Материнская плата Gigabyte B550 Aorus Elite V2 Socket AM4 Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Материнская плата Gigabyte B550 Aorus Elite V2 Socket AM4

5 635грн. (вкл. НДС) 5 635грн. (без НДС)
5790 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Материнська плата AORUS на базі чіпсета AMD B550, з цифровим VRM-модулем і фірмовим радіатором (цільові 12 + 2 фази живлення), фірмовим радіатором VRM-зони, портом інтерфейсу PCIe 4.0 x16, двома роз'ємами M.2 PCIe 4.0/3.0 і радіатором Thermal Guard.

ДИЗАЙН З МАКСИМАЛЬНОЮ ПОТУЖНІСТЮ.
Для повної підтримки новітніх процесорів AMD Ryzen 3-го покоління материнські плати B550 AORUS оснащені оптимальною системою живлення зі збалансованим енергоспоживанням, цифровою та багатофазною схемою. Після незліченних експериментів і тестувань GIGABYTE представляє неперевершені материнські плати B550 AORUS для ентузіастів.

НЕПЕРЕВЕРШЕНА ПРОДУКТИВНІСТЬ.
GIGABYTE розуміє, що користувачі не зупиняться в гонитві за кращою обчислювальною продуктивністю. Ми подбали про це і реалізували в своїх продуктах. Захист і оптимізована трасування пам'яті підвищують продуктивність. Прискорене читання і запис необхідні для економії часу і підвищення ефективності. Ми пропонуємо велику кількість пам'яті M.2 з тепловим захистом для забезпечення безперебійного читання та запису. Заздалегідь використовуючи компоненти з підтримкою PCIe 4.0, материнські плати B550 можна легко модернізувати.

ВДОСКОНАЛЕНЕ ТЕПЛОВЕ РІШЕННЯ.
Безперебійну продуктивність гарантує вдосконалене теплове рішення, яке включає збільшені радіатори, високоякісні теплопровідні прокладки та термозахисні екрани. Материнські плати B550 на MOSFET і твердотільних накопичувачах M.2 залишаються прохолодними навіть при повному навантаженні. Це забезпечує низькі температури для ентузіастів, оверклокерів і професійних геймерів.

Надзвичайно ефективний тепловий захист GIGABYTE M.2.
Піклуючись про довговічність, GIGABYTE пропонує рішення для охолодження твердотільних накопичувачів з інтерфейсом M.2. M.2 Thermal Guard запобігає дроселюванню та утворенню вузьких місць у високошвидкісних твердотільних накопичувачах M.2, оскільки допомагає розсіювати тепло ще до того, як воно стане проблемою.

Smart Fan 5.
Завдяки технології Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені, що їхній ігровий комп'ютер підтримуватиме свою продуктивність, залишаючись при цьому прохолодним. Smart Fan 5 дозволяє користувачам міняти місцями вентиляторні пластини для відображення різних термодатчиків у різних місцях на материнській платі. Крім того, завдяки Smart Fan 5 з'явилися нові гібридні вентилятори, які підтримують як ШІМ, так і вентилятори з режимом напруги, що робить материнську плату більш придатною для рідинного охолодження.

ПІДКЛЮЧЕННЯ НАСТУПНОГО ПОКОЛІННЯ.
Високоякісний продукт має бути орієнтований на майбутнє, щоб ваша система завжди відповідала найсучаснішим технологіям. Материнські плати B550 AORUS підтримують усі можливості підключення до мережі, накопичувачів і WIFI наступного покоління, щоб ви завжди були в курсі подій.

У 2 рази швидше, ніж будь-коли.
Підтримка локальної мережі 2.5G забезпечує підключення до мережі 2.5 GbE, що принаймні вдвічі перевищує швидкість передачі даних порівняно зі звичайною мережею 1GbE. Це ідеальний варіант для геймерів і стримерів, яким потрібна безперебійна та плавна робота в Інтернеті. Він також сумісний з мультигігабітними (10/100/1000/2500 Мбіт/с) роз'ємами RJ-45 ethernet.

Роз'єм USB Type-C на передній панелі.
Ігрові материнські плати AORUS, оснащені інтерфейсами наступного покоління, вже підтримують корпуси майбутнього. Вбудований роз'єм USB Type-C для USB 3.2 Gen1 забезпечує зручний доступ для підключення пристрою USB 3.2 Gen1 або заряджання мобільного пристрою.

АУДІОСИСТЕМА HI-FI.
Для ентузіастів якість звуку так само важлива, як і ігровий досвід. Материнські плати B550 оснащені високоякісними аудіокомпонентами, такими як конденсатори WIMA FKP2 класу Hi-Fi та конденсатори Nichicon Fine Gold, що забезпечують чудовий звук. Ексклюзивна технологія AORUS AMP-UP Audio забезпечує ідеальне рішення для найвимогливіших аудіофілів.

НАДЗВИЧАЙНО ДОВГОВІЧНИЙ.
Компанія GIGABYTE відома довговічністю своєї продукції та високими стандартами виробництва. Само собою зрозуміло, що ми використовуємо в материнських платах B550 найкращі високоякісні компоненти та посилюємо кожну деталь, щоб зробити її міцною та довговічною.

GIGABYTE BIOS & APP CENTER.
Хороше програмне забезпечення йде пліч-о-пліч з досконалим апаратним забезпеченням. Материнські плати B550 оснащені декількома корисними та інтуїтивно зрозумілими програмами, які допоможуть користувачам контролювати кожен аспект роботи материнської плати.
Gigabyte
08D5V399737
4719331809898
Гарантия
Сокет
AM4
Форм-фактор
ATX
USB 2.0
2
Wi-Fi
без Wi-Fi
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0/3.1 Gen 1)
3
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1/3.1 Gen 2)
2
Bluetooth
без Bluetooth
HDMI
1
Display Port
1
Назначение
Для настольного ПК
Тип оперативной памяти
DDR4
Серия
Aorus
D-Sub
нет
DVI
нет
Чипсет
AMD B550
Количество слотов памяти
4
Максимальный объем оперативной памяти
128 ГБ
PCI
нет
PCI-E 16x
3
PCI-E 8x
нет
PCI-E 4x
нет
PCI-E 1x
1
M.2
2
U.2
нет
PS/2 порты
нет
Mini-PCIe
Нет
USB Type-C
нет
UCGFEA
8473302000
Количество каналов памяти
2
Максимальная частота памяти
4733 МГц
Разъем SATA
4 x SATA 6Gb/s
Для процессоров
AMD
СOM
нет
Аудио-порт
5
RAID 0
да
RAID 1
да
RAID 5
нет
RAID 10
да
Многоканальный звук
7.1
Контроль подсветки
нет
Сетевой адаптер (LAN)
2.5 Гбит/с
Минимальная частота памяти
2133 МГц
Диапазон максимальной частоты памяти
4000 - 5000 МГц
Интерфейс М.2
M.2 PCIe 4.0