Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Планшет Teclast P30T Kids 4/128GB Blue (P5K1/B/TL-112429); 10.1" (1280x800) IPS / Allwinner
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Планшет Teclast P30T Kids 4/128GB Blue (P5K1/B/TL-112429); 10.1" (1280x800) IPS / Allwinner A523 / ОЗУ 4 ГБ / 64 ГБ встроенной +

4 708грн. Без податку

4 708грн. без податку

доставка протягом 1-2 днів
check В наявності на складі
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Зустрічайте Teclast P30T Kids Pink (4/64) WiFi - ідеальний планшет для вашої дитини! Завдяки своєму чудовому рожевому кольору та бездротовому підключенню Wi-Fi, цей планшет стане відмінним спутником у всіх пригодах вашої малечі.

З Teclast P30T ваша дитина зможе:

Досліджувати безпечний та освітній контент в Інтернеті.
Грати у свої улюблені ігри та вчитися разом із захоплюючими освітніми додатками.
Зберігати безліч відео, фотографій та інших файлів завдяки великій вбудованій пам’яті 64 ГБ.
Використовувати швидку та безперебійну роботу завдяки потужному процесору та 4 ГБ оперативної пам’яті.
Основні характеристики:

Технологія 4D-малювання

Teclast P30T Kids має унікальну технологію 4D-малювання, яка робить його лідером у своєму класі. Тепер ваша дитина може створювати чудові малюнки з такими елементами, як котики, динозаври та квіти, перетворюючи кожне заняття на справжнє візуальне задоволення.

Тактильна ергономічна ручка планшета забезпечує дивовижний комфорт для маленьких ручок, дозволяючи дітям вільно висловити свою творчість без жодних перешкод. Технологія 4D-малювання не лише розвиває художні здібності, а й сприяє розвитку творчості та естетичних навичок у молодших поколінь.

Потужна продуктивність

Планшет P30T Kids з восьмиядерним процесором Allwinner та графікою Mali-G57 працює швидко та плавно. Завдяки цьому діти можуть без проблем користуватися навчальними програмами, грати в інтерактивні ігри та займатися творчістю.

Відчуйте високу продуктивність із Teclast P30T Kids. Планшет оснащений 4 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4X, яку можна розширити до 10 ГБ завдяки віртуальній пам’яті. Вбудована пам’ять об’ємом 64 ГБ забезпечує достатньо місця для зберігання файлів, програм та відео. Крім того, підтримується карта Micro SD до 1 ТБ, що дозволяє без проблем зберігати ще більше контенту для ваших дітей.

Екран

10.1-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 1280 х 800 пікселів забезпечує яскраві кольори та чітке зображення для зручного перегляду. Два зовнішні підсилювачі PureSound створюють стереоефект і покращують якість звуку, роблячи його голоснішим і чистішим для батьків та дітей.

Оснащений захистом очей та режимами читання, він захищає очі дітей від напруження та втоми. Темний режим та затемнення планшета ідеально підходять для казок на ніч.

Завдяки вбудованому роз’єму для навушників 3,5 мм, він ідеально підходить для ваших дітей, щоб поринути у улюблену музику, фільми та ігрові пригоди.

Батьківський контроль

Завдяки інтеграції із Google Family Link Teclast P30TKids пропонує комплексний батьківський контроль. Відстежуйте та керуйте використанням планшета вашою дитиною без особливих зусиль, забезпечуючи безпечний та корисний цифровий досвід.

Fun Tkids Space

Teclast P30T Kids має програму TKids, яка пропонує інтерактивне навчання. У ній можна знайти музику, малювання, ігри та фільми, створені для навчання та розваги дітей. Програма TKids містить захоплюючий навчальний контент і веселі ігри, які допомагають дітям розвиватися. Вона пропонує різні способи навчання, від головоломок до креативного оповідання історій. TKids разом з іншими встановленими програмами створює платформу для спільного навчання та ігор, сприяючи співпраці між батьками та дітьми.

Камери

Планшет Teclast P30T Kids має 5-мегапіксельну подвійну камеру з AI на задній панелі, яка швидко фокусується та точно налаштовує зображення. Завдяки спалаху, камера чудово знімає навіть при слабкому освітленні, дозволяючи легко робити чіткі та яскраві фотографії.

Android 14

Планшет на базі Android 14 дозволяє налаштовувати теми у Tkids Space. Ви можете вибирати шпалери та кольори значків, які будуть зручними та привабливими для дітей, покращуючи їхній досвід користування.

Подовжений термін служби батареї

Планшет Teclast P30T Kids має акумулятор на 6000 мАг, що забезпечує довге використання. Швидке заряджання Type-C дозволяє швидко підзаряджати планшет.

