Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Смарт-часы Xiaomi Redmi Watch 3 Active Gray (BHR7272GL); 1.83" (280х240) LCD сенсорный / Blu
zoom_out_map

Смарт-годинник Xiaomi Redmi Watch 3 Active Gray (BHR7272GL)

1 608грн. Без податку

1 608грн. без податку

доставка протягом 1-2 днів
1653 грн. (оплата по терміналу / безготівка / купівля в кредит)
check В наявності на складі
Політика безпеки
Доставка по Україні
Повернення 14 днів
Стильний годинник нового покоління
Смарт-годинник Redmi Watch 3 Active допоможе вам встигати більше, адже з його допомогою вся потрібна і важлива інформація знаходиться прямо у вас на зап’ястя. Ви зможете контролювати своє самопочуття за допомогою функцій вимірювання рівня кисню в крові, пульсу та оцінки сну. Годинник допоможе вам залишатися у формі завдяки вбудованим режимам тренувань. І, нарешті, використовуючи годинник, ви зможете приймати вхідні дзвінки, не виймаючи смартфона. Така функціональність не вимагає частих підзарядок: годинник працює без підзарядки до 12 днів.

Вся інформація на великому дисплеї
Оновлений, яскравий та зручний 1,83-дюймовий дисплей виводить чітке зображення, яке легко сприймати навіть на яскравому сонці. На дисплеї міститься вся важлива для вас інформація, щоб ви могли з одного погляду дізнатися, наскільки ефективно пройшло тренування, уточнити поточний час, частоту серцебиття або прочитати вхідне повідомлення. Вигнуте 2.5D скло з найкращою зносостійкістю надає годинникові елегантного вигляду.

Циферблат під настрій
Змінюйте циферблат годинника залежно від настрою, стилю в одязі або просто тому, що захотілося. Більше 200 доступних варіантів циферблатів не обмежують ваших бажань та фантазій.

Стильний аксесуар
Смарт-годинник Redmi Watch 3 Active укладений у лаконічний витончений металевий корпус прямокутної форми. Завдяки спеціальній обробці в дизайні годинника комбінуються матова і глянсова поверхні, які перетворюють його на помітний оригінальний аксесуар. Вибирайте колір ремінця, щоб краще виявити свою індивідуальність.

Завжди на зв’язку
Смарт – годинник Redmi Watch 3 Active – це ваш персональний помічник на зап’ясті. Вхідний дзвінок відображається на дисплеї, при цьому ви можете прийняти його та провести розмову, не торкаючись смартфону. Це дуже зручно, особливо якщо ви займаєтеся спортом або у вас немає часу шукати смартфон у кімнаті.

Жодного дня без спорту
З годинником Redmi Watch 3 Active вам буде легше стежити за своїм спортивним прогресом. Годинник підтримує 100+ спортивних режимів, вимірює швидкість, відстань, серцевий ритм та спалені калорії, сповіщаючи вас про ефективність кожного вашого тренування.

Захист від води
Redmi Watch 3 Active з водозахистом 5 АТМ не бояться поганої погоди, активних занять спортом та навіть занурення у воду. Цей розумний годинник змусить вас забути про обмеження і почуватися вільніше за будь-яких обставин.

Насичення крові киснем
Показник насичення крові киснем є індикатором гарного самопочуття: що вище цей показник, то стійкіший організм до стресів і фізичних навантажень. Розумний годинник Redmi Watch 3 Active визначає вміст кисню в крові, щоб ви могли стежити за своїм здоров’ям і контролювати навантаження під час тренувань.

Серцевий ритм під контролем
Для моніторингу серцевого ритму в Redmi Watch 3 Active інтегрований сучасний оптичний датчик зі збільшеною областю зонування для отримання більш точних показників. Тепер ви зможете стежити за частотою серцевих скорочень у режимі 24/7 та своєчасно звертати увагу на відхилення від норми.

Міцний здоровий сон
Смарт-годинник Redmi Watch 3 Active допоможе вам правильно організувати свій нічний відпочинок. Годинник може відстежувати показники сну, включаючи серцебиття та насичення крові киснем у кожній фазі сну. Годинник не лише здійснює моніторинг, але й пропонує варіанти, які допоможуть покращити якість сну впродовж всієї ночі.

