Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Рюкзак Rivacase 7562 Grey/Dark blue 15.6"
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Рюкзак Rivacase 7562 Grey/Dark blue 15.6"

1 034грн. Без податку

1 034грн. без податку

доставка протягом 1-2 днів
check В наявності на складі
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)
ЕЛЕМЕНТИ ЗАХИСТУ "АНТИЗЛОДІЙ"
Ми в RIVACASE надаємо першочергового значення захисту вашого майна. Тому, з метою забезпечення безпечного транспортування ваших речей, ми оснастили наші вироби елементами захисту "АнтиЗлодій". Наші тонкі, компактні вироби мають мінімальну кількість видимих ??кишень, що ускладнює завдання проникнення в кишені рюкзака, а основне відділення на блискавці надійно захистить ваші електронні пристрої. Зовнішня прихована передня кишеня на блискавці обладнана панеллю-органайзером для зберігання таких цінних аксесуарів, як смартфони, посвідчення особи, гаманець та ін.

ПОТІЙНА ПЕРЕДНЯ КИШЕНЬ НА блискавці
Колекція Prater – це не тільки максимально захищені від крадіжки вироби, але й ергономічний стильний дизайн у поєднанні з універсальністю, міцністю та функціональністю, основними характеристиками всіх наших продуктів. Ми оснастили приховану передню кишеню на блискавці панеллю - органайзером для авторучок, документів та смартфона, тому в будь-якій обстановці ви будете готові до будь-яких випробувань, а ваші аксесуари зберігатимуться надійно та впорядковано.

ДВІ ВНУТРІШНІХ БОКИХ КИШЕНІ
Головне при виборі рюкзака - вибрати модель, яка стане вашим повноцінним компаньйоном і максимально полегшить ваш день, а не просто повсякденний аксесуар. Важливо вибрати такий рюкзак, який допоможе раціонально організувати ваше майно та легко вирішувати конкретні завдання. Наш рюкзак, що відповідає всім цим вимогам, оснащений двома зручними внутрішніми кишенями для ємностей із водою, парасольки, зовнішнього акумулятора або будь-яких інших аксесуарів. Таким чином, ви зможете помістити туди всі необхідні вам дрібниці і відчувати себе впевнено в будь-якій обстановці, незважаючи на випробування, що стоять перед вами.

ВМІСНЕ ОСНОВНЕ ВІДДІЛЕННЯ
Колекція Prater є ідеальним співвідношенням функціональності та розміру. Часто красиві, стильні рюкзаки мають такий маленький об’єм, що в них ледь поміщається все потрібне. Ми вважаємо, що безглуздо купувати такі речі. І навпаки, дуже місткі рюкзаки можуть бути абсолютно непрактичні та незручні. З урахуванням усіх цих вимог наш рюкзак оснащений просторим основним відділенням, в якому ви зможете розмістити всі необхідні вам аксесуари.

ВІДДІЛЕННЯ ДЛЯ НОУТБУКА З ЩІЛЬНИМИ СТІНКАМИ
Звичайно, електронні пристрої вимагають до себе дуже уважного ставлення і повинні бути надійно захищені. Ноутбук або планшет наражаються на великий ризик, якщо ви перевозите їх у просторих валізах або кволих на вигляд сумках. Тому наш рюкзак з колекції Prater має відділення для ноутбука з вертикальним завантаженням, ущільненими м’якими стінками та ременем для надійної фіксації ноутбука. Кожна річ компактно і впорядковано лежить на своєму місці - не бовтається і не деренчить, а ви спокійно займаєтеся своїми справами.

Зручні наплічні ремені з м’якими накладками
При виборі рюкзака необхідно переконатися, щоб ремені не врізалися в шию і плечі. Це незручно і може стати реальною загрозою для вашого здоров’я. Згідно з дослідженнями, нерівномірний розподіл навантаження при тривалому перенесенні тяжкості створює сильний тиск на певні ділянки тіла і може призвести до серйозних проблем з м’язами та суглобами. Наш рюкзак із зручними ременями на плечах забезпечить збалансований розподіл ваги по плечах, а спеціальні м’які накладки гарантують вам комфортну подорож.

М’ЯКА РУЧКА ДЛЯ ПЕРЕНОСКИ
В аеропорту, на залізничному вокзалі або по дорозі на роботу потрібна оптимальна мобільність. Іноді просто не вистачає часу на те, щоб знімати рюкзак з плечей, а потім одягати його назад щоразу, коли виходиш з електрички. Щоб ви не втрачали ваш дорогоцінний час, ми оснастили наш рюкзак з колекції Prater м’якою ручкою для перенесення, за яку зручно тримати рюкзак під час ходьби.

СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ РЕМНЯМИ
Користуючись нашим рюкзаком, ви, звичайно, хочете бути впевнені в тому, що жодна його деталь не стане на заваді в дорозі. Вільні кінці ременів як заважають руху, вони можуть створити небезпечну ситуацію. Звісні кінці ременів, наприклад, можуть бути затиснуті дверима поїзда або ліфта, що зачинилися, або зачепитися за гілки дерева, коли ви їдете на велосипеді. Щоб уникнути подібних неприємностей, ми оснастили наш рюкзак з колекції Prater спеціальною стрічкою з липучкою, яка дозволить згорнути та зафіксувати вільний кінець лямки. Це гарантує вам надійність та організованість, та допоможе ефективно вирішувати поточні завдання.

USB - ПОРТ ІЗ ВБУДОВАНИМ КАБЕЛЕМ
У реаліях сучасного світу ми практично постійно знаходимося на зв’язку, щоб раз у раз отримувати і відправляти повідомлення. Сьогодні ми не лише спілкуємось, але й працюємо за допомогою електронних пристроїв. Багатьом із нас портфелі, папки чи куточки для паперу вже не потрібні. Наш рюкзак розроблений з урахуванням сучасних потреб
Rivacase
396415
4260403578292
Цвет
серый с синим
Габариты
460х305х120 мм
Вес
635 г
Гарантия
24 мес.
EAN
4260403578292
UCGFEA
4202929100
Материал
Полиэстер
Объем
нет данных
Застежка
молния
Отделение для ноутбука
есть
Максимальная диагональ ноутбука
15.6"
Система подвески
регулируемые лямки
Вентиляция спинки
нет

Returns Policy

You may return most new, unopened items within 30 days of delivery for a full refund. We'll also pay the return shipping costs if the return is a result of our error (you received an incorrect or defective item, etc.).

You should expect to receive your refund within four weeks of giving your package to the return shipper, however, in many cases you will receive a refund more quickly. This time period includes the transit time for us to receive your return from the shipper (5 to 10 business days), the time it takes us to process your return once we receive it (3 to 5 business days), and the time it takes your bank to process our refund request (5 to 10 business days).

If you need to return an item, simply login to your account, view the order using the 'Complete Orders' link under the My Account menu and click the Return Item(s) button. We'll notify you via e-mail of your refund once we've received and processed the returned item.

Shipping

We can ship to virtually any address in the world. Note that there are restrictions on some products, and some products cannot be shipped to international destinations.

When you place an order, we will estimate shipping and delivery dates for you based on the availability of your items and the shipping options you choose. Depending on the shipping provider you choose, shipping date estimates may appear on the shipping quotes page.

Please also note that the shipping rates for many items we sell are weight-based. The weight of any such item can be found on its detail page. To reflect the policies of the shipping companies we use, all weights will be rounded up to the next full pound.

Product Reviews / Q&A

Average rating

0.0
0 Review
Excellent 0
добре 0
Medium 0
Poor 0
Terrible 0

  • Reviews (0)
  • Questions & Answers (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Is this helpful? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Write a comment

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Answers @ANSWERS_NB@ Liked @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Disliked @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comments @COMMENTS_NB@
Write an answer Add a comment
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Add a comment @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply