Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мобильный телефон Sigma mobile X-treme AZ68 Dual Sim Black/Red; 2.4" (320х240) TN / кнопочный моноблок / Spreadtrum 6531 / micro

1 265грн. (вкл. НДС) 1 265грн. (без НДС)
1300 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
X-treme AZ68 - надійний, захищений, зручний та функціональний телефон.

Телефон є повністю пилезахищеним і може знаходитися до 60 хвилин під водою на глибині до 3 метрів. Захист гарантується при щільно закритих заглушках на роз'ємах. Пилонепроникність і можливість безпечного занурення у воду підтверджені міжнародним сертифікатом захисту IP68.

Крім захищеності X-treme AZ68 має достатній функціонал для виконання повсякденних завдань. Телефон оснащений великим контрастним QVGA-дисплеєм діагоналлю 2,4" роздільною здатністю 320х240 пікселів. На набірних клавішах відображені відразу три алфавіти: український, англійський та російський. Файловий менеджер дозволяє працювати з файлами у пам'яті телефону та на карті пам'яті. Доступні такі операції, як копіювання, переміщення, видалення, створення папок.

Мобільний телефон X-treme AZ68 - це класичний телефон з базовим функціоналом для дзвінків і відправлення повідомлень, календарем, будильником, калькулятором, ліхтариком, диктофоном. Наявність FM-радіо, аудіоплеєра і відеоплеєра дозволяє насолоджуватися улюбленою музикою або ж переглядати в дорозі відео. Навушники є в комплекті. FM-радіо функціонує із вбудованою антеною, тому прослуховування радіостанцій можливе як з гарнітурою, так і без неї.

Потужний 3-х світлодіодний ліхтарик на два режими світіння - звичайні та мерехтіння (вмикається окремою клавішею на клавіатурі).

За допомогою 0,3-мегапіксельної камери можна зафіксувати цікаві моменти або зробити фото всіх друзів та колег і встановити їх на контакти.

Для здійснення дзвінків і спілкування SMS-ками можна використовувати до двох SIM-карт форматів miniSIM. Дуже зручна опція даного телефону – під кожну картку своя кнопка виклику.

Телефон оснащений функцією "Білий список" для тих номерів, яким дозволено вхідний дзвінок. Телефонна книга вміщує до 500 контактів. Додатковий microSD слот дозволяє збільшити вбудовану пам'ять телефону за допомогою під microSD карток об'ємом до 32 ГБ.

Акумулятор X-treme AZ68 має ємність 1700 мАг, а це означає, що одного заряду вистачить на тривалу автономну роботу – до 32 годин безперервних розмов по телефону.

Надійність та захищенність, зручні габарити телефону та достатній функціонал оцінить користувач, що веде активний спосіб життя!
Sigma mobile
08D5V397324
4827798374924
Гарантия
18 мес.
Форм-фактор
моноблок
Габариты
129x57.2x15 мм
Цвет
Черно-красный
Wi-Fi
без Wi-Fi
Вес
120 г
Bluetooth
2.1
Емкость аккумулятора
1700 мАч
Поддержка SD-карты
с поддержкой SD-карты
Количество SIM-карт
2
Объем оперативной памяти
нет данных
Основная камера
0.3 Мп
Фронтальная камера
нет
Навигация
нет
Материал корпуса
пластик
Стандарты связи
2G (GSM)
Диагональ дисплея
2.4"
Разрешение дисплея
320х240
Тип дисплея
TN
Объём встроенной памяти
нет данных
IrDA
нет
Защита от влаги и пыли
IP68
UCGFEA
8517120000
Максимальный объем поддерживаемой SD-карты
microSD до 32 ГБ
Диагональ дисплея (диапазон)
2" - 3"
Наличие камеры
с камерой
Разъем для зарядного устройства
micro-USB
Разъем для наушников
3.5 мм Mini-Jack
Емкость аккумулятора (диапазон)
до 3000 мАч
Размер SIM-карты
mini-SIM
Противоударный
нет