Купить Кривой Рог
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Водонагреватель Nova Tec NT-S 100 Standard

4 479грн. (вкл. НДС) 4 479грн. (без НДС)
4603 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
check В наявності на складі
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Дизайн та надійність.
Сучасний компактний водонагрівач NOVA TEC NT-S 100 – оптимальне вирішення проблеми постійних перебоїв із централізованою подачею гарячої води. Ергономічний дизайн, продумана конструкція, використання якісних матеріалів, економічність, хороші експлуатаційні показники є основними особливостями моделі.

Циліндричний вертикальний бак білого кольору об'ємом 100 літрів здатний забезпечити достатнім запасом гарячої води сім'ю з 3-4 осіб. Металевий виріб зсередини покритий двошаровою титановою емаллю французького виробництва, що відрізняється чудовими антикорозійними властивостями, а також тривалий час дозволяє зберегти високу температуру води. Магнієвий анод надійно захищає бойлер від впливу агресивних речовин, які можуть бути присутніми у водопровідній воді, запобігає виникненню накипу, твердих опадів у баку. Завдяки чудовій теплоізоляції (товщина між сталевим корпусом та накопичувальним баком становить 2 мм), споживач зможе значно зменшити витрати на оплату електроенергії.

Унікальна розробка.
Водонагрівач НОВА ТЕК NT-S 100 спроектований завдяки унікальній системі АНТИМІКС, яка запобігає можливості змішування гарячої та холодної води, що запобігає виникненню різких температурних перепадів води та збільшує коефіцієнт використання гарячої води.

ТЕН.
Бойлер NOVA TEC NT-S 100 оснащений якісним мідним нагрівальним елементом італійського виробництва, який пристосований до функціонування в наших умовах та забезпечує стабільну роботу водонагрівача навіть у разі виникнення перепадів напруги та його недостатнього живлення. Висока потужність ТЕНа 1500 Вт гарантує швидке нагрівання, яке здійснюється автоматично. Нагрівальний елемент характеризується відмінними антикорозійними властивостями та захищає пристрій від перегріву, регулюючи тиск усередині самого бойлера.

Термостат.
Бойлер NOVA TEC працює за принципом повний автомат, що означає повноцінне функціонування пристрою без додаткового втручання. При досягненні максимальної температури відбувається самостійне відключення водонагрівача. Термостат італійського виробництва, який регулюється, здатний виконувати одночасно три функції: безвідмовну роботу водонагрівача в автоматичному режимі, керування температурними режимами, гарантує повну безпеку пристрою. Споживач може на власний розсуд регулювати витрати електроенергії, економлячи цим свої кошти.

Обслуговування.
Зручна, досить проста, добре продумана конструкція, що складається з магнієвого анода, термостату та нагрівального елемента, розміщена на сталевому потужному сланці та прикріплюється до нього за допомогою болтів. У разі потреби їх можна легко розкрутити та провести ремонт, профілактичні заходи або заміну деталей.
Nova Tec
08D5V151618
2062933300013
Гарантия
12 мес.
Цвет
Белый
Вес
26 кг
Дисплей
Есть
Габариты (ШхВхГ)
460 х 916 х 460 мм
Мощность
1500 Вт
Тип установки
настенная
Диапазон объёмов
100-149 л
Объём
100 л
Диапазон мощностей
1500-1999 Вт
Положение установки
вертикальное
Форма бака
цилиндрическая
Тип управления
механическое
Турбо-режим
нет
Материал бака
эмалированная сталь
Защита (УЗО)
нет
Защита (магниевый анод)
есть
Защита от перегрева
есть
Подвод труб
нижний
Таймер
нет
UCGFEA
8516108000
Диапазон высоты
91-110 см
Количество ТЭНов
1
Тип водонагревателя
накопительный
Тип ТЭНа
мокрый (открытый) ТЭН
Поддержка Wi-Fi
нет
Диапазон глубины
41-50 см
Диапазон ширины
41-50 см
Внутреннее покрытие бака
эмалированная сталь
Максимальная температура нагрева
75°C
Время первоначального нагрева
4 ч 20 мин