Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Медиаплеер X88 King 4/128
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Медиаплеер X88 King 4/128

3 869грн. Без податку

3 869грн. без податку

доставка протягом 1-2 днів
3976 грн. (оплата по терміналу / безготівка / купівля в кредит)
check В наявності на складі
Політика безпеки
Доставка по Україні
Повернення 14 днів
Однією з найяскравіших новинок останнього часу є приставка X88 King. Це досить-таки потужний девайс, який гідно оцінять ті, хто без розуму від техніки і передових новинок. А все тому, що пристрій працює на базі одного з топових шестиядерних процесорів - SoC AMlogic S922X, а для зберігання всіляких файлів в приставці передбачена пам’ять на 128 Гб.

Загальна інформація про приставці
Крім гарного процесора, Андроїд смарт приставка оснащена дводіапазонним Wi-Fi і Bluetooth версії 5.0. Також вразить і гігабітний мережевий роз’єм, чого не зустрінеш в інших подібних пристроях. Незважаючи на таку потужну начинку, купити девайс можна за низькою вартістю.

Особливості та переваги
Приставка X88 King показує себе з кращого боку в роботі, чому сприяють її переваги:

оперативна пам’ять становить 4 Гб, чого цілком вистачає для повноцінної роботи пристрою;
внутрішній обсяг пам’яті взагалі вражає, оскільки становить аж 128 Гб, але при бажанні її можна розширити, скориставшись слотом для карти пам’яті;
підтримка WiFi AC;
пульт представлений з блоком додаткових кнопок, що значно спрощує управління приставкою. Його також можна програмувати на свій розсуд;
пристрій з легкістю справляється з відтворенням найважчих відео не тільки в офлайні, але і в режимі онлайн;
грати в самі вимогливі ігри без гальм, зависань і лагів тепер не проблема, оскільки начинка smart tv box дозволяє зробити це з легкістю;
можна завантажити і встановити будь-який додаток і спокійно їм користуватися.

Дизайн tv box X88 King
Такий Андроїд ТВ з легкістю стане прекрасним доповненням в будь-якому будинку. Це компактний пристрій в чорному кольорі на передній частині має невеликих розмірів дисплей. На ньому відображається не тільки поточний час, а й інші функції, які використовуються в даний момент в приставці.

На верхній частині пристрою білим кольором написана модель пристрою, а поруч з дисплеєм по обидві сторони кутів є спеціальні решітки, які є охолодженням для девайса. Такі ж решітки розташовані і на протилежних кутках ззаду.

З правого боку Андроїд ТВ вбудований роз’єм для карти пам’яті, завдяки якому можна розширити пам’ять пристрою, а також рядом два USB порту - 2.0 і швидкісний 3.0.

Ззаду Android бокс є отвір для підключення блоку живлення, роз’єм LAN, HDMI, SPDIF і AV для підключення його до більш старих моделей телевізора.

З лівого боку ніяких роз’ємів не передбачено.

Технічні особливості смарт приставки
Наявність топового процесора AMlogic S922X в цій смарт приставці робить її найкращою для придбання. Адже вона може справлятися з найскладнішими завданнями, не перегрівається.

Грати в будь-які ігри, переглядати відео різноманітних форматів використовувати додатки з tv box стало набагато простіше і цікавіше. Наявність пам’яті на 128 Гб, посилений прийом WiFi і остання версія Bluetooth 5.0 - це те, що необхідно сучасному користувачеві.

Величезною перевагою цієї приставки буде, звичайно, її низька ціна, яка в Україні мало не найнижча серед подібних приставок зі схожими параметрами.
X88
466310
X88 King 4/12
Тип
стационарный
Wi-Fi
802.11 b/g/n/ac
Процессор
Amlogic S922X
Пульт ДУ
есть
Жесткий диск
64 ГБ
HDMI порт
есть
ТВ тюнер
нет
LAN
Ethernet 10/100Mbps
Bluetooth
5.0
UCGFEA
8471500000
Цвет
черный
Гарантия
6 мес.
Максимальное разрешение
4K Ultra HD (3840x2160)

Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину техніки!  Ми цінуємо ваш вибір і прагнемо забезпечити найкращий сервіс з доставки та                 повернення товарів. Нижче ви знайдете детальну інформацію про наші умови доставки та політику повернення.

                                                                          Доставка

  1. Варіанти доставки

    • Ми пропонуємо кілька варіантів доставки по Україні, включаючи кур'єрську доставку до дверей та доставку до відділень поштових служб.

    • Термін доставки становить від 1 до 5 робочих днів в залежності від вашого місцезнаходження та обраного способу доставки.

  2. Вартість доставки

    • Вартість доставки залежить від ваги та габаритів товару, а також від обраного способу доставки. Детальна інформація про вартість доставки буде вказана після оформленні відправки.

    • Вартість доставки оплачує покупець, згідно тарифів перевізника.

    • Доставка у магазин-пункт видачі за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Вахи Арсанова, буд.2 - безкоштовна. 
  3. Обробка замовлень

    • Замовлення обробляються та відправляються протягом 1-2 робочих днів після підтвердження замовлення.

    • Ви отримаєте повідомлення з номером відстеження посилки після її відправлення.

                                                                          Повернення

  1. Умови повернення

    • Ви маєте право повернути товар протягом 14 днів з моменту отримання замовлення, якщо він не був у використанні, зберіг свій товарний вигляд, комплектність та упаковку.

    • Споживач має право на обмін товару належної якості протягом 14 днів, не рахуючи дня купівлі, якщо триваліший строк не оголошений продавцем. Покупець має право обміняти товар належної якості, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломбиярлики, а також розрахунковий документ, виданий разом з проданим товаром. Однак не весь товар належної якості підлягає обміну (поверненню) стаття9 пункт1. Повний список товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню), можна знайти в постанові Кабінету Міністрів України від 19.03.1994 № 172.
    • Для повернення товару вам потрібно зв'язатися з нашою службою підтримки клієнтів та заповнити відповідну форму повернення.

  2. Процедура повернення

    • Після отримання вашого запиту на повернення наші спеціалісти зв'яжуться з вами для уточнення деталей та організації повернення товару.

    • Повернення товару здійснюється за ваш рахунок, якщо товар не відповідає замовленню або має виробничий дефект - ми компенсуємо вартість доставки.

  3. Повернення коштів

    • Повернення коштів здійснюється протягом 7 робочих днів після отримання та перевірки товару на склад.

    • Кошти будуть повернені на той же платіжний засіб, який був використаний при оплаті замовлення.

                                                                                  Додаткова інформація

  • У разі виникнення питань або проблем з доставкою чи поверненням, будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки клієнтів через контактну форму на сайті або за телефоном, вказаним у розділі "Контакти".
  • Ми завжди готові допомогти вам і зробити процес покупок у нашому інтернет-магазині максимально зручним і приємним.

         

                                                                                                                                                                              З повагою, Flashcom.in.ua