Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Монитор MSI 23.8" G2412 IPS Black; 1920x1080 (170 Гц), 250 кд/м2, 1 мс, DisplayPort, 2xHDMI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

Монітор MSI 23.8" G2412 IPS Black 170Hz

6 144грн. Без податку

6 144грн. без податку

6313 грн. (оплата по терміналу / безготівка / купівля в кредит)
block Розпродано
Політика безпеки
Доставка по Україні
Повернення 14 днів
ВІЗУАЛІЗУЙТЕ СВОЮ ПЕРЕМОГУ
Візуалізуйте свою перемогу за допомогою ігрового монітора MSI G2412 Esports. Оснащений IPS-панеллю з роздільною здатністю 1920x1080, частотою оновлення 170 Гц і часом відгуку 1 мс, G2412 забезпечить вам конкурентну перевагу, необхідну для перемоги над суперниками. Завдяки технології AMD FreeSync Premium, G2412 може узгоджувати частоту оновлення дисплея з графічним процесором для надплавного ігрового процесу. Переконайтеся, що ви зможете вразити ціль, використовуючи новітні технології, вбудовані в монітори MSI Esports Gaming для гри в змаганнях.

ПОКРАЩИТЕ СВІЇ ВРАЖЕННЯ ВІД ПЕРЕГЛЯДУ
Панель класу IPS, яка не дає спотворень зображення та мінімального зміщення кольорів під час перегляду під різними кутами. Крім того, панель класу IPS забезпечує чітке зображення та миттєво оптимізує колір та яскравість екрану, щоб ви могли насолодитися кожною сценою у кращому вигляді.

ЧАСТОТА ОБНОВЛЕННЯ 170 ГЦ + ЧАС ВІДГЛИКУ 1 МС
Оснащена частотою оновлення 170 Гц і часом відгуку 1 мс панель IPS має перевагу в ігрових жанрах, що швидко розвиваються, таких як шутери від першої особи, бойовики, гоночні симулятори, стратегії в реальному часі і спорт. Ігри такого типу вимагають швидких та точних рухів, тому монітор із частотою оновлення та швидким часом відгуку виведе вас вперед у порівнянні з конкурентами.

ІСТИННА КОЛІР
Ігровий монітор MSI Esports Gaming Monitor має ширше охоплення гами порівняно зі звичайними моніторами. Кольори та деталі в іграх будуть виглядати більш реалістично та вишукано, щоб довести занурення у гру до краю.

БЕЗ РОЗРИВІВ, БЕЗ ЗАЇКАНЬ, ПЛАВНА ГРА
В іграх не повинно бути вибору між нерівним ігровим процесом та рваними кадрами. Ігрові монітори MSI забезпечують плавну роботу.

НІЧНИЙ ЗІР
Не має значення, чи весь екран темний, чи лише деякі ділянки мають сильні тіні. Перший у світі інтелектуальний тюнер чорного кольору зробить ваш день яскравішим, висвітливши дрібні деталі у темних областях.

ВІД КРАЮ ДО КРАЮ
Завдяки понад вузькому обідку ви зможете насолодитися максимальним зануренням у новітні ігри, використовуючи мультимоніторну настройку 180 градусів. Насолоджуйтесь безперервністю зображення між екранами під час ігор, роботи або загальних обчислень.

ТЕХНОЛОГІЯ АНТИ-МЕХАННЯ
Звичайні монітори зазвичай мають частоту мерехтіння близько 200 разів на секунду, що непомітно для неозброєного ока, але згодом може спричинити втому. Технологія MSI Anti-Flicker, сертифікована TUV Rheinland, забезпечує дуже комфортний перегляд завдяки зниженню мерехтіння.

ШИРОКИЙ КУТ ОГЛЯДУ 178 ГРАДУСІВ
Завдяки великому куту огляду ігрові монітори MSI мають велику свободу дій під час розміщення монітора у вашій конфігурації без шкоди для оптимального перегляду. Кольори та деталі залишаються чіткими під великим кутом, порівняно з іншими моніторами з меншим кутом огляду.

