Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гарнитура беспроводная 2E Gaming HG360 RGB WL 7.1 Black (2E-HG360BK-WL)

1 639грн. (вкл. НДС) 1 639грн. (без НДС)
1685 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Аби повністю зануритися у віртуальний світ та «прокачати» свої геймерські здібності, необхідні абсолютна зосередженість і відсторонення від зовнішніх подразників. Ігрова повнорозмірна гарнітура 2E GAMING HG360 WL якнайкраще впорається із цими завданнями. Модель із регульованим оголів’ям забезпечує стабільний радіосигнал без затримок на відстані до 10 м та об’ємний звук, амбушури з м’якої екошкіри подарують комфорт під час тривалих ігрових сесій.

Ємності вбудованого акумулятора (1 000 мА·год) вистачить для роботи впродовж 22 годин на одному заряді. Конструкцією також передбачено чутливий знімний мікрофон і яскраве RGB-підсвічування для посилення вражень від гри. За використання гарнітури 2E GAMING HG360 WL побудувати вдалу ігрову стратегію вдасться без надмірних зусиль: надійно заховавшись від ворогів, можна заздалегідь почути кроки суперників та розрахувати відстань для переможного пострілу.

Надійний «помічник» у запеклій боротьбі.
Аби гарнітура 2E GAMING HG360 WL не підвела під час тривалих ігрових сесій чи в пік запалу емоцій через запеклу битву, її виготовлено з міцного та надійного матеріалу. Полегшена конструкція забезпечує максимальний комфорт протягом усієї гри. Зручності додають амбушури з м’якої екошкіри, що спеціально розроблені для затятих геймерів і забезпечують чи не цілковиту ізоляцію від сторонніх шумів, і регульоване оголів’я.

Аби чути все.
Із новою повнорозмірною 2E GAMING HG360 WL гарантована повна свобода рухів. Гарнітура забезпечує стабільний радіосигнал на відстані до 10 м без затримок – ніщо не стане на заваді спілкуванню з командою.

Для стратегічної переваги в іграх – якісний об’ємний звук, тож гравець чітко почує кроки та голоси ворогів, що підкрадаються, а також постріли та вибухи, які при цьому не перекриватимуть інші звуки. Це забезпечує розуміння напрямку джерела звуку, відстані до нього та допомагає почути противника перш ніж його буде викрито, розрахувати відстань та зробити влучний постріл першим.

Також на увагу заслуговує всенаправлений чутливий мікрофон, який чітко передає голос і є знімним, що дає змогу використовувати гарнітуру як стереонавушники, підключивши її за допомогою розніму 3,5 мм.

Посилення вражень від гри.
Яскраве RGB-підсвічування, яким оснащено гарнітуру, підкреслить нестримний запал і характер гравця, створить переможний настрій і зарядить драйвом, роблячи дивовижними навіть повсякденні події.

Справжня універсальність.
Навушники 2E GAMING HG360 WL сумісні чи не з будь-якими пристроями завдяки кільком способам підключення – за допомогою USB або через рознім mini-jack 3,5 мм. З огляду на це гарнітуру можна використовувати під час тривалих ігрових сесій, для прослуховування музичних композицій чи спілкування в чатах.

Жодної перерви.
Модель 2E GAMING HG360 WL оснащено вбудованим акумулятором (1 000 мА·год), ємності якого вистачить для безперервної роботи впродовж 22 годин на одному заряді.

Легке керування.
Просте та зручне керування функціями без використання додаткового ПЗ: усе, що потрібно, – піднести руку до чаші навушників.

Беззаперечно, у сегменті бездротових радіогарнітур модель 2E GAMING HG360 WL є втіленням оптимального поєднання функціоналу, якісних матеріалів і доступної ціни.
2E
08D5V472608
681920371748
Гарантия
12 мес.
Цвет
Черный
Вес
338 г
Длина кабеля
1.5 м
Питание
аккумулятор
Размеры
нет данных
Тип подключения
беспроводное + проводное
Частотный диапазон
20 - 20 000 Гц
Чувствительность
118 дБ
Назначение
геймерские
USB Type-C
нет
Материал корпуса
пластик
USB
нет
Сопротивление наушников
32 Ом
Конструкция микрофона
съемный
Время работы разговор/ожидание
22 ч
Время зарядки
3 ч
Чувствительность микрофона
-38 дБ
Частотный диапазон микрофона
100 - 10 000 Гц
UCGFEA
8518300090
Наличие подсветки
есть
Тип наушников
накладные
Тип крепления
с оголовьем
Тип гарнитуры
стерео
Материал амбушюр
экокожа
Версия Bluetooth
нет
Тип беспроводного подключения
USB-ресивер (радиоканал)
Наличие микрофона
с микрофоном
Влагостойкость
нет
Форма штекера
нет данных
3.5 мм (mini-jack)
есть
Lightning
нет
USB-приемник в комплекте
есть