Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Сервисный сертификат Lenovo 3Y Depot/CCI upgrade from 1Y Depot/CCI delivery для V Series (5W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Сервисный сертификат Lenovo 3Y Depot/CCI upgrade from 1Y Depot/CCI delivery для V Series (5WS0Q81869)

867грн. (вкл. НДС) 867грн. (без НДС)
891 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Упевненість у винятковій надійності: продовження гарантії
Якщо ноутбук Lenovo став твоїм основним цифровим асистентом, підтримує багатозадачність та забезпечує тобі відпочинок, не ризикуй цим через можливий раптовий вихід пристрою з ладу. Хочеш отримувати комфортний сервіс, передбачений для ноутбука ideapad Gaming, навіть після закінчення строку дії гарантійної підтримки? Вибирай додаткову послугу — продовження гарантії на 2 роки Lenovo. Отримуй своєчасний сервіс та захист своїх інвестицій у пристрій.

Як працює така послуга
Продовження гарантії на 2 роки Lenovo починає діяти одразу після закінчення передбаченого для твого ноутбука гарантійного терміну. Послуга передбачає такий самий рівень сервісу з ремонту або заміни пристрою, як і основна гарантія. Тобто у разі виникнення несправностей або поломок ноутбука ти ще два роки отримуватимеш підтримку.

Триваліша впевненість — як збільшити період покриття
Усе, що для цього потрібно, — до кінця строку дії основного гарантійного сервісу, передбаченого для твого пристрою, придбати послугу продовження гарантії на 2 роки.

Надійна підтримка поруч
Не зупиняйся через поломки ноутбука, тож розраховуй на своєчасну допомогу технічних спеціалістів Lenovo. Фахівці сервісної служби, як ніхто інший, знаються на всіх особливостях техніки бренда та використовують виключно оригінальні деталі під час ремонту. У разі виникнення будь-якої ситуації, що входить до умов гарантійного обслуговування, просто звертайся до найближчого сервісного центру.

Захисти себе від простоїв та зайвих витрат.
Lenovo
08D5V341474
Гарантия
12 мес.
Тип
для дома
Срок
2 года
UCGFEA
4901990000