ЗНИЖЕННЯ РІВНЯ СИНЬОГО СВІТЛА
Монітори MSI, сертифіковані TUV Rheinland, оптимізовані таким чином, щоб випромінювати менше синього світла, що відображається монітором, що дозволяє грати протягом тривалого часу без втоми очей.
MSI
473095
4719072955472
Гарантія
36 мес.
Колір
черный
DisplayPort
1
Вага
3.3 кг
Бренд
MSI
Диагональ экрана
23.8"
Разрешение экрана
1920x1080
Тип матрицы
IPS
Соотношение сторон
16:9
Время реакции
1 мс
Угол обзора
178°/178°
Яркость
250 кд/м2
Контрастность
1100:1
Частота обновления
170 Гц
Поверхность экрана
матовая
Сенсорный
нет
Изогнутый экран
нет
Встроенная аудиосистема
отсутствует
Мощность аудиосистемы
нет
VGA (D-Sub)
отсутствует
Концентратор USB
нет
Дополнительные разъемы
mini-jack 3.5 мм
Игровые технологии
AMD FreeSync
Безрамочный монитор
да
Поворотный экран (Pivot)
отсутствует
Регулировка по высоте
отсутствует
Потребляемая мощность (в работе)
18 Вт
Крепление на стену
100х100 мм
Габариты (ШхВхГ)
540.2х411.6х229.4 мм
Диагональ
23" - 24.9"
Встроенная камера
нет
DVI
отсутствует
HDMI
2
UCGFEA
8528521000
EAN
4719072955472

Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину техніки!  Ми цінуємо ваш вибір і прагнемо забезпечити найкращий сервіс з доставки та                 повернення товарів. Нижче ви знайдете детальну інформацію про наші умови доставки та політику повернення.

                                                                          Доставка

  1. Варіанти доставки

    • Ми пропонуємо кілька варіантів доставки по Україні, включаючи кур'єрську доставку до дверей та доставку до відділень поштових служб.

    • Термін доставки становить від 1 до 5 робочих днів в залежності від вашого місцезнаходження та обраного способу доставки.

  2. Вартість доставки

    • Вартість доставки залежить від ваги та габаритів товару, а також від обраного способу доставки. Детальна інформація про вартість доставки буде вказана після оформленні відправки.

    • Вартість доставки оплачує покупець, згідно тарифів перевізника.

    • Доставка у магазин-пункт видачі за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Вахи Арсанова, буд.2 - безкоштовна. 
  3. Обробка замовлень

    • Замовлення обробляються та відправляються протягом 1-2 робочих днів після підтвердження замовлення.

    • Ви отримаєте повідомлення з номером відстеження посилки після її відправлення.

                                                                          Повернення

  1. Умови повернення

    • Ви маєте право повернути товар протягом 14 днів з моменту отримання замовлення, якщо він не був у використанні, зберіг свій товарний вигляд, комплектність та упаковку.

    • Споживач має право на обмін товару належної якості протягом 14 днів, не рахуючи дня купівлі, якщо триваліший строк не оголошений продавцем. Покупець має право обміняти товар належної якості, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломбиярлики, а також розрахунковий документ, виданий разом з проданим товаром. Однак не весь товар належної якості підлягає обміну (поверненню) стаття9 пункт1. Повний список товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню), можна знайти в постанові Кабінету Міністрів України від 19.03.1994 № 172.
    • Для повернення товару вам потрібно зв'язатися з нашою службою підтримки клієнтів та заповнити відповідну форму повернення.

  2. Процедура повернення

    • Після отримання вашого запиту на повернення наші спеціалісти зв'яжуться з вами для уточнення деталей та організації повернення товару.

    • Повернення товару здійснюється за ваш рахунок, якщо товар не відповідає замовленню або має виробничий дефект - ми компенсуємо вартість доставки.

  3. Повернення коштів

    • Повернення коштів здійснюється протягом 7 робочих днів після отримання та перевірки товару на склад.

    • Кошти будуть повернені на той же платіжний засіб, який був використаний при оплаті замовлення.

                                                                                  Додаткова інформація

  • У разі виникнення питань або проблем з доставкою чи поверненням, будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки клієнтів через контактну форму на сайті або за телефоном, вказаним у розділі "Контакти".
  • Ми завжди готові допомогти вам і зробити процес покупок у нашому інтернет-магазині максимально зручним і приємним.

         

                                                                                                                                                                              З повагою, Flashcom.in.ua