Екологічно чистий чохол

Цей чохол виготовлений із міцного силікону із протиковзким тисненням, що забезпечує надійний захист від падінь та пошкоджень.

Універсальна підставка чохла дозволяє планшету обертатися на 360°, створюючи безмежні кути для зручного використання та гри.

Конструкція, що обертається на 360°, робить цей чохол ідеальним для різних сценаріїв використання. Він також може бути використаний як ручка, що тягнеться, що дозволяє вашим дітям зручно брати і носити планшет в будь-який час і в будь-якому місці.

Тeclast P30T Kids Pink (4/64) WiFi - це вибір, що забезпечує вашій дитині безпечний та захоплюючий досвід використання технологій. Завдяки своєму яскравому рожевому кольору, бездротовому з’єднанню Wi-Fi та великій внутрішній пам’яті, цей планшет стане ідеальним компаньйоном для навчання, розваг та креативності вашої дитини. Вбудовані функції безпеки та батьківський контроль забезпечують безпечне та контрольоване користування, дозволяючи батькам бути спокійними за онлайн діяльність своєї дитини. Teclast P30T Kids Pink (4/64) WiFi - це не просто планшет, це вікно в світ можливостей та навчання для вашої дитини.
Teclast
519600
6940709686416
Цвет
голубой
Серия
Teclast P30T Kids
Вес
500 г
Bluetooth
Bluetooth 5.0
Wi-Fi
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Гарантия
12 мес.
EAN
6940709686416
UCGFEA
8471300000
Материал корпуса
пластик
Диагональ экрана
10.1"
Разрешение экрана
1280 x 800
Тип матрицы
IPS
Дополнительные разъемы
нет
Количество SIM-карт
без SIM-карты
Оперативная память
4 ГБ
Объем встроенной памяти
64 ГБ
Процессор
Allwinner A523
Количество ядер
8
Основная камера
5 Мп
Фронтальная камера
2 Мп
Наличие NFC
без NFC
Разъем
USB Type-C
Беспроводная зарядка
нет
Быстрая зарядка
отсутствует
Защита от пыли и влаги
нет
Частота обновления экрана
60 Гц
Производитель процессора
Allwinner
Мощность зарядки
нет данных
Поддержка еSim
нет
Операционная система
Android
Диагональ экрана
10.1" - 11"
Особенности
-
Популярные бренды
-
Наличие зарядного устройства / кабеля
зарядное устройство + кабель
Наличие чехла / защитного стекла
чехол
Частота
1.8 ГГц
Графический процессор
Mali-G57
Поддержка SD-карты
до 1 ТБ
Стандарты связи
нет
Навигационная система
отсутствует
Батарея
6000 mAh
Установленная ОС
Android 14.0
Диапазон емкости аккумулятора
6000 мАч - 7999 мАч
Наличие аудио разъема 3.5 мм
с разъемом 3.5 мм
Наличие клавиатуры
без клавиатуры
Наличие стилуса
без стилуса
Размер (ВхШхГ)
242 х 161 х 7.8 мм
Диапазон толщины корпуса
7 - 10 мм
Сканер отпечатков пальцев
нет
Наличие HDMI
нет
Разблокировка по лицу
нет

Returns Policy

You may return most new, unopened items within 30 days of delivery for a full refund. We'll also pay the return shipping costs if the return is a result of our error (you received an incorrect or defective item, etc.).

You should expect to receive your refund within four weeks of giving your package to the return shipper, however, in many cases you will receive a refund more quickly. This time period includes the transit time for us to receive your return from the shipper (5 to 10 business days), the time it takes us to process your return once we receive it (3 to 5 business days), and the time it takes your bank to process our refund request (5 to 10 business days).

If you need to return an item, simply login to your account, view the order using the 'Complete Orders' link under the My Account menu and click the Return Item(s) button. We'll notify you via e-mail of your refund once we've received and processed the returned item.

Shipping

We can ship to virtually any address in the world. Note that there are restrictions on some products, and some products cannot be shipped to international destinations.

When you place an order, we will estimate shipping and delivery dates for you based on the availability of your items and the shipping options you choose. Depending on the shipping provider you choose, shipping date estimates may appear on the shipping quotes page.

Please also note that the shipping rates for many items we sell are weight-based. The weight of any such item can be found on its detail page. To reflect the policies of the shipping companies we use, all weights will be rounded up to the next full pound.

Product Reviews / Q&A

Average rating

0.0
0 Review
Excellent 0
добре 0
Medium 0
Poor 0
Terrible 0

  • Reviews (0)
  • Questions & Answers (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Is this helpful? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Write a comment

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Answers @ANSWERS_NB@ Liked @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Disliked @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comments @COMMENTS_NB@
Write an answer Add a comment
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Add a comment @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply