Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Маршрутизатор MikroTik RB5009UPr+S+OUT (7x1GE LAN PoE, 1xSFP+, 1x2.5GE LAN PoE, 1xUSB 3.0, PoE in, DC, 2-pin, max PoE 130W, IP66

12 289грн. (вкл. НДС) 12 289грн. (без НДС)
12627 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
MikroTik RB5009UPr+S+OUT – зовнішня версія надпотужного PoE маршрутизатора. Велике резервування потужності за найкращою ціною! 7 Gigabit Ethernet портів, 1x 2.5 Gigabit Ethernet, 10G SFP+, повнорозмірний USB 3.0, 1 ГБ ОЗП, 1 ГБ NAND, сучасний чотириядерний процесор, 9 (!) варіантів живлення, міцний водонепроникний корпус IP66.

Будучи мережним адміністратором, ви ніколи не знаєте, коли вибухне наступна буря, блискавка, повінь, спека або відключення електроенергії. Але з правильними інструментами ви можете захистити мережу від більшості неприємностей! Ось список побажань для ідеального інструменту:

легко розгорнути
добре працює в БУДЬ-ЯКУ погоду
забезпечує широке резервування потужності
може бути підключений через найбільш поширені мережеві інтерфейси
має процесор, досить потужний, щоб повною мірою використовувати найпотужніше мережне програмне забезпечення у світі – RouterOS v7
не коштує цілого статку
Додавання водонепроникного корпусу зі ступенем захисту IP66 до серії RB5009 дозволило виконати всі вимоги! Абсолютно новий RB5009UPr+S+OUT — це компактне та економічне рішення, яке зробить революцію у вашій мережній вежі. Ви отримуєте один з найпотужніших зовнішніх мережевих пристроїв за найкращою ціною на ринку!

Широке резервування потужності: пристрій пропонує 9 можливих способів живлення. На передній панелі є 2-контактний роз’єм живлення, а також вхід та вихід PoE на всіх восьми Ethernet. Плата може використовувати будь-яке з цих джерел для живлення, вибираючи джерело з найвищою напругою, коли є кілька джерел. RB5009 споживає до 21 Вт для живлення. Якщо ви використовуєте PoE-in, плата залишиться увімкненою, навіть якщо 8 з 9 ваших джерел живлення раптово перестануть працювати. Безпрецедентна надмірність!

Усі варіанти живлення підтримують широкий діапазон напруги 24 – 57 В. Однак змішувати напруги не можна.

Кожен порт PoE-out може подавати до 25 Вт потужності. Усі об’єднані порти обмежені 130 Вт, чого має бути достатньо більшості налаштувань. За потреби ви можете вказати максимально доступну потужність від джерел живлення вручну. Якщо ви використовуєте PoE-вихід для живлення інших пристроїв, вам необхідно забезпечити живлення через 2-контактний роз’єм для їхнього живлення.

Цей продукт також оснащений виходом PoE з однією напругою - він може бути сумісним зі стандартом 802.3at/af, або виходом PoE з низькою напругою. Це визначається напругою на 2-контактному роз’ємі, оскільки на цій платі не виконується перетворення напруги.

Коли справа доходить до обчислювальної потужності та доступних варіантів використання, цей маршрутизатор може робити все: термінація PPPoE, DHCP для клієнтів, локальна організація черг, MPLS Push/Pop/Swap та переадресація MPLS, термінація VPLS/VXLAN, апаратне мостове з’єднання та багато іншого!

Серія RB5009 продовжує визначати доступну надійність для малих, середніх та навіть великих інтернет-провайдерів!
MikroTik
08D5V459662
4752224008459
Гарантия
12 мес.
Цвет
Black
Тип
проводные
Количество портов LAN
8
Диапазон частот
нет
UCGFEA
8517620000
Скорость портов LAN
2.5 Гбит/с
Аккумуляторная батарея
нет
Назначение роутера
для дома и офиса
Площадь покрытия
нет
Стандарт Wi-Fi
нет
Поддержка Mesh
нет
Поддержка РоЕ
РоЕ-in + РоЕ-out
Конструкция антенн
нет
Количество портов SFP/SFP+
1
Скорость портов SFP/SFP+
10 Гбит/с
USB-порт
есть
Поддержка 3G/4G/LTE (cлот для SIM-карты)
нет
Категория LTE
нет
Возможность подключения внешних LTE антенн
нет