До 12 днів без підзарядки
Смарт–годинник Redmi Watch 3 Active оснащений потужним акумулятором, який забезпечує неймовірно довгий час автономної роботи. Годинник працює до 12 днів на одному заряді, відстежуючи основні показники та забезпечуючи вас актуальною інформацією. Годинник заряджається від магнітної зарядки, яка міцно фіксує їх у правильному положенні, забезпечуючи швидке поповнення заряду.
Xiaomi
473298
6941812726457
Гарантія
12 мес.
Матеріал корпуса
металл
Інтерфейс підключення
Bluetooth 5.3
Совместимость с ОС
iOS, Android OS
Вага
41.67 г
Диагональ экрана
1.83"
Разрешение экрана
280 x 240
Тип матрицы
LCD
Емкость аккумулятора
289 мАч
Беспроводная зарядка
нет
Операционная система
нет данных
Популярные бренды
Xiaomi
Встроенная память
16 МБ
SIM-карта
отсутствует
Способ оповещения
вибрация, звуковой сигнал
Водонепроницаемость
WR50 (5 ATM)
Материал ремешка
силикон
Цвет корпуса
Silver
Дизайн
классический
Встроенный микрофон
есть
Поддержка бесконтактных платежей (NFC)
нет
Сменный ремешок
без возможности замены ремешка
Спутниковая навигация
нет
Форма дисплея
прямоугольная
Стекло
-
Акселерометр
есть
Гироскоп
нет
Пульсометр
есть
Барометр
нет
Содержание кислорода в крови
есть
Счетчик биения сердца
есть
Счетчик калорий
есть
Тонометр
нет
Шагомер
есть
Будильник
есть
Вибромотор
есть
Воспроизведение музыки по Bluetooth
нет
Защита от воды, пыли
есть
Вызов голосового помощника
нет
Контроль дневной активности
есть
Компас
есть
Спортивные
да
Трекинг сна
есть
Управление музыкальным плеером
есть
Для детей
нет
SMS
есть
Вызовы
есть
Мессенджеры и социальные сети
есть
Голосовые сообщения
нет
Размер ремешка
135 - 200 мм
Цвет ремешка
Gray
Время автономной работы
до 12 дней
Серия часов
Xiaomi Redmi Watch 3 Active
Розміри корпусу
46.94 х 38.88 х 10.94 мм
UCGFEA
8517620000
EAN
6941812726457

Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину техніки!  Ми цінуємо ваш вибір і прагнемо забезпечити найкращий сервіс з доставки та                 повернення товарів. Нижче ви знайдете детальну інформацію про наші умови доставки та політику повернення.

                                                                          Доставка

  1. Варіанти доставки

    • Ми пропонуємо кілька варіантів доставки по Україні, включаючи кур'єрську доставку до дверей та доставку до відділень поштових служб.

    • Термін доставки становить від 1 до 5 робочих днів в залежності від вашого місцезнаходження та обраного способу доставки.

  2. Вартість доставки

    • Вартість доставки залежить від ваги та габаритів товару, а також від обраного способу доставки. Детальна інформація про вартість доставки буде вказана після оформленні відправки.

    • Вартість доставки оплачує покупець, згідно тарифів перевізника.

    • Доставка у магазин-пункт видачі за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Вахи Арсанова, буд.2 - безкоштовна. 
  3. Обробка замовлень

    • Замовлення обробляються та відправляються протягом 1-2 робочих днів після підтвердження замовлення.

    • Ви отримаєте повідомлення з номером відстеження посилки після її відправлення.

                                                                          Повернення

  1. Умови повернення

    • Ви маєте право повернути товар протягом 14 днів з моменту отримання замовлення, якщо він не був у використанні, зберіг свій товарний вигляд, комплектність та упаковку.

    • Споживач має право на обмін товару належної якості протягом 14 днів, не рахуючи дня купівлі, якщо триваліший строк не оголошений продавцем. Покупець має право обміняти товар належної якості, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломбиярлики, а також розрахунковий документ, виданий разом з проданим товаром. Однак не весь товар належної якості підлягає обміну (поверненню) стаття9 пункт1. Повний список товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню), можна знайти в постанові Кабінету Міністрів України від 19.03.1994 № 172.
    • Для повернення товару вам потрібно зв'язатися з нашою службою підтримки клієнтів та заповнити відповідну форму повернення.

  2. Процедура повернення

    • Після отримання вашого запиту на повернення наші спеціалісти зв'яжуться з вами для уточнення деталей та організації повернення товару.

    • Повернення товару здійснюється за ваш рахунок, якщо товар не відповідає замовленню або має виробничий дефект - ми компенсуємо вартість доставки.

  3. Повернення коштів

    • Повернення коштів здійснюється протягом 7 робочих днів після отримання та перевірки товару на склад.

    • Кошти будуть повернені на той же платіжний засіб, який був використаний при оплаті замовлення.

                                                                                  Додаткова інформація

  • У разі виникнення питань або проблем з доставкою чи поверненням, будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки клієнтів через контактну форму на сайті або за телефоном, вказаним у розділі "Контакти".
  • Ми завжди готові допомогти вам і зробити процес покупок у нашому інтернет-магазині максимально зручним і приємним.

         

                                                                                                                                                                              З повагою, Flashcom.in.ua

16 інших товарів в цій категорії: