Смартфон Tecno Spark Go 2024 (BG6) 3/64GB Alpenglow Gold (4894947018077); 6.56" (1612х720) IPS / Unisoc T606 / ОЗУ 3 ГБ / 64 ГБ
Новий

Смартфон Tecno Spark Go 2024 (BG6) 3/64GB Alpenglow Gold (4894947018077); 6.56" (1612х720) IPS / Unisoc T606 / ОЗУ 3 ГБ / 64 ГБ

3 235грн. Без податку

3 235грн. без податку

доставка протягом 1-2 днів
3324 грн. (оплата по терміналу / безготівка / купівля в кредит)
check В наявності на складі
Політика безпеки
Доставка по Україні
Повернення 14 днів
Приготуйтеся до розкішного оновлення текстури та дизайну! Тонкий корпус доступний у двох стилях: Веселкове кільце для яскравого сплеску кольору; і Magic Skin 2.0 для розкішних відчуттів, що нагадують шкіру преміум-класу - виготовлений зі 100% безпечного високополімерного силікону! Вибери свій вигляд і відчуття. Вирівняйте свій стиль!

Екран з діагоналлю 6,56" і частотою розгортки 90 Гц
Відкрийте для себе величезний світ чудес на 6,56-дюймовому надширокоформатному дисплеї! Завдяки приголомшливому співвідношенню екрана до корпусу 90,5% - рідкісному в своєму класі - ви відчуєте, що пливете по безмежному морю візуального свята! Це безперервна пригода, адже висока частота оновлення 90 Гц гарантує надчутливу взаємодію! Між кожним дотиком на вас чекають сюрпризи.

Самостійно розроблений динамічний порт
Ласкаво просимо на борт геніального динамічного порту TECNO, плавно інтегрованого в екран дисплея. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс забезпечує ефективні сповіщення - залишайтеся в курсі подій без частого розблокування, перевірки або перемикання додатків. Традиційний режим також доступний для вашої гнучкості. Користуйтеся спрощено, але без компромісів!

8-мегапіксельна селфі-камера з подвійним спалахом
Від заходу до світанку, в приміщенні чи на вулиці, майстер селфі на передній панелі завжди готовий до роботи! 8-мегапіксельна камера для чітких знімків зі світлочутливим пікселем, подвійним спалахом і підсвічуванням екрана для вашого сяючого сяйва. Плюс перевірені в боях засоби для покращення краси для кожного тону шкіри! Станьте в центр уваги і дозвольте своїй внутрішній зірці засяяти вдвічі яскравіше.

Портретна камера з підтримкою HDR 13 Мп
Надширока діафрагма + надвеликий піксель. Дозвольте камері SUPER DUO на задній панелі зробити ваші портрети яскравішими за будь-якого освітлення. Знімки без розмиття навіть у контровому світлі! Функція HDR об'єднує кадри для чіткості та яскравості, а функція розмиття фону створює сцену, на якій ви станете зіркою. Знімайте красу будь-де і будь-коли.

Зйомка з доповненою реальністю
Продемонструйте свою яскраву індивідуальність за допомогою грайливих мультяшних аватарок, живого фону та різноманітних елементів доповненої реальності. Виділіться та підкоріть публіку!

Стереодинамік з подвійним гучномовцем на 400% більшої гучності
Підніміть свій мобільний аудіодосвід до рівня кінотеатру завдяки подвійним динамікам! Насолоджуючись музикою або переглядаючи відео, ви відчуваєте себе наче на живому концерті, де мелодії оживають навколо вас. Крім того, ви можете насолоджуватися кришталево чистим звуком дзвінків навіть у галасливому середовищі завдяки вдвічі збільшеній гучності.

Велике сховище зі зменшеним розміром системи
Більше ніяких компромісів! Завдяки місткій пам'яті зберігайте всю свою улюблену музику та заповітні фотографії. Розширена пам'ять до 4 ГБ забезпечує безперебійну роботу, а функція System Slimming зберігає її чистою та вільною від зайвого сміття. Забудьте про затримки. Залишайте тільки швидкість, плавність і стабільність.

Великий акумулятор ємністю 5000 мАг з роз'ємом Type-C
Попрощайтеся з турботами про живлення з мега-витривалим акумулятором, що забезпечує понад 900 годин роботи в режимі очікування! Пориньте у безперервний перегляд відео та музики. Універсальний порт Type-C підлаштується під вас - підключайте його як завгодно, вгору або вниз. Функція, яка зазвичай доступна лише в дорогих моделях - покращуйте свій досвід та зменшуйте витрати!

Розблокування відбитком пальця на бічній грані
Лідер лінійки з передовим датчиком відбитків пальців, розташованим на бічній грані. Інтуїтивне та елегантне розблокування. Не потрібно нічого піднімати чи намацувати. Легкий дотик кінчиком пальця - вуаля, ваш пристрій готовий до роботи.

