Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аккумуляторный пылесос Dreame P10 Pro (VPD2)

8 999грн. (вкл. НДС) 8 999грн. (без НДС)
9247 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Звичайно, бездротовий пилосос цікавить насамперед автономністю та зручністю, коли не потрібно шукати розетку, переступати та плутатися в кабелях, думати як би дотягнутися до далекого куточка квартири. Але не всі знають, що крім цього, стикові пилососи ще дуже сильні і легкі. Конструкція, двигун, система охолодження скомбіновані так, щоб пристрій був максимально ергономічним. Крім того, в акумуляторному пилососі встановлюють HEPA-фільтр, який затримує дрібні частки пилу, нейтралізуючи неприємні запахи та алергени. А при знятті нижньої трубки девайс трансформується в ручний пилосос, яким набагато легше очистити диван від шерсті тварин або полиці шафи від пилу. Бажаєте знати всі переваги бездротового пилососу Dreame P10 PRO, читайте далі.

60 хвилин автономності
22 кПа
HEPA-фільтр
дисплей з підсвічуванням

Потужна "начинка"
P10 PRO оснащений потужним безщітковим двигуном SPACE Air. Це запатентована технологія Dreame. За рахунок енергоефективного та довговічного двигуна пилосос досягає потужності всмоктування 130 аВт або 22 000 Па. При такій силі тяги девайс усуває сміття будь-якої тяжкості та розміру, а також висмоктує бруд із глибоких щілин та виїмок. При цьому про зношування можна не турбуватися. Система охолодження SmartCooling забезпечує постійну циркуляцію повітря, щоб двигун і акумулятор не перегрівалися на високих швидкостях.

Автономний помічник
Найважливіша перевага стікового пилососа – відсутність дротів, вбудований акумулятор, а відповідно і повна мобільність. Ємності батареї в 7 * 2500 мАч вистачає на 60 хвилин роботи в ощадливому режимі. Що можна встигнути зробити за цей час? Поверхнево пройтися по квартирі, прибравши пил та дрібний бруд. Або ж усунути сильні забруднення, пропилососити диван, матрац, стики та щілини в Турборежимі.

Фільтрування до 0,3 мкм
Чудова новина для алергіків – Dreame P10 PRO захоплює навіть шкідливі мікрочастинки до 0,3 мкм. Їх утримує щільний HEPA-фільтр. Це означає, що дрібний пил, бруд, пилок не повернеться у повітря. Фільтр можна знімати та мити під струменем води, коли він засмічується, щоб продовжити термін служби.

Трансформація у ручний пилосос
Знімайте довгий нижній модуль і надягайте відповідний аксесуар, перетворюючи Dreame P10 PRO на ручний пилосос. Разом з насадкою-щіткою легко очищати м’які меблі, текстиль, полиці, кути та щілини. Щетинки досить м’які, як у насадці для ручного пилососа, так і в роликовій щітці, тому ви точно не подряпаєте поверхню.

Інтерактивний екран
Додаткова фіча для зручності – дисплей із підсвічуванням. З ним процес збирання повністю під контролем. На екрані висвічується відсоток заряду, режим потужності, а також повідомлення про помилки на кшталт трубки або фільтра.

Комфорт використання
Неймовірно, але факт: Dreame P10 PRO легше, ніж ноутбук. Саме тому їм так легко очищати будь-які поверхні в будинку незалежно від того, на якій висоті вони знаходяться. Знімні деталі, що миються, ергономічна конструкція і лаконічний "нічого-зайвого" дизайн - те, що потрібно для комфортного прибирання.
Dreame
08D5V404371
6973734680487
Гарантия
24 мес.
Форм-фактор
вертикальный + ручной
Цвет
Белый
Питание
аккумулятор
Время полной зарядки
до 5 часов
Потребляемая мощность
до 1000 Вт
Уровень шума
80 дБ
Время зарядки
3 ч
Мощность
410 Вт
UCGFEA
8508110000
Длина сетевого шнура
нет
Тип уборки
сухая
Объем пылесборника
0.5 л
Емкость для моющего средства
нет
Турбощетка
отсутствует
Регулятор мощности
на рукоятке
Радиус уборки
нет данных
Автосматывание шнура
отсутствует
Мощность всасывания
130 Вт
Тип пылесоса
аккумуляторный
Тип пылесборника
контейнер (без мешка)
Тип выходного фильтра
НEPA
Тип трубки
длинная прямая
Для мебели
есть
Пол/Ковер
есть
Щелевая
есть
Время работы на одном заряде
46 - 60 минут
УФ-обработка
нет
Эко-двигатель
нет
Время работы от аккумулятора (обычный режим)
60 мин
Диапазон уровня шума
76 - 80 дБ
Диапазон объема пылесборника
0.3 - 1 л
Модель
P10 Pro