Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Накопитель внешний SSD 2.5" USB 1.0TB Samsung T7 Shield Beige (MU-PE1T0K/EU)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Накопитель внешний SSD 2.5" USB 1.0TB Samsung T7 Shield Beige (MU-PE1T0K/EU)

4 281грн. (вкл. НДС) 4 281грн. (без НДС)
4399 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Новий портативний SSD накопичувач Samsung Portable T7 Shield. Модель 2023 року. Він отримав компактні габарити, металевий корпус з прорізаним покриттям і захист від води і пилу IP65. Захищений накопитель T7 Shield Portable стійкий до падіння з висотою до 275 см.

Пристрій підтримує швидкість чтення до 1050 МБ/сек і швидкість запису до 1000 МБ/сек. За словами Samsung, це в 1,9 рази більше, ніж у портативних твердотільних накопителей на базі SATA. Новинка сумісна з ПК, ноутбуками, мобільними пристроями, а також ігровими консолями.

Компанія додала два окремих бар’єри для особливого захисту USB-порту від таких факторів навколишнього середовища, як пил і вода. Тут підтримується 256-бітне жорстко шифрування AES. Samsung використовує на третину менше упаковкового матеріалу, що в цілому знижує викиди вуглекислого газу. T7 Shield має габаритні розміри 59 х 88 х 13 мм, що відносно компактно для такого обсягу пам’яті і в порівнянні з іншими твердими накопичувачами. Тривимірний алюмінієвий корпус і гумова оболонка дозволяє вам не боятися в тому випадку, якщо пристрій випадково зачепить і він впаде. Різіна запобігає з’явленню подряпин і плям, а також захищає від помилок.

Основні можливості
SSD- накопичувач має багато функцій, розроблених для забезпечення безпеки та надійності, включаючи апаратне шифрування. Samsung володіє технологією Dynamic Thermal Guard, яка регулює продуктивність накопичувача, щоб переконатися, що температура корпусу залишається нижче 57 градусівC. Модель поставляється з USB-кабелями Type-C на Type-C і Type-C на Type-A, що дає гнучкість у використанні з декількома пристроями.

Безкоштовна програма
Програмне забезпечення Portable SSD має оптимізований інтерфейс. Тут ви можете увімкнути режим безпеки. Також є програма Magician — інструмент для підтримки пристрою у формі та збереження файлів SSD. Після встановлення Portable SSD на персональний комп’ ютер буде запропоновано вибрати назву вашого SSD пристрою і встановити пароль. Якщо ви не хочете вводити пароль кожного разу, то є простіше рішення з моделлю Samsung T7 Touch з технологією відбитків пальців.
Samsung
08D5V455738
8806092968455
Гарантия
36 мес.
Форм-фактор
2,5"
Тип памяти
нет данных
Интерфейс
USB 3.2 Type-C
Скорость чтения
1050 МБ/сек
Скорость записи
1000 МБ/сек
Вес
98 г
Объем
1 ТБ
Габариты
88 х 59 х 13 мм
Материал корпуса
металл
Цвет
бежевый
UCGFEA
8471709800