Телевизор Samsung QE55QN90CAUXUA Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Телевизор Samsung QE55QN90CAUXUA

69 429грн. (вкл. НДС) 69 429грн. (без НДС)
71339 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Кожна деталь увиразнена завдяки ультраточному контролю світла. Перегляньте чудові деталі як у найтемніших, так і в найяскравіших сценах завдяки мінісвітлодіодам Quantum Mini, які точно контролюють світло.


Процесор Neural Quantum 4K
Відчуйте всю силу штучного інтелекту в 4К. З потужним процесором ви відчуєте всю потужність контенту в 4K завдяки ШІ масштабуванню. Він автоматично покращує сцени, незалежно від оригінального контенту.

Технологія проти відблисків Anti Reflection
Мінімізуйте відблиск, щоб не відволікатися. Дивіться улюблений контент, не відволікаючись, завдяки антибліковому покриттю, яке мінімізує відбиття світла.

Об’ємний звук Dolby Atmos
Об’ємний звук Dolby Atmos зі спрямованими вгору динаміками. Верхні динаміки Samsung занурять вас у саму гущу подій завдяки багатовимірному звуку.

Якість зображення
Технологія Neo Quantum HDR+. Взаємодія надзвичайної яскравості та живих кольорів. Насолоджуйтеся більш яскравими кольорами з динамічно адаптивними сценами в роздільній здатності 4K за допомогою Neo Quantum HDR+.

Покращувач глибини зображення Real Depth Enhancer
Глибина сприймається так, як її обробляє людське око. Real Depth Enhancer відображає те, як людське око обробляє глибину, збільшуючи контраст переднього плану для реалістичних 3D-зображень.

Перевірено PANTONE
Відображення самобутніх кольорів, підтверджене PANTONE. Це перший у світі телевізор, який отримав перевірку від PANTONE, надійного символу вірності кольору. Тепер ви можете насолоджуватися більш точним і комфортним переглядом.

Режим EyeComfort
Розумне зображення, оптимізоване для комфорту ваших очей. Яскравість і кольори вашого дисплея автоматично регулюються відповідно до місцевого часу заходу та сходу сонця, що полегшує розслаблення та відпочинок.

Автоматичне покращення до HDR
Насолоджуйтесь якістю зображення HDR навіть із SDR-контентом. Перетворюйте SDR у HDR-якість за допомогою алгоритмів глибинного навчання, які створюють яскравіші моменти, чіткіші деталі та яскравіші кольори.

Ігри
Покращена плавність рухів з Motion Xcelerator Turbo Pro. Винятковий ігровий досвід із 4K 144 Гц. Інноваційна функція 4K 144 Гц Motion Xcelerator Turbo Pro забезпечує максимальну продуктивність, створюючи незмінно чіткі зображення та надзвичайно високу швидкість.

Звук
Технологія об’ємного звуку OTS+. Динамічний звук, який рухається за об’єктами. Об’ємний живий 3D-звук з вбудованими динаміками дозволить вам повністю зануритися в дійство на екрані.

Технологія Q-Symphony
Телевізор і саундбар ідеально гармонують. Q-Symphony унікальним чином дозволяє динамікам телевізора та саундбара працювати одночасно без приглушення динаміків телевізора для гармонічнішого звучання.

Дизайн
Елегантний вигляд із сучасними витонченими обрисами. Вишуканий ультратонкий гладкий дизайн виглядає красиво з усіх боків, як витвір мистецтва.

Розумні функції (ЄС)
Smart Hub (тільки для ЄС). Відкрийте для себе улюблений контент в одному місці. Оптимізуйте підбір і пошук контенту, щоб витрачати менше часу на пошук і більше часу на трансляцію фільмів, ігор і шоу, які вам подобаються.

SmartThings
Ваш найкращий помічник удома. Відпочиньте та дозвольте SmartThings безперешкодно підключатися до всіх ваших розумних пристроїв, контролювати та управляти ними, щоб інтуїтивно керувати домом через вбудований хаб.

Всесвіт NFT (глобальний)
Оцініть свої улюблені NFT на великому екрані. У ваш телевізор інтегровано першу у світі платформу агрегації NFT. Переглядайте та купуйте з легкістю, насолоджуючись якісним переглядом удома. Доступні технології, функції та характеристики можуть відрізнятися залежно від країни, постачальника послуг, умов мережі або продукту і можуть бути змінені без попереднього повідомлення.
Samsung
08D5V476820
8806094956214
Гарантия
12 мес.
Разъемы
HDMI/USB
Цвет
Черный
Wi-Fi
есть
Вес
21.9 кг
Bluetooth
есть
Диагональ экрана
55"
Разрешение экрана
4K UHD (3840x2160)
Частота обновления
120 Гц
Операционная система
Tizen
Цифровой тюнер
DVB-T2/C/S2
VESA
200 х 200
Smart TV
со Smart TV
UCGFEA
8528724000
Тип телевизора
QLED
Поддержка HDR
есть
Размеры без подставки (ШхВхГ)
1227.4х705.6х25.9 мм
Мощность звука
60 Вт
6 других товаров из той же категории: