Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Клавиатура беспроводная Logitech G915 TKL Lightspeed Wireless RGB Mechanical Carbon Tactile Switch (920-009503)

7 170грн. (вкл. НДС) 7 170грн. (без НДС)
7368 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Грайте на новому рівні
Клавіатура, що ознаменувала справжній прорив в галузі конструювання і дизайну, тепер доступна в чорному й білому кольорі. У G915 TKL втілено покращену технологію бездротового зв"язку LIGHTSPEED і просунуту систему RGB-підсвічування LIGHTSYNC, а також застосовано якісні плоскі механічні перемикачі. Усе це разом із винятково високою культурою збирання і матеріалами найкращої якості дало змогу створити компактну клавіатуру G915 TKL з неперевершеними технічними характеристиками, приголомшливою міцністю й естетичним дизайном.

Компактна конструкція без цифрового блока
Клавіатура G915 TKL втілює в собі новітні технології, проте остання вирізняється меншими розмірами та забезпечує більшу свободу дій під час роботи з мишею. Розробники подбали про зручність транспортування і передбачили спеціальний відсік для USB-приймача на задній панелі клавіатури.

Бездротова технологія LIGHTSPEED
Клавіатура G915 TKL втілила в собі технологію бездротового зв"язку професійного рівня LIGHTSPEED, яка забезпечує неймовірну частоту відгуку — усього 1 мс. Крім того, модель G915 TKL зберігає повну функціональність у разі під"єднання через USB-порт, а отже, її можна заряджати безпосередньо під час гри.

Неймовірно тонкий корпус
Клавіатура G915 TKL — справжній витвір конструкторського та дизайнерського мистецтва. Вона вирізняється неймовірно тонким корпусом, не уступаючи за функціональністю та технічними характеристиками традиційним аналогам. Отже, цей міцний і зручний пристрій, оптимізований для тривалих ігрових сеансів, можна без перебільшення зарахувати до нового покоління механічних ігрових клавіатур.

Удосконалені плоскі механічні перемикачі
Клавіатуру G915 TKL обладнано новими високоефективними механічними перемикачами GL, які за удвічі меншої висоти працюють так само точно, швидко й ефективно, як і попередні. Перемикачі GL ретельно перевіряють на відповідність високим вимогам до швидкості та точності спрацьовування, а також міцності.

RGB-підсвітка за технологією LIGHTSYNC
Клавіатура G915 TKL втілила в собі інтелектуальну технологію RGB-підсвічування LIGHTSYNC, яка дає змогу встановлювати ефекти підсвічування для кожної клавіші, використовуючи палітру з приблизно 16,8 млн відтінків. Крім користувацьких анімаційних ефектів, є безліч ефектів із попередньо заданими параметрами. Це дає користувачеві змогу повністю зануритися в атмосферу улюблених ігор. Підсвітку клавіатури можна синхронізувати з підсвіткою інших пристроїв і налаштувати так, щоб вона максимально відповідала стилю й динаміці гри.

Фантастичні можливості керування
Елегантна зовні та досконала в технічному плані клавіатура G915 TKL забезпечує повне керування всіма функціями за допомогою профілів і ігрових режимів, які містить вбудована пам"ять пристрою.

Надзвичайний час роботи батареї
Одне заряджання батареї забезпечить тривалі години безперервної гри. Коли пристрій потрібно буде зарядити, на ньому засвітиться індикатор стану батареї, а в ПЗ Logitech G HUB з"явиться повідомлення. Повне заряджання батареї забирає всього 4 години. Клавіатуру, під"єднану за допомогою кабелю microUSB, можна заряджати безпосередньо під час гри.

Під"єднання до декількох пристроїв одночасно
Клавіатуру можна під"єднати до одного пристрою через надшвидку технологію бездротового зв"язку LIGHTSPEED з частотою відгуку 1 мс, а потім перемкнути в режим сполучення з іншим пристроєм за технологією Bluetooth одним натисканням кнопки. Перемикання між режимами (Bluetooth або швидкісне бездротове з"єднання LIGHTSPEED через USB-приймач) практично миттєве.

Спеціальні елементи керування мультимедіа
Всі елементи керування мультимедіа перебувають під рукою. Спеціальні елементи керування мультимедіа дають змогу миттєво вимикати звук, регулювати гучність, запускати та зупиняти відтворення аудіо- та відеоматеріалів, а також переходити від одного запису до іншого.
Logitech
08D5V451272
5099206088825
Гарантия
Форм-фактор
компактная
Габариты
475 х 150 х 22 мм
Цвет
Серый
Вес
810 г
Bluetooth
нет
Длина кабеля
1.8 м
Тип подключения
беспроводное / проводное
USB Type-C
нет
Радиус действия
10 м
USB
нет
Тип клавиш
механические
Количество клавиш
88
Дополнительные клавиши
8 шт
Цифровой блок
отсутствует
Подсветка клавиш
есть
Источник питания
встроенный аккумулятор
UCGFEA
8471606000
Тип переключателей
GL
PS/2
нет
USB-ресивер
да
Наличие RGB
есть
Влагоустойчивость
нет
Раскладка
ENG / UKR / RU