244 White (15334)

1 481грн. Без податку

1 481грн. без податку

доставка протягом 1-2 днів
1522 грн. (оплата по терміналу / безготівка / купівля в кредит)
check В наявності на складі
Політика безпеки
Доставка по Україні
Повернення 14 днів
Високошвидкісний зарядний пристрій Ugreen потужністю 65 Вт з 3 портами USB C підтримує Power Delivery 3.0, Quick Charge 4.0+/3.0, SCP, AFC, 5 В/2.4 А, Galaxy Super Fast Charging і PPS для швидкого заряджання. Підтримує вихід USB C потужністю 20 Вт для мобільних телефонів. MacBook Pro 13 дюймів/33 см повністю заряджається від 0 до 100 % всього за 1.8 години. 2 порти USB-C і 1 порт USB-A ідеально підходять для швидкого заряджання всіх пристроїв USB-C нового покоління, як-от ноутбуки, планшети, смартфони та смарт-годинники.

Один для всіх
Адаптер живлення USB C сумісний практично з усіма пристроями, наприклад. Сумісний з MacBook Pro M1 16 дюймів/40.6 см, 14 дюймів/35. 5 см і 13 дюймів/33 см, MacBook Air 13 дюймів/33 см, HP Spectre, Huawei MateBook, ноутбуком, iPad Pro M1 і планшетами; iPhone 13 Pro / 13, iPhone 12 / 12Pro / 12 Mini / 12Pro Max / 11, AirPods Pro, MagSafe і Galaxy S22 / S21 / S20 / M32 / S10 / Note 10, Xiaomi Redmi Note 10, Poco X3 Pro, Huawei P40 / P30 Pro / Mate 30, Mate20 і т. д.

Нова технологія GaN II
Останнє покоління технології GaN забезпечує більш швидке та надійне заряджання. Фантастична ефективність з меншим виділенням тепла в компактному, тонкому і легкому корпусі. Легко зберігати в сумці та брати з собою куди завгодно.

Інтелектуальний розподіл потужності
Інтелектуально розподіляє загальну потужність заряджання 65 Вт і забезпечує оптимальний струм заряджання для всіх під’єднаних пристроїв, тому вам не потрібно турбуватися про одночасне заряджання 3 пристроїв.

Безпечно та надійно
Швидкий зарядний пристрій USB C оснащений інтелектуальним чипом для захисту ваших пристроїв від короткого замикання, стрибків напруги, перегріву та надлишкового струму. Чудова вогнестійкість UL94-V0 і міцний корпус для ПК забезпечують безпечну і швидку зарядку.
Ugreen
508005
6941876213344
Длина кабеля
-
Размеры
66 х 40 х 31 мм
Количество USB-портов
3
Выход USB1
5B / 3A, 9В / 3A, 12В / 3A, 15В / 3A, 20В / 3.25A
Кабель в комплекте
нет
Стандарты быстрой зарядки
PD, QC 4.0
Выход USB2
5B / 3A, 9В / 2A, 12В / 1.5A
Выход USB3
5В/4.5А, 9В/2А, 12В/1.5А
Выход USB4
нет
Выход USB5
нет
Выход USB6
нет
Цвет
белый
Гарантия
12 мес.
Материал корпуса
пластик
EAN
6941876213344
UCGFEA
8504405500
Тип
сетевое зарядное устройство

Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину техніки!  Ми цінуємо ваш вибір і прагнемо забезпечити найкращий сервіс з доставки та                 повернення товарів. Нижче ви знайдете детальну інформацію про наші умови доставки та політику повернення.

                                                                          Доставка

  1. Варіанти доставки

    • Ми пропонуємо кілька варіантів доставки по Україні, включаючи кур'єрську доставку до дверей та доставку до відділень поштових служб.

    • Термін доставки становить від 1 до 5 робочих днів в залежності від вашого місцезнаходження та обраного способу доставки.

  2. Вартість доставки

    • Вартість доставки залежить від ваги та габаритів товару, а також від обраного способу доставки. Детальна інформація про вартість доставки буде вказана після оформленні відправки.

    • Вартість доставки оплачує покупець, згідно тарифів перевізника.

    • Доставка у магазин-пункт видачі за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Вахи Арсанова, буд.2 - безкоштовна. 
  3. Обробка замовлень

    • Замовлення обробляються та відправляються протягом 1-2 робочих днів після підтвердження замовлення.

    • Ви отримаєте повідомлення з номером відстеження посилки після її відправлення.

                                                                          Повернення

  1. Умови повернення

    • Ви маєте право повернути товар протягом 14 днів з моменту отримання замовлення, якщо він не був у використанні, зберіг свій товарний вигляд, комплектність та упаковку.

    • Споживач має право на обмін товару належної якості протягом 14 днів, не рахуючи дня купівлі, якщо триваліший строк не оголошений продавцем. Покупець має право обміняти товар належної якості, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломбиярлики, а також розрахунковий документ, виданий разом з проданим товаром. Однак не весь товар належної якості підлягає обміну (поверненню) стаття9 пункт1. Повний список товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню), можна знайти в постанові Кабінету Міністрів України від 19.03.1994 № 172.
    • Для повернення товару вам потрібно зв'язатися з нашою службою підтримки клієнтів та заповнити відповідну форму повернення.

  2. Процедура повернення

    • Після отримання вашого запиту на повернення наші спеціалісти зв'яжуться з вами для уточнення деталей та організації повернення товару.

    • Повернення товару здійснюється за ваш рахунок, якщо товар не відповідає замовленню або має виробничий дефект - ми компенсуємо вартість доставки.

  3. Повернення коштів

    • Повернення коштів здійснюється протягом 7 робочих днів після отримання та перевірки товару на склад.

    • Кошти будуть повернені на той же платіжний засіб, який був використаний при оплаті замовлення.

                                                                                  Додаткова інформація

  • У разі виникнення питань або проблем з доставкою чи поверненням, будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки клієнтів через контактну форму на сайті або за телефоном, вказаним у розділі "Контакти".
  • Ми завжди готові допомогти вам і зробити процес покупок у нашому інтернет-магазині максимально зручним і приємним.

         

                                                                                                                                                                              З повагою, Flashcom.in.ua

16 інших товарів в цій категорії: