Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Мобильный телефон Sigma mobile X-treme PA68 Wave Dual Sim Black (4827798466612); 2.4" (320x2
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мобильный телефон Sigma mobile X-treme PA68 Wave Dual Sim Black (4827798466612); 2.4" (320x240) TN / клавиатурный моноблок / Med

2 286грн. (вкл. НДС) 2 286грн. (без НДС)
2349 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Sigma mobile X-treme PA68 Wave — це захищений телефон, ідеальний для екстремальних поїздок та роботи на прифронтових територіях. Виготовлений із найякісніших матеріалів і наділений сучасним функціоналом, X-treme PA68 Wave не боїться ні поганої погоди, ані технічних завдань. Цей телефон захищений від води, пилу й бруду за стандартом IP68, а також має потужну батарею для максимізації вашої продуктивності, функцію радіозв’язку по рації та сучасний роз’єм USB Type-C для підзарядки.

Сьогодні порти USB Type-C можна знайти майже на кожному девайсі, але для кнопкових телефонів це рідкість. Проте не смартфонами єдиними: ми в Sigma mobile віримо в те, що кнопкові телефони ще можуть стати в пригоді багатьом користувачам, тому не слід обділяти їх сучасним функціоналом — особливо таким зручним. Кабель USB Type-C можна вставляти в роз’єм будь-яким боком, тому підключити телефон до зарядки можна швидко й без проблем, навіть якщо у вас поганий зір або навколо темрява.

X-treme PA68 Wave оснащений кольоровим дисплеєм діагоналлю 2,4” з роздільною здатністю 240х320 точок на дюйм. Корпус телефона виготовлений за допомогою технології подвійного лиття пластику й гуми, що зміцнює X-treme PA68 Wave на випадок падінь і подряпин. За стандартом компанії на клавіатуру нанесені символи для набору українською, англійською та російською мовами.

Завдяки підтримці двох SIM-карт формату nanoSIM телефон працює в мобільних мережах стандарту GSM. Для розширення користувацької пам’яті можна використати слот для карт microSD ємністю до 32 ГБ. Телефонна книга X-treme PA68 Wave дозволяє зберігати 500 контактів у вбудованій пам’яті пристрою й іще 300 — на карті пам’яті. На кожний із контактів, збережених у пам’яті телефона, можна встановити номер, ім’я на 20 знаків, фото й власну мелодію. Контакти можна експортувати й імпортувати.

X-treme PA68 Wave має функцію радіозв’язку по рації, що може стати в нагоді в зонах, де немає мобільного покриття. Завдяки цій функції ваш телефон перетворюється на кишенькову радіостанцію, яка працює на двох дозволених цивільних діапазонах частот 446-446,1 МГц (PMR діапазон) потужністю 0,5 Вт і 433,05-434,79 МГц (LPD діапазон) потужністю 0,01 Вт. А щоб рацію було зручніше використовувати, навіть не витягаючи телефон із кишені, ви можете підключати гарнітуру, яка доступна в комплекті.

Розділ меню “Органайзер” допоможе проводити час із користю й зручністю, адже там є будильник, калькулятор, календар та програма для читання електронних книжок. У розділі “Мультимедіа” є аудіо- й відеоплеєри, камера, галерея, диктофон та FM-радіо, яке можна слухати без гарнітури завдяки вбудованій антені. Також Bluetooth дозволяє підключати до X-treme PA68 Wave стереогарнітуру для комфортного прослуховування ваших улюблених треків.

Батарея ємністю 2500 мА*г дозволить вам користуватися X-treme PA68 Wave до двох тижнів. Ви з абсолютним комфортом зможете телефонувати абонентам різних операторів, слухати музику й читати електронні книжки, не хвилюючись про те, що девайс надто швидко розряджається.

Інші корисні функції включають швидкий набір для 8 різних номерів на кнопках від 2 до 9, який подбає про те, щоб ви могли швидко зв’язатися з рідними чи з екстреними службами. Автозапис виклику дає можливість записати важливі розмови, а ще ви можете обрати мелодію виклику з файлів та чути улюблену музику під час вхідних дзвінків.

Також X-treme PA68 Wave дуже зручний для користування в темряві, адже має підсвітку клавіатури. А ліхтарик можна вмикати натисканням і утриманням центральної кнопки, і хоча клавіатура автоматично блокується, ліхтарик все одно можна вмикати й вимикати в будь-який момент.

Ми не забули про вашу безпеку й наділили X-treme PA68 Wave різними захисними функціями. Для увімкнення пристрою можна встановити PIN-код, щоб ніхто, крім власника, не зміг його розблокувати. Також можна встановлювати пароль для SIM-карти. А “Чорний список” і “Білий список” допоможуть вберегтися від шахраїв, адже ці функції дозволяють виклики лише тих абонентів, яких обрали саме ви, та блокують невідомі номери — унікальна функція, що доступна далеко не на всіх смартфонах.
Sigma mobile
08D5V505009
4827798466612
Гарантия
18 мес.
Форм-фактор
моноблок
Габариты
135х57х19 мм
Цвет
Черный
Wi-Fi
без Wi-Fi
Вес
175 г
Bluetooth
3.0
Емкость аккумулятора
2500 мАч
Поддержка SD-карты
с поддержкой SD-карты
Количество SIM-карт
2
Объем оперативной памяти
нет данных
Основная камера
0.3 Мп
Фронтальная камера
нет
Навигация
нет
Материал корпуса
пластик, резина
Стандарты связи
2G (GSM)
Диагональ дисплея
2.4"
Разрешение дисплея
320х240
Тип дисплея
TN
Объём встроенной памяти
нет данных
IrDA
нет
Защита от влаги и пыли
IP68
EAN
4827798466612
Максимальный объем поддерживаемой SD-карты
microSD до 32 ГБ
Диагональ дисплея (диапазон)
2" - 3"
Наличие камеры
с камерой
Разъем для зарядного устройства
USB Type-C
Разъем для наушников
3.5 мм Mini-Jack
Емкость аккумулятора (диапазон)
до 3000 мАч
Размер SIM-карты
nano-SIM
Противоударный
да