Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Беспроводной маршрутизатор Asus RT-AX58U V2 (AX3000, 4xGE LAN, 1xGE WAN, 1xUSB3.1, MU-MIMO, 4 антенны, WiFi6, WPA3, AiMesh, OFDM

4 748грн. (вкл. НДС) 4 748грн. (без НДС)
4879 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
ASUS RT-AX58U V2 - оновлена ??модель маршрутизатора WiFi 6 від ASUS, прийшла на заміну старому улюбленцю і нова модель стала більш продуктивною, а для зручного поділу моделей додався індекс V2.

Головна відмінність ASUS RT-AX58U V2 від ASUS RT-AX58U, оновлена ??платформа, заснована на чотириядерному процесорі Broadcom BCM6756 1.7 ГГц. Отримавши значний приріст продуктивності, якої не вистачало минулій лінійці, забезпечуючи велику продуктивність мережі.

Крім цього, зросла і максимальна пропускна спроможність чіпа, дозволяючи використовувати високошвидкісні тарифи до 500 Мбіт/с. В іншому модель ASUS RT-AX58U V2 не відрізняється від попередника і поставляється з чотирма антена по дві антени на кожен діапазон.

Новий рівень швидкості.
Використовуючи широкі канали зв’язку (160 МГц) і квадратурну модуляцію 1024-QAM, він здатний забезпечити загальну швидкість передачі даних у мережі Wi-Fi на рівні 3000 Мбіт/с: 547 Мбіт/с у діапазоні 2,4 ГГц і 2402 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц. Таким чином, ця модель у 2,5 раза швидше, ніж дводіапазонні маршрутизатори стандарту 802.11ac з аналогічною антеною конфігурацією.

Для домашніх мереж з високим завантаженням.
Революційне поєднання технологій OFDMA і MU-MIMO, реалізованих у стандарті Wi-Fi 802.11ax, забезпечує збільшену пропускну здатність і більш ефективне її використання в разі бездротових мереж із високим завантаженням. У рамках попередньої версії Wi-Fi (802.11ac) кожен мережевий канал міг використовуватися клієнтськими пристроями лише по черзі. На відміну від цієї неефективної схеми, технологія OFDMA, що є частиною стандарту Wi-Fi 802.11ax, має означає поділ кожного каналу на підканали меншого розміру, що дозволяє об'єднувати й передавати одночасно сигнали від великої кількості клієнтських пристроїв*, тим самим знижуючи латентність при обміні даними через мережу Wi-Fi.

Інформаційний захист корпоративного класу для домашніх мереж.
Технологія RT-AX58U містить у собі систему інформаційної безпеки AiProtection Pro на основі розробок компанії Trend Micro, яка забезпечує захист від інтернет-загроз для всіх підключених до нього цифрових пристроїв. За допомогою функції батьківського контролю можна задати розклад доступу в Інтернет. Також є можливість повністю заблокувати небажані веб-сайти й мобільні програми.

Система Wi-Fi для будинків будь-якого розміру.
Як правило, RT-AX58U забезпечує покриття мережі Wi-Fi зі стабільним сигналом в кожному куточку будинку або квартири. Однак на якість покриття впливає безліч факторів, у тому числі розташування кімнат, матеріал стін і навіть меблі. Але навіть якщо в бездротової мережі є «мертві зони» зі слабким, ненадійним або взагалі відсутнім сигналом, у компанії ASUS знайдеться рішення - це технологія AiMesh, яка дозволяє об'єднати кілька маршрутизаторів ASUS в єдину мережу Wi-Fi для всього будинку, яким би великим він не був.Такий апгрейд домашньої бездротової мережі буде ще й вигідним, адже при покупці нового маршрутизатора не доведеться викидати старий - його можна буде як і раніше використовувати як додатковий вузол системи AiMesh. В рамках мережі AiMesh користувач отримує централізований контроль над усіма маршрутизаторами і «безшовний» роумінг - перехід від одного вузла до іншого здійснюється автоматично.
ASUS
08D5V427214
4718017331364
Гарантия
Цвет
Black
Тип
беспроводные
Количество портов LAN
4
Диапазон частот
2.4 ГГц, 5 ГГц (двухдиапазонный)
UCGFEA
8517620000
Скорость портов LAN
Аккумуляторная батарея
нет
Назначение роутера
для дома и офиса
Площадь покрытия
нет данных
Стандарт Wi-Fi
Wi-Fi 6 (802.11ax)
Поддержка Mesh
есть
Поддержка РоЕ
нет
Конструкция антенн
внешние
Количество портов SFP/SFP+
нет
Скорость портов SFP/SFP+
нет
USB-порт
есть
Поддержка 3G/4G/LTE (cлот для SIM-карты)
нет
Категория LTE
нет
Возможность подключения внешних LTE антенн
нет