Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Защитное стекло Armorstandart Supreme Icon 3D для Apple iPhone 13 Pro Max Black (ARM60016)

499грн. (вкл. НДС) 499грн. (без НДС)
513 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Захисне скло ArmorStandart Black Icon Supreme – це загартоване скло Asahi Glass з рамкою забезпечить максимальний захист вашого гаджета. Воно повністю повторює розмір дисплея вашого смартфона для максимально комфортного використання пристрою. Додатковим захистом є наявність сітки 3D dust proof net із нержавіючої сталі, яка перешкоджає засміченню та пошкодженню динаміка.

У виробництві використовується високоякісне загартоване скло, завдяки покращеній технології hardness coating, воно менш схильне до виникнення подряпин і пошкоджень гострими предметами, при цьому залишаючись ультратонким і міцним, має гладку поверхню і не потовщує ваш телефон.

Скло має антибактеріальні властивості. Завдяки інноваційній технології, в її основі лежить дифузія іонів срібла у верхньому шарі скла. Іони срібла взаємодіють з бактеріями, що потрапляють на поверхню скла, і знищують їх, порушуючи при цьому механізм поділу.

При установці цього захисного скла чутливість дисплея не зміниться.

Розроблене за передовими технологіями нове олеофобне покриття дозволяє забезпечувати максимально природні тактильні відчуття - пальці легко ковзають поверхнею, не залишаючи відбитків. Зображення передається з високою чіткістю та природною яскравістю.

Поліпшена клейова основа дозволить зробити установку легко без повітряних бульбашок, а також дає можливість повторити установку до 15 разів за потреби. Anti-static effect зменшує ймовірність влучення сміття в 4 рази при встановленні.

Захисне скло ArmorStandart Black Icon Supreme має автентичні габарити завдяки заокругленим 3D краю та товщину в 0,3 мм. Скло покриває весь екран телефону. У комплект входить все необхідне для швидкого та комфортного встановлення.
Armorstandart
08D5V387334
2377700600167
Гарантия
1 мес.
Тип
защитное стекло
Наличие рамки
с рамкой
Совместимый бренд
Apple
Совместимая модель
iPhone 13 Pro Max
UCGFEA
7007198000