Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мобильный телефон Sigma mobile Comfort 50 Grace Dual Sim Red; 2.8" (320x240) TN / клавиатурный моноблок / MediaTek МТ6261D / mic

1 038грн. (вкл. НДС) 1 038грн. (без НДС)
1067 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Comfort 50 Grace: зручність і сучасність для найстарших користувачів
Найголовніше завдання компанії Sigma mobile — піклуватися про користувачів, особливо тих, яким важко самим піклуватися про себе. Для комфортного й легкого користування кнопковими телефонами ми завжди наділяли пристрої з лінійки Comfort 50 функціями, які можуть допомогти літнім людям та людям із вадами зору й слуху в різних ситуаціях. Новенький Comfort 50 Grace продовжує цю традицію, адже це перший бабусяфон із роз’ємом USB Type-C для підзарядки, а також боковими кнопками та оновленим меню.

Роз’єм USB Type-C — сучасний стандарт для більшості девайсів, але для кнопкових телефонів це рідкість, незважаючи на зручність. Кабель USB Type-C можна вставляти в роз’єм будь-яким боком, тому підключити телефон до зарядки можна швидко й без проблем, навіть якщо у вас поганий зір. Це особливо зручно для літніх людей, яким важче звикати до технологічних новинок, адже навчитися користуватися Type-C ще легше, ніж іншими кабелями.

Comfort 50 Grace приємно тримати в руках завдяки розміру та покриттю корпусу, він має два кольори на вибір (чорний і червоний) і великі клавіші. На лівій боковій грані пристрою розміщені кнопки регулювання гучності, а на правій окрема кнопка для ліхтарика. Бокові клавіші забезпечують швидкі дії, а яскравий ліхтарик допоможе знайти шлях та відшукати потрібні речі під час відключень електроенергії та вночі.

Comfort 50 Grace оснащений кольоровим дисплеєм діагоналлю 2,8” з роздільною здатністю 240х320 точок на дюйм. За стандартом компанії на клавіатуру нанесені символи для набору українською, англійською та російською мовами.

Завдяки підтримці двох SIM-карт формату miniSIM телефон працює в мобільних мережах стандарту GSM. Для розширення користувацької пам’яті можна використати слот для microSD-карт ємністю до 32 ГБ.

Телефонна книга Comfort 50 Grace дозволяє зберігати до 500 контактів у пам’яті пристрою та ще 300 на карті пам’яті. На кожний із контактів можна встановити номер, ім’я на 20 знаків, фото й власну мелодію. Крім того, на телефоні можна зберігати до 100 SMS-повідомлень.

Ми оновили меню Comfort 50 Grace, щоб ви могли переходити до різних пунктів кнопками від 1 до 9. У розділі “Органайзер” ви знайдете будильник із можливістю встановлення власної мелодії, календар, де можна створювати події, калькулятор та програму для читання електронних книжок. У розділі “Мультимедіа” є аудіоеєр, камера, диктофон та FM-радіо. Радіо можна слухати без гарнітури завдяки вбудованій антені.

Акумулятор ємністю 1700 мА*г дозволить вам користуватися Comfort 50 Grace до 10 днів. Ви з абсолютним комфортом зможете телефонувати абонентам різних операторів, слухати музику й читати книжки, не хвилюючись про те, що девайс надто швидко розряджається.

Як і будь-який телефон із лінійки Comfort 50, Grace має функцію екстреного виклику SOS. За активації функції девайс негайно надсилатиме SMS-повідомлення, а потім робитиме виклики на обрані вами екстрені контакти (всього їх може бути 5). Сирену та надсилання SMS, за бажанням, можна вимкнути в налаштуваннях.

Інші корисні функції включають швидкий набір для 8 різних номерів на кнопках від 2 до 9, який подбає про те, щоб ви могли швидко зв’язатися з рідними чи з екстреними службами. Режим “Гучномовець” вмикатиме гучний зв’язок під час кожного виклику, а автозапис виклику дає можливість записати важливі розмови. Також Comfort 50 Grace має озвучку дій: під час набору номерів на клавіатурі, вхідних викликах та пошуку в телефонній книзі всі цифри та імена будуть голосно озвучуватись.

Ми не забули також про вашу безпеку й наділили Comfort 50 Grace різними захисними функціями. Для увімкнення пристрою можна встановити пароль, щоб ніхто, крім власника, не зміг його розблокувати. А функції “Чорний список” і “Білий список” допоможуть вберегтися від шахраїв, адже вони проводять виклики лише тих абонентів, яких обрали саме ви, та блокують невідомі номери — унікальна функція, що доступна далеко не на всіх смартфонах.
Sigma mobile
08D5V446184
4827798121825
Гарантия
12 мес.
Форм-фактор
моноблок
Габариты
143х58х13.6 мм
Цвет
Красный
Wi-Fi
без Wi-Fi
Вес
110 г
Bluetooth
3.0
Емкость аккумулятора
1700 мАч
Поддержка SD-карты
с поддержкой SD-карты
Количество SIM-карт
2
Объем оперативной памяти
нет данных
Основная камера
0.3 Мп
Фронтальная камера
нет
Навигация
нет
Материал корпуса
пластик
Стандарты связи
2G (GSM)
Диагональ дисплея
2.8"
Разрешение дисплея
320х240
Тип дисплея
TN
Объём встроенной памяти
нет данных
IrDA
нет
Защита от влаги и пыли
нет
UCGFEA
8517140000
Максимальный объем поддерживаемой SD-карты
microSD до 32 ГБ
Диагональ дисплея (диапазон)
2" - 3"
Наличие камеры
с камерой
Разъем для зарядного устройства
USB Type-C
Разъем для наушников
3.5 мм Mini-Jack
Емкость аккумулятора (диапазон)
до 3000 мАч
Размер SIM-карты
mini-SIM
Противоударный
нет