Купить ᐈ Кривой Рог ᐈ Низкая цена ᐈ Материнская плата Gigabyte A520M S2H Socket AM4
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Материнская плата Gigabyte A520M S2H Socket AM4

2 594грн. (вкл. НДС) 2 594грн. (без НДС)
2666 грн. (оплата по терминалу / безнал / покупка в кредит)
block Нет в наличии
Позвонить в магазин
Viber-чат
Telegram-чат
Оплата
Наличный, Безналичный, Оплата по счету, Visa / MasterCard. Детальней...
Доставка
Доставка транспортными компаниями в любую точку Украины. Подробней...
Гарантия
Официальная гарантия от 1 до 99 мес. Гарантийные условия описаны тут..
Обмен / Возврат
14 дней на обмен / возврат. Обо всех условия читайте по ссылке далее..
Підсистема живлення материнських плат GIGABYTE сімейства Ultra Durable в складі цифрового PWM-контролера і силових МОП-транзисторів Low RDS (on) організована за схемою 4 + 3 фази, забезпечує гарантовану працездатність процесорів AMD Ryzen 3-покоління і інших енергоємних компонентів материнської плати, а також підвищену продуктивність і апаратну масштабованість платформи в цілому.

M.2-роз"єм для NVMe PCIe Gen3 x4 накопичувачів
Материнські плати GIGABYTE адресовані ентузіастам, які практикують застосування M.2-технологічних рішень з метою найбільш повно розкрити потенціал дискової підсистеми.

HDMI 2.1 - це мультимедійний інтерфейс високої чіткості, зворотньо сумісний з версіями HDMI 2.0 / 1.4, який забезпечує одночасну передачу засобами одного кабелю відеосигналу зі швидкістю до 48 Гбіт/с (вдвічі швидше інтерфейсу попереднього покоління). Засобами інтерфейсу можна одночасно передавати кілька відеопотоків в оригінальному для кінематографа форматі 21:9 (у зазначеному співвідношенні сторін знімається більшість фільмів), підтримуються технології Full HDR і HDCP 2.3 і забезпечується найкраще візуальне сприйняття медіаконтенту.

Smart Fan 5
Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх ігровий ПК буде функціонувати в найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчикам, розміщеним на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 - це ще й більшу кількість гібридних роз"ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM і Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.

Додаток RGB Fusion 2.0
Функціональні можливості програми RGB Fusion 2.0 на материнських платах GIGABYTE A520-серії розкриваються в повному обсязі. За допомогою фірмового додатка RGB Fusion 2.0 можна вибирати режими і управляти підсвічуванням ПК, реалізованого засобами вбудованих RGB- і зовнішніх адресованих світлодіодних RGB-лінійок. Можливість вибору кольорової гами та активації готових шаблонів в RGB Fusion 2.0 була присутня і раніше, тепер істотно перероблена опція управління лінійками з адресованими світлодіодами. Для кожного світлодіода такої лінійки можна задіяти цифрову адресацію, що дозволяє отримати в результаті унікальну кольорову палітру світіння, формувати стилі і нові оригінальні варіанти підсвічування.

Материнські плати A520-серії передбачають можливість підключення адресованих світлодіодних лінійок (напруга живлення 5 В, 300 світлодіодів в лінійці). Для організації підсвічування засобами адресованих світлодіодних лінійок за допомогою програми RGB Fusion 2.0 можна задіяти нові шаблони і варіювати численні настройки вибраного режиму світіння.

High-End аудіоконденсатори
На материнських платах GIGABYTE встановлюються аудіоконденсатори high-end класу. Такі компоненти дозволяють з високою достовірністю відтворювати генеруючий сигнал, забезпечуючи чудове звучання і реалістичні спецефекти в іграх.

Протишумовий екран
Материнські плати GIGABYTE оснащені протишумовим екраном звукової підсистеми, який мінімізує вплив перешкод і наведень на чутливі аналогові компоненти аудиотракта на рівні схемотехніки друкованої плати.
Gigabyte
08D5V320485
4719331809720
Гарантия
36 мес.
Сокет
AM4
Форм-фактор
Micro ATX
USB 2.0
2
Wi-Fi
без Wi-Fi
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0/3.1 Gen 1)
4
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1/3.1 Gen 2)
нет
Bluetooth
без Bluetooth
HDMI
1
Display Port
нет
Назначение
Для настольного ПК
Тип оперативной памяти
DDR4
Серия
Ultra Durable
D-Sub
1
DVI
1
Чипсет
AMD A520
Количество слотов памяти
2
Максимальный объем оперативной памяти
64 ГБ
PCI
нет
PCI-E 16x
1
PCI-E 8x
нет
PCI-E 4x
нет
PCI-E 1x
2
M.2
1
U.2
нет
PS/2 порты
1
Mini-PCIe
Нет
USB Type-C
нет
UCGFEA
8473302000
Количество каналов памяти
2
Максимальная частота памяти
5100 МГц
Разъем SATA
4 x SATA 6Gb/s
Для процессоров
AMD
СOM
нет
Аудио-порт
3
RAID 0
да
RAID 1
да
RAID 5
нет
RAID 10
да
Многоканальный звук
2.0
Контроль подсветки
нет
Сетевой адаптер (LAN)
1 Гбит/с
Минимальная частота памяти
2133 МГц
Диапазон максимальной частоты памяти
более 5000 МГц
Интерфейс М.2
M.2 PCIe 3.0