Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Клавиатура Asus TUF Gaming K1 USB Black UKR (90MP01X0-BKMA00)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

Клавіатура Asus TUF Gaming K1 USB Black UKR (90MP01X0-BKMA00)

1 925грн. Без податку

1 925грн. без податку

1978 грн. (оплата по терміналу / безготівка / купівля в кредит)
block Розпродано
Політика безпеки
Доставка по Україні
Повернення 14 днів
ASUS TUF Gaming K1 – це ігрова клавіатура, що поєднує безкомпромісні характеристики з підвищеною довговічністю конструкції. Її мембранні перемикачі, що відрізняються безшумною роботою та відмінним тактильним відгуком, упаковані в міцний корпус, здатний пережити попадання до 300 мл рідини. Клавіатура оснащена зручним регулятором гучності звуку, знімною підставкою під зап’ястя і підсвічуванням з додатковими бічними ілюмінаційними смужками.

Ігрові характеристики.
Володіючи чудовим тактильним зворотним зв’язком, клавіатура TUF Gaming K1 пропонує комфорт для рук у поєднанні з тишею. Крім того, геймерам буде особливо корисною її здатність коректно обробляти до 19 одночасних натискань на кнопки.

Багатокольорове підсвічування.
Підсвічування клавіатури TUF Gaming K1 реалізовано у вигляді п’яти індивідуально налаштовуються зон з додатковими смужками з боків. Програма Armoury Crate дозволяє не тільки задати зовнішній вигляд підсвічування на основі величезної палітри відтінків, але й синхронізувати її з контентом, що відображається на екрані.

Регулятор гучності.
У правій верхній частині клавіатури знаходиться регулятор гучності звуку. Він легко намацується наосліп – вам навіть не доведеться відривати очі від екрану, щоб налаштувати гучність гри на свій смак.

Ергономічна конструкція.
Щоб зробити використання клавіатури TUF Gaming K1 максимально комфортним, складні ніжки дозволяють підняти її на один з двох доступних рівнів висоти, а в комплектацію входить знімна підставка під зап’ястя.

Довговічне покриття та вологостійкість.
Клавіатура TUF Gaming K1 покликана довгі роки служити на передовій кіберспортивних баталій. Більше десяти різних видів випробувань доводять, що зносостійке покриття її клавіш успішно протистоїть зовнішнім факторам: подряпинам, тертю та впливу поту. Вона не боїться вологи і не вийде з ладу, навіть якщо пролити на неї до 300 мл рідини – для цього в корпусі зроблено чотири дренажні канали. Сам корпус виготовлений із особливо міцного пластику.

ARMOURY CRATE.
Ексклюзивний додаток Armoury Crate є єдиним програмним центром керування комп’ютерною системою. З його допомогою можна на свій смак налаштувати параметри клавіатури: задати візуальні ефекти підсвічування, запрограмувати кнопки, записати макроси, створити профілі з налаштуваннями для різних додатків і т.д.

Програмовані клавіші та вбудована пам’ять.
У клавіатури TUF Gaming K1 є вісім програмованих клавіш, причому записувати їм макроси можна у процесі гри. Вбудована пам’ять дозволяє зберігати персональні налаштування в чотирьох профілях (один стандартний і три користувача), щоб ті не губилися при підключенні до іншого комп’ютера.
Asus
452515
4718017625449
Гарантія
24 мес.
Форм-фактор
полногабаритная
Колір
черный
USB Type-C
нет
Тип підключення
проводное
Вага
905 г
Длина кабеля
1.8 м
USB
да
Тип клавиш
мембранные
Источник питания
через интерфейсный разъем
Количество клавиш
104
Тип переключателей
нет
PS/2
нет
USB-ресивер
нет
Дополнительные клавиши
есть
Цифровой блок
есть
Подсветка клавиш
есть
Наличие RGB
есть
Влагоустойчивость
есть
Игровая
да
Радиус действия
-
Раскладка
ENG / UKR / RU
USB-приемник в комплекте
отсутствует
Bluetooth
нет
Габарити
451 х 221 х 36 мм
UCGFEA
8471606000
EAN
4718017625449

Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину техніки!  Ми цінуємо ваш вибір і прагнемо забезпечити найкращий сервіс з доставки та                 повернення товарів. Нижче ви знайдете детальну інформацію про наші умови доставки та політику повернення.

                                                                          Доставка

  1. Варіанти доставки

    • Ми пропонуємо кілька варіантів доставки по Україні, включаючи кур'єрську доставку до дверей та доставку до відділень поштових служб.

    • Термін доставки становить від 1 до 5 робочих днів в залежності від вашого місцезнаходження та обраного способу доставки.

  2. Вартість доставки

    • Вартість доставки залежить від ваги та габаритів товару, а також від обраного способу доставки. Детальна інформація про вартість доставки буде вказана після оформленні відправки.

    • Вартість доставки оплачує покупець, згідно тарифів перевізника.

    • Доставка у магазин-пункт видачі за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Вахи Арсанова, буд.2 - безкоштовна. 
  3. Обробка замовлень

    • Замовлення обробляються та відправляються протягом 1-2 робочих днів після підтвердження замовлення.

    • Ви отримаєте повідомлення з номером відстеження посилки після її відправлення.

                                                                          Повернення

  1. Умови повернення

    • Ви маєте право повернути товар протягом 14 днів з моменту отримання замовлення, якщо він не був у використанні, зберіг свій товарний вигляд, комплектність та упаковку.

    • Споживач має право на обмін товару належної якості протягом 14 днів, не рахуючи дня купівлі, якщо триваліший строк не оголошений продавцем. Покупець має право обміняти товар належної якості, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломбиярлики, а також розрахунковий документ, виданий разом з проданим товаром. Однак не весь товар належної якості підлягає обміну (поверненню) стаття9 пункт1. Повний список товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню), можна знайти в постанові Кабінету Міністрів України від 19.03.1994 № 172.
    • Для повернення товару вам потрібно зв'язатися з нашою службою підтримки клієнтів та заповнити відповідну форму повернення.

  2. Процедура повернення

    • Після отримання вашого запиту на повернення наші спеціалісти зв'яжуться з вами для уточнення деталей та організації повернення товару.

    • Повернення товару здійснюється за ваш рахунок, якщо товар не відповідає замовленню або має виробничий дефект - ми компенсуємо вартість доставки.

  3. Повернення коштів

    • Повернення коштів здійснюється протягом 7 робочих днів після отримання та перевірки товару на склад.

    • Кошти будуть повернені на той же платіжний засіб, який був використаний при оплаті замовлення.

                                                                                  Додаткова інформація

  • У разі виникнення питань або проблем з доставкою чи поверненням, будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки клієнтів через контактну форму на сайті або за телефоном, вказаним у розділі "Контакти".
  • Ми завжди готові допомогти вам і зробити процес покупок у нашому інтернет-магазині максимально зручним і приємним.

         

                                                                                                                                                                              З повагою, Flashcom.in.ua