Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Утюг First FA-5628-8-PU

681грн. (вкл. НДС) 681грн. (без НДС)
700 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Стильне зовнішнє оформлення
Праска First FA-5628-8 - це функціональний пристрій для прасування одягу. Вона зроблена з урахуванням зручності використання, тому оснащена масою ергономічних деталей. Рукоять виконана таким чином, щоб ви могли активно маневрувати праскою на площині. В цілому дизайн пристрою досить лаконічний і нейтральний: класичний форм-фактор, базова колірогама, символи і позначення функцій безпосередньо на корпусі. Заливний отвір резервуара для води має щільну кришку і досить великий діаметр.

Керамічна підошва
Кераміка стала однією з найбільш вигідних варіантів для покриття підошви. Такий шар здатний швидко розподілити жар по всій платформі, після чого ви не ризикуєте зіпсувати тканину, якщо температура була обрана відповідно до типу матеріалу. Також керамічне покриття не додає багато ваги і без того найважчій частині праски.

Парові функції обробки
Крім того, що ви можете гладити речі, стикаючись з ними безпосередньо, можна використовувати безконтактний варіант парової обробки. Він хороший тим, що вплив на тканину набагато м’якше, при цьому відбувається дезінфекція та усунення неприємних запахів. Вертикальна і горизонтальна обробка парою дозволить впоратися з будь-якими типами речей.

Самоочищення від накипу
У конфігурації є механізм самоочищення від накипу, який відсіває ці частинки, дозволяючи їм не засмічувати рідину, яка перетвориться в пар або буде подаватися у вигляді спрею. Також подібний відсів добре охороняє техніку від передчасного псування внаслідок впливу накипу.

Індикатор нагріву техніки
На корпусі є лампа, яка спалахує в процесі нагрівання праски. Коли той вже досяг необхідної температури, вона гасне, тим самим даючи зрозуміти, що ви можете гладити.
First
08D5V483038
Гарантия
12 мес.