Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Материнская плата MSI MPG Z790 Edge Ti Max WiFi Socket 1700
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

Материнська плата MSI MPG Z790 Edge Ti Max WiFi Socket 1700

17 821грн. Без податку

17 821грн. без податку

18312 грн. (оплата по терміналу / безготівка / купівля в кредит)
block Розпродано
Політика безпеки
Доставка по Україні
Повернення 14 днів
Виконана в сріблясто-білих кольорах, материнська плата MPG Z790 EDGE TI MAX WIFI припаде до смаку любителям білосніжних комп’ютерів, які хочуть зібрати ATX-конфігурацію з процесором Intel Core 14-го або 13-го покоління. Гарний зовнішній вигляд поєднується в ній із багатою функціональністю, у якій можна виділити бездротовий модуль Wi-Fi 7, оптимізоване розведення слотів DDR5 та інтерфейс M.2 з режимом PCIe 5.0 і охолодженням M.2 Shield Frozr.

ДЕМОНСТРУЙ СВІЙ СТИЛЬ.
Серія MPG приваблює користувачів поєднанням високої продуктивності та унікального стилю. Дедалі більше геймерів, слідуючи сучасним тенденціям, хочуть підкреслити свою індивідуальність. Саме тому серія MPG фокусується не тільки на потужності лінійки пристроїв, а й на їхньому зовнішньому вигляді.

БЕЗГВИНТОВЕ КРІПЛЕННЯ M.2.
Оригінальне магнітне кріплення дає змогу встановити накопичувач у слот M.2 і забезпечити його радіатором Shield Frozr без використання гвинтів.

Збільшений радіатор.
Завдяки збільшеному радіатору збільшується загальна площа теплорозсіювання, що сприяє ефективному охолодженню під високими навантаженнями.

Теплова трубка з прямим контактом.
З’єднує два радіатори системи живлення, щоб збільшити загальну площу теплорозсіювання.

Радіатор M.2 Shield Frozr.
Система охолодження для твердотільних накопичувачів у роз’ємах M.2 запобігає падінню продуктивності, яке може трапитися через перегрів.

Термопрокладки - 7 Вт/(м-K).
Для передавання тепла від силових елементів до радіатора використовують високоефективні термопрокладки.

Покращене охолодження накопичувачів M.2.
Двосторонні радіатори M.2 Shield Frozr запобігають перегріванню твердотільних накопичувачів у слотах M.2, що працюють у швидкісному режимі PCIe 5.0.

Збільшений чипсетний радіатор.
За охолодження чипсета відповідає радіатор збільшеного розміру - безшумне, але водночас досить ефективне рішення.

ІНТЕГРОВАНЕ РІШЕННЯ - DIY 2.0.
Материнські плати, системи охолодження та корпуси MSI утворюють єдину екосистему: ви зможете легко підключити все необхідне для організації ефективного охолодження.

ОПТИМІЗОВАНО ДЛЯ РОБОТИ З РІЗНИМИ СЖО.
Ця материнська плата підтримує роботу з типовими системами рідинного охолодження замкнутого типу (все-в-одному), а також і кастомними (самозбірними). На платі є високоамперний роз’єм для під’єднання помпи (3А).

16-ФАЗНИЙ СТАБІЛІЗАТОР НАПРУГИ ІЗ ДЗЕРКАЛЬНОЮ АРХІТЕКТУРОЮ.
Завдяки потужній системі електропостачання материнська плата MPG Z790 EDGE TI MAX WIFI легко задовольнить потреби навіть флагманських процесорів. На ній присутні два роз’єми живлення і 16-фазний стабілізатор напруги із дзеркальною архітектурою, виконаний на базі 90-амперних інтелектуальних силових модулів.

ЦІЛЬНІ КОНТАКТИ.
Роз’єми живлення на материнських платах MSI використовують цільні контакти загальним числом 4, 8 або 24. Така конструкція сприяє стабільнішому подаванню напруги 12 В на центральний процесор під будь-якими навантаженнями.

ІНТЕРФЕЙСНА ПАНЕЛЬ ІЗ НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ.
Інтерфейсна панель виконана зі стійкої до корозії нержавіючої сталі з додатковим шаром м’якого оздоблення. Вона є більш довговічною, ніж традиційні панелі, а також сприяє усуненню статичної електрики та електромагнітних перешкод.

СИСТЕМА ЗАЗЕМЛЕННЯ ДЛЯ ФАЗ ЖИВЛЕННЯ.
Для силових елементів передбачена спеціальна система заземлення, що пригнічує викликані ними електромагнітні перешкоди. Також вона допомагає в справі охолодження фаз живлення, передаючи тепло всередину друкованої плати.

ЗАХИСТ ВІД ПЕРЕВАНТАЖЕНЬ ЗА СТРУМОМ.
На материнських платах MSI реалізується захист від зайвого струму для всіх ключових компонентів, включно з USB-портами, оперативною пам’яттю, ШІМ-контролером і центральним процесором. Це дає змогу знизити ризик їхнього пошкодження або збоїв у роботі внаслідок різких стрибків напруги. Надійність і довговічність завжди є пріоритетами під час розроблення материнських плат MSI.

ІНТЕРФЕЙС LIGHTNING GEN 5 PCI-E.
Пропускна здатність шини PCIe 5.0 x16 становить 128 ГБ/с - удвічі більше, ніж в інтерфейсу попереднього стандарту PCIe 4.0 x16.

СЛОТ SMT PCIE 5.0.
Материнські плати MSI використовують вдосконалений слот PCI-E SMT (Surface Mount Technology) для зменшення перешкод і електричних шумів. Підтримують підвищену пропускну здатність і вищу швидкість передавання сигналу PCI-E 5.0.

Додаткові точки паяння.
Материнська плата має додаткові точки паяння та посилені сталевими елементами, що дає змогу використовувати масивні відеокарти без ризику пошкоджень.
MSI
490005
824142336243
Гарантія
36 мес.
Максимальний обсяг оперативної пам'яті
192 ГБ
Чіпсет
Intel Z790
Кількість слотів пам'яті
4
Форм-фактор
ATX
Серія
MPG (игровая)
M.2
5
U.2
нет
Wi-Fi
Wi-Fi (7)
USB 2.0
нет
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0/3.1 Gen 1)
4
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1/3.1 Gen 2)
4
USB Type-C
2
СOM
нет
Аудио-порт
5
Багатоканальний звук
7.1
Контроль підсвічування
есть
Мережевий адаптер (LAN)
2.5 Гбит/с
Мінімальна частота пам'яті
4800 МГц
Діапазон максимальної частоти пам'яті
более 5000 МГц
Інтерфейс М.2
M.2 PCIe 5.0
Сокет
LGA1700
Тип оперативної пам'яті
DDR5
Призначення
для настольного ПК
Кількість каналів пам'яті
2
Максимальна частота пам'яті
7800 МГц
PCI
нет
PCI-E 16x
2
PCI-E 8x
нет
PCI-E 4x
нет
DVI
1
D-Sub
1
HDMI
1
Display Port
1
Для процесорів
Intel
Bluetooth
Bluetooth 5.4
PS/2 порти
нет
Mini-PCIe
нет
PCI-E 1x
1
Роз'єм SATA
8 x SATA 6Gb/s
RAID 0
да
RAID 1
да
RAID 5
да
RAID 10
да
UCGFEA
8473302000
EAN
4711377132848

Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину техніки!  Ми цінуємо ваш вибір і прагнемо забезпечити найкращий сервіс з доставки та                 повернення товарів. Нижче ви знайдете детальну інформацію про наші умови доставки та політику повернення.

                                                                          Доставка

  1. Варіанти доставки

    • Ми пропонуємо кілька варіантів доставки по Україні, включаючи кур'єрську доставку до дверей та доставку до відділень поштових служб.

    • Термін доставки становить від 1 до 5 робочих днів в залежності від вашого місцезнаходження та обраного способу доставки.

  2. Вартість доставки

    • Вартість доставки залежить від ваги та габаритів товару, а також від обраного способу доставки. Детальна інформація про вартість доставки буде вказана після оформленні відправки.

    • Вартість доставки оплачує покупець, згідно тарифів перевізника.

    • Доставка у магазин-пункт видачі за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Вахи Арсанова, буд.2 - безкоштовна. 
  3. Обробка замовлень

    • Замовлення обробляються та відправляються протягом 1-2 робочих днів після підтвердження замовлення.

    • Ви отримаєте повідомлення з номером відстеження посилки після її відправлення.

                                                                          Повернення

  1. Умови повернення

    • Ви маєте право повернути товар протягом 14 днів з моменту отримання замовлення, якщо він не був у використанні, зберіг свій товарний вигляд, комплектність та упаковку.

    • Споживач має право на обмін товару належної якості протягом 14 днів, не рахуючи дня купівлі, якщо триваліший строк не оголошений продавцем. Покупець має право обміняти товар належної якості, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломбиярлики, а також розрахунковий документ, виданий разом з проданим товаром. Однак не весь товар належної якості підлягає обміну (поверненню) стаття9 пункт1. Повний список товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню), можна знайти в постанові Кабінету Міністрів України від 19.03.1994 № 172.
    • Для повернення товару вам потрібно зв'язатися з нашою службою підтримки клієнтів та заповнити відповідну форму повернення.

  2. Процедура повернення

    • Після отримання вашого запиту на повернення наші спеціалісти зв'яжуться з вами для уточнення деталей та організації повернення товару.

    • Повернення товару здійснюється за ваш рахунок, якщо товар не відповідає замовленню або має виробничий дефект - ми компенсуємо вартість доставки.

  3. Повернення коштів

    • Повернення коштів здійснюється протягом 7 робочих днів після отримання та перевірки товару на склад.

    • Кошти будуть повернені на той же платіжний засіб, який був використаний при оплаті замовлення.

                                                                                  Додаткова інформація

  • У разі виникнення питань або проблем з доставкою чи поверненням, будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки клієнтів через контактну форму на сайті або за телефоном, вказаним у розділі "Контакти".
  • Ми завжди готові допомогти вам і зробити процес покупок у нашому інтернет-магазині максимально зручним і приємним.

         

                                                                                                                                                                              З повагою, Flashcom.in.ua

Переглянуті товари