Беспроводной маршрутизатор MikroTik L009UiGS-2HaxD-IN (AX600, WiFi6, 8xGE, 1xSFP, 1xUSB 3.0, поддержка 3G/4G, POE in/out, 2 внеш
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Беспроводной маршрутизатор MikroTik L009UiGS-2HaxD-IN (AX600, WiFi6, 8xGE, 1xSFP, 1xUSB 3.0, поддержка 3G/4G, POE in/out, 2 внеш

4 932грн. (вкл. НДС) 4 932грн. (без НДС)
5068 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
MikroTik L009 - це більше, ніж просто маршрутизатор. Ця лінійка продуктів у 4 рази швидша, ніж RB2011, має сучасний процесор ARM із підтримкою контейнерів, інноваційний корпус, який дозволяє монтувати до чотирьох маршрутизаторів в одному просторі 1U, більше оперативної пам’яті, PoE та підтримку 2.5G SFP. Ця версія поставляється з двоканальним бездротовим зв’язком 2.4 ГГц.

Легендарна лінійка продуктів RB2011 вже понад десять років забезпечує доступний, гнучкий і надійний зв’язок. По суті, це був найперший роутер MikroTik із SFP. Нарешті, настав час для оновлення. Але не хвилюйтеся: всі ключові елементи та функції всіма улюбленого RB2011 збережені та поліпшені. Навіть червона колірна гамма і приваблива ціна!

Є три основні причини вибрати L009: краща продуктивність, більше можливостей і деякі цікаві поліпшення якості життя. Почнемо з підвищення потужності та продуктивності.

L009 оснащений потужним двоядерним процесором ARM. Він пропонує значні поліпшення, коли йдеться про маршрутизацію та фільтрацію, складні правила брандмауера, апаратне шифрування IPsec і різні додаткові функції RouterOS. Архітектура ЦП ARM забезпечує значні переваги порівняно зі старими пристроями на базі MIPS. Наприклад, використовувати всі останні функції ядра Linux. Або реалізація власних контейнерних проєктів. Поєднання сучасного процесора ARM і повнорозмірного USB-порту ідеально підходить для запуску користувацьких контейнерних проектів. Наприклад, ви можете запустити рекламний блок Pi-hole на цьому маршрутизаторі. Або ви можете використовувати USB для додавання модему LTE за вашим вибором. Уява є реальною межею тут.

L009 до 4 разів швидший, ніж RB2011 у більшості випадків і налаштувань, від простої швидкої маршрутизації до складних фільтрів мосту.

Усі порти тепер - Gigabit Ethernet. На першому порту є PoE-in. Ви можете використовувати його замість роз’єму постійного струму для живлення пристрою. І на останньому порту є PoE-Out - для живлення інших пристроїв. Ще одним корисним доповненням є SFP слот, що підтримує як гігабітне, так і 2.5-гігабітне підключення. Можливість 2.5G значно спрощує життя системного адміністратора - є консольний порт для швидкого налаштування прямого доступу!

В основі всього цього знаходиться швидкісний комутатор Marvell Peridot, який пропонує вражаюче 2.5-гігабітне повнодуплексне з’єднання з процесором для всіх портів, крім Ether1. Перший порт має власну гігабітну повнодуплексну лінію до ЦП. А це означає - незліченна кількість конфігурацій без вузьких місць!

Новий корпус сам по собі є вражаючим нововведенням. Це той самий форм-фактор, який ви могли бачити в пристроях RB5009, що користуються великим попитом. Він має низку надзвичайно корисних властивостей. По-перше, корпус виступає в ролі масивного радіатора, захищаючи ваші установки від перегріву. Але ось найцікавіше: він постачається з усім необхідним для встановлення до чотирьох таких маршрутизаторів в одному просторі для монтажу в стійку висотою 1U.

Лайфхак для найефективніших серверних: візьміть RB5009 з портами PoE-out. І змонтуйте його разом із сімома маршрутизаторами L009 всього у двох стійках висотою 1U. Ви станете живою легендою серед системних адміністраторів, показавши новий приклад ефективного управління простором і простого та надійного живлення. Ця версія RM L009 майже така сама, як і версія IN, за винятком бездротового зв’язку 2.4 ГГц. Він поставляється з усіма необхідними монтажними аксесуарами і дозволяє ще більше скоротити витрати.

RB2011 назавжди залишиться мережевою легендою, але настав час підняти його на сходинку вище. А лінійка продуктів L009 - це ідеальне оновлення, яке допоможе вам заощадити час, гроші та простір у серверній кімнаті, як ніколи раніше!
MikroTik
08D5V475734
4752224008596
Гарантия
12 мес.
Цвет
Red
Тип
беспроводные
Количество портов LAN
8
Диапазон частот
2.4 ГГц
UCGFEA
8517620000
Скорость портов LAN
1 Гбит/с
Аккумуляторная батарея
нет
Назначение роутера
для дома и офиса
Площадь покрытия
нет данных
Стандарт Wi-Fi
Wi-Fi 6 (802.11ax)
Поддержка Mesh
нет
Поддержка РоЕ
РоЕ-in + РоЕ-out
Конструкция антенн
внешние
Количество портов SFP/SFP+
1
Скорость портов SFP/SFP+
1 Гбит/с
USB-порт
есть
Поддержка 3G/4G/LTE (cлот для SIM-карты)
нет
Категория LTE
нет
Возможность подключения внешних LTE антенн
нет