Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Маршрутизатор MikroTik RB5009UPr+S+IN (7x1GE LAN PoE, 1xSFP+, 1x2.5GE LAN PoE, 1xUSB 3.0, PoE in, DC, 2-pin, max PoE 130W)

11 244грн. (вкл. НДС) 11 244грн. (без НДС)
11554 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Ця версія RB5009 має всі переваги попередньої моделі: Gigabit Ethernet, 2,5 Gigabit Ethernet і 10 Gigabit SFP+ каркас для оптоволоконного підключення. Він має швидкість, потужність і довговічність. Але цього разу ми додали PoE-вхід і PoE-вихід на всі вісім портів Ethernet. У поєднанні з 2-контактним роз’ємом і роз’ємом постійного струму ви отримуєте 10 окремих способів живлення. Подвійні резервні джерела живлення зазвичай виводять вашу безперебійну роботу на новий рівень. RB5009UPr+S+IN робить це на крок вище!

Всі варіанти живлення підтримують широкий діапазон напруг 24 – 57 В. Однак змішувати напруги не можна. Якщо ви використовуєте вихід PoE для живлення інших пристроїв, плата вибере джерело з найвищою напругою (роз’єм постійного струму або 2-контактний роз’єм) для живлення цих пристроїв.

Кожен вихідний порт PoE може забезпечити до 25 Вт живлення. Потужність усіх портів обмежена 130 Вт, чого має бути достатньо для більшості налаштувань. За потреби ви можете вручну вказати максимальну доступну потужність джерел живлення. Що стосується функцій PoE-виходу, новий RB5009 може обмінюватися ударами з нашими легендарними комутаторами PoE: CRS354 і CRS328. У мінімальному форм-факторі та за найкращою ціною на ринку!

Захистіть свій час роботи, захистіть свій спокій!

Отже, що саме станеться, якщо виникне проблема з одним із ваших джерел живлення? Ось короткий приклад: у вас 24 В на гнізді постійного струму, 48 В на 2-контактному роз’ємі та 57 В на PoE-in. Сама плата живиться від входу найвищої напруги – PoE-in. Якщо виникне проблема, RB5009 повернеться до другої найвищої напруги – 2-контактного роз’єму. А якщо це не вдасться – є опція 24 В на гнізді постійного струму.

А як щодо пристроїв PoE-виходу? І знову – перемагає найвища напруга. Пристрої з підтримкою PoE будуть отримувати живлення від джерела 48 В на 2-контактному роз’ємі. Якщо це не вдається – у гру вступає 24 В на роз’ємі постійного струму. Плата завжди резервуватиме 20 Вт для живлення себе. Якщо недостатньо живлення для всіх вихідних портів PoE, почнеться відключення тих із найнижчим пріоритетом. Ви можете встановити пріоритет порту вручну.

Цей крихітний форм-фактор сяє будь-де: від закритих дослідницьких центрів і офісів до величезних корпоративних серверних кімнат. І не забувайте, що ви можете встановити ЧОТИРИ з цих маршрутизаторів в одній стійці 1U

З новим RB5009 ми хочемо розширити можливості всіх малих і середніх інтернет-провайдерів, які завжди в пошуку найбільш економічно ефективних і надійних рішень. Це ідеальне доповнення до наших попередніх пристроїв GPEN – лінійки продуктів, призначених для заміни дорогих рішень GPON.

Завдяки такій кількості варіантів живлення та міцному металевому корпусу новий RB5009 переосмислює доступну надійність.
MikroTik
08D5V426300
4752224007155
Гарантия
12 мес.
Цвет
Black
Тип
проводные
Количество портов LAN
8
Диапазон частот
нет
UCGFEA
8517620000
Скорость портов LAN
2.5 Гбит/с
Аккумуляторная батарея
нет
Назначение роутера
для дома и офиса
Площадь покрытия
нет
Стандарт Wi-Fi
нет
Поддержка Mesh
нет
Поддержка РоЕ
РоЕ-in
Конструкция антенн
нет
Количество портов SFP/SFP+
нет
Скорость портов SFP/SFP+
нет
USB-порт
нет
Поддержка 3G/4G/LTE (cлот для SIM-карты)
нет
Категория LTE
нет
Возможность подключения внешних LTE антенн
нет