Восьмиядерний процесор
Працює на восьмиядерному процесорі Arm Cortex-A53 з піковою частотою до 1,6 ГГц для блискавичної мобільності! Понад 170 000 балів у тесті AN TUTU. А власноруч розроблена технологія Darwin Engine забезпечує прохолоду пристрою, щоб ви не відчували втоми під час тривалого використання. Насолоджуйтеся безперервною, шовковистою роботою без жодних затримок!
Tecno
523565
4894947018077
Wi-Fi
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Диагональ экрана
6.56"
Тип матрицы
IPS
Предустановленная ОС
Android 13.0
Разрешение дисплея
1612х720 (HD+)
Безрамочный дисплей
есть
Количество SIM-карт
2
Формат SIM-карты
Nano-SIM
Оперативная память
3 ГБ
Объем встроенной памяти
64 ГБ
Поддержка SD/TF-карты
до 1 ТБ
Комбинированный слот
отсутствует
Процессор
Unisoc T606
Количество ядер
8
Частота процессора
1.6 ГГц
Количество основных камер
2
Основная камера
13+0.08 Мп
Вспышка основной камеры
двойная светодиодная
Фронтальная камера
8 Мп
Фронтальная вспышка
есть
Стандарт связи
4G (LTE)
Навигация
GPS
Наличие NFC
без NFC
Сканер отпечатков пальцев на корпусе
есть
Сканер отпечатков пальцев на экране
нет
Разблокировка по лицу
нет
Сканер сетчатки глаза
нет
Аудиоразъем
3.5 mm
Разъем
USB Type-C
Емкость аккумулятора
5000 мА/ч
Беспроводная зарядка
нет
Быстрая зарядка
отсутствует
Защита от пыли и влаги
отсутствует
Габариты (ВхШхГ)
163.7x75.6x8.6 мм
Частота обновления экрана
90 Гц
Производитель процессора
Unisoc (Spreadtrum)
Отдельный слот для карты памяти
есть
Основная камера
13 - 20 МП
Фронтальная камера
6 - 12 МП
Мощность зарядки
10 Вт
Поддержка еSim
нет
Толщина корпуса
8.01 - 9 мм
Операционная система
Android
Диагональ экрана
6.1" - 6.5"
Емкость аккумулятора
5000 - 5999 мАч
Особенности
-
Популярные бренды
-
Наличие зарядного устройства / кабеля
зарядное устройство + кабель
Наличие чехла / защитного стекла
нет
Наличие наушников
нет
Bluetooth
Bluetooth 5.0
EAN
4894947018077
Цвет
золотистый
Вес
186 г
Гарантия
13 мес.
Материал корпуса
пластик
Серия
Tecno Spark Go

Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину техніки!  Ми цінуємо ваш вибір і прагнемо забезпечити найкращий сервіс з доставки та                 повернення товарів. Нижче ви знайдете детальну інформацію про наші умови доставки та політику повернення.

                                                                          Доставка

  1. Варіанти доставки

    • Ми пропонуємо кілька варіантів доставки по Україні, включаючи кур'єрську доставку до дверей та доставку до відділень поштових служб.

    • Термін доставки становить від 1 до 5 робочих днів в залежності від вашого місцезнаходження та обраного способу доставки.

  2. Вартість доставки

    • Вартість доставки залежить від ваги та габаритів товару, а також від обраного способу доставки. Детальна інформація про вартість доставки буде вказана після оформленні відправки.

    • Вартість доставки оплачує покупець, згідно тарифів перевізника.

    • Доставка у магазин-пункт видачі за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Вахи Арсанова, буд.2 - безкоштовна. 
  3. Обробка замовлень

    • Замовлення обробляються та відправляються протягом 1-2 робочих днів після підтвердження замовлення.

    • Ви отримаєте повідомлення з номером відстеження посилки після її відправлення.

                                                                          Повернення

  1. Умови повернення

    • Ви маєте право повернути товар протягом 14 днів з моменту отримання замовлення, якщо він не був у використанні, зберіг свій товарний вигляд, комплектність та упаковку.

    • Споживач має право на обмін товару належної якості протягом 14 днів, не рахуючи дня купівлі, якщо триваліший строк не оголошений продавцем. Покупець має право обміняти товар належної якості, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломбиярлики, а також розрахунковий документ, виданий разом з проданим товаром. Однак не весь товар належної якості підлягає обміну (поверненню) стаття9 пункт1. Повний список товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню), можна знайти в постанові Кабінету Міністрів України від 19.03.1994 № 172.
    • Для повернення товару вам потрібно зв'язатися з нашою службою підтримки клієнтів та заповнити відповідну форму повернення.

  2. Процедура повернення

    • Після отримання вашого запиту на повернення наші спеціалісти зв'яжуться з вами для уточнення деталей та організації повернення товару.

    • Повернення товару здійснюється за ваш рахунок, якщо товар не відповідає замовленню або має виробничий дефект - ми компенсуємо вартість доставки.

  3. Повернення коштів

    • Повернення коштів здійснюється протягом 7 робочих днів після отримання та перевірки товару на склад.

    • Кошти будуть повернені на той же платіжний засіб, який був використаний при оплаті замовлення.

                                                                                  Додаткова інформація

  • У разі виникнення питань або проблем з доставкою чи поверненням, будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки клієнтів через контактну форму на сайті або за телефоном, вказаним у розділі "Контакти".
  • Ми завжди готові допомогти вам і зробити процес покупок у нашому інтернет-магазині максимально зручним і приємним.

         

                                                                                                                                                                              З повагою, Flashcom.in.ua

16 інших товарів в цій